Co dát tchýni k večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
22.12.13 13:50

@Niqitka
:mrgreen:
A to by slo..by som jej zo dala v slavnostnej podobe-tampony na odlicenie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.12.13 13:52
@miisenka píše:
@Niqitka :mrgreen:
A to by slo..by som jej zo dala v slavnostnej podobe-tampony na odlicenie..

Nebo jí kup jako zákusek müssli tyčku a máš to bez vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 13:52
@miisenka píše:
to by som kludne spravila, lebo nevim s tym 5mes ako budem nacvicovat, ale zase aby tam drepela nad prazdnym tanierom tak to mi neda..hlavne muz by to asi tazko niesol a mat dusno kvoli tchyni na sviatky to neni dobry napad..a to tu bude i nocovat takze resit snidani.. :pocitac:

Tak v tom případě by si mohla přinést své dietní jídlo :nevim:. já nevím, ona to řekne, že si nemáš dělat starosti, tip na jídlo ti nedá, ty toho budeš i tak vyvařovat mraky, tak o co jde? Buď si zobne z toho tvého, nemusí toho sníst vagón, nebo si donese dva drobky a kapku rosy nebo čím se živí. Jako dietních jídel je ohromná spousta, ale pokud ti sama neřekne, jakou má představu, co je pro ni přijatelné, tak si to máš vycucat z prstu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.12.13 13:53

@miisenka A ten ovocný salát, jako dezert, co tu už byl zmíněný se ti nezamlouvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
@Svistice píše:
@miisenka Máš opravdu zajímavvý exemplář tchýně. :lol:

V tom případě jako předkrm nakrájenou zeleninu a postavila bych jí vedle toho olivový olej, balzamikový ocet. Solnička s pepřenkou předpokládám na svátečním stole budou.
Jako dezert buď zkusit ten štrůdl, nebo bych jí udělala ovocný salát. Na kousky ovoce a zalít nízkotučným jogurtem.

Kuřecí řízek Ti sní v trojobalu? Se docela divím. :think:

Jo ona je exemplar.. :mrgreen:
Praveze na Vanoce zje ten trojobal, ale namiesto vajicka macha v mlieku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225

@miisenka Ahoj,jak tak čtu, tak mě to moc těší, že neřeším sama ten samý problém :mrgreen: Zrovna teď sedím a hledám-vymýšlím recept. Máš to fajn, že tvá tchýně jí alespoň řízek. Moje nejí ani rybu ani řízek, no je toho hodně :roll:
Tak dostane hrachovou polévku a vymýšlím salát s jogurtem a možná tofu :think: Jestli bude mít hlad, tak si doma může dát svojí dušenou mrkev :mrgreen: Už jsem z toho na nervy, vždy vařit tři obědy a né jen na Vánoce. Sladké nejí, ale u nás pokaždé neodolá, to samé s chlebíčkama a jednohubkama :D Přeji pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 13:54
@kometa32 píše:
@miisenka A ten ovocný salát, jako dezert, co tu už byl zmíněný se ti nezamlouvá?

ten sa mi zamlouva..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
22.12.13 13:55

Jako dezert si může dát ovoce, co bude na míse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 13:57
@Svistice píše:
Nebo jí kup jako zákusek müssli tyčku a máš to bez vaření.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 13:59

@Ejmule
Jeje, tak to som tiez rada, ze nemam sama takeho exota.. :mrgreen:
Keby neboli sviatky, tak to neresim, ale proste teraz mi to neda..staci ze kazda oslava sa riadi podla nej, co tam varia aby sa ona najedla..takze vo finsle chodime do restaurace slavit 2×.. :mavam:
Drzim pakce, nech na neco prides.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
22.12.13 14:00

Ja bych ji dala místo talíře fotku kostry aby viděla jak bude vypadat kdyz bude blbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
22.12.13 14:02

@Lenka512 mňaaaam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 14:16
@hanča74 píše:
Ja bych ji dala místo talíře fotku kostry aby viděla jak bude vypadat kdyz bude blbnout.

Anebo fotku jídla. Bude jíst očima, nepřibere a všichni budou spokojení - tchýně, že neztloustne a zakladatelka, že bude mít méně práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 14:34
@KPKristy píše:
Anebo fotku jídla. Bude jíst očima, nepřibere a všichni budou spokojení - tchýně, že neztloustne a zakladatelka, že bude mít méně práce…

to jo…a nieken Tichu Noc ale i domacnost.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.12.13 14:36

S takovou jednou nevychovanou (není tchýně, ale z rodiny) mám zkušenost…je vychrtlá a povadlá, ale myslí si, jaká že je krasavice… nehodlá si dát nic, co neuzná za hodné toho, aby to snědla. Na Boží hod jsme měli dvojí jídlo a ona držkovala, že chtěla neomaštěné brambory a neomaštěný kousek masa. Vykašlala bych se na ní… prostě jí dej to, co máte doma a maximálně bude o hladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí