Co dát tchýni k večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2435
22.12.13 14:36

Dej jí studený uzeny. A hotovo :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
22.12.13 14:37

Tchyne je pekne makla. A vykaslala bych se na ni. Kdyby mela dietu ze zdravotnich duvodu, bylo by to neco jineho a sama bych vymyslela, co pro ni dobreho udelat. Ale takhle? Nase jist nebude a jeste ani neni schopna rict, co by teda milostive snedla. Mela by smolika a nedostala by nic. U nas plati zasada kdo zavaha, nezere. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3721
22.12.13 14:40

Kianid a travex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.12.13 14:40

Když ti řekla, že si s ní nemáš dělat starosti, tak si je nedělej. Pokud si něco bude chtít dát, budeš mít připraveno to co ostatní, jestli má nějakou svoji dietu, tak si měla říct co si dá a ne kecy typu: nebudu jíst…už tohle by mě rozčílilo a nic bych extra nepřipravovala.

Moji tchánovci taky všechno nejedí a když se jich zeptám, popř. dám návrhy na jídla co bych mohla uvařit, tak se vždycky dohodneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 14:54

Dakujem za nazory a rady..to ze je mimoza s tou dietou viem moc dobre, domluva nepomaha..tiahne jej na 70,sportuje, chodi do fitka a je tieto blbosti..
Ona to mysli asi dobre, ze si s nou nemame robit starost, ale mna rozculuje to, ze mi jrne, ona sedi a ocvidne sa nudi..podla mna by si dala, ale zo zasady nechce..
A tym jak,,cumi" tak mne prestava chutit a jedlo si nevychutnam, takze vo finale som sobec a ide mi o to, aby som di vecu uzila..nieco jej tam musim dat, to ze to nezje, moj problem nebude, a to ma ani stvat nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 14:58
@ynax píše:
S takovou jednou nevychovanou (není tchýně, ale z rodiny) mám zkušenost…je vychrtlá a povadlá, ale myslí si, jaká že je krasavice… nehodlá si dát nic, co neuzná za hodné toho, aby to snědla. Na Boží hod jsme měli dvojí jídlo a ona držkovala, že chtěla neomaštěné brambory a neomaštěný kousek masa. Vykašlala bych se na ní… prostě jí dej to, co máte doma a maximálně bude o hladu

Já si taky myslím, že to už nevychovanost :nevim:. Jednou jde k vám na večeři, tak buď si dá miniporci tvého jídla nebo si prostě přinese, co jí vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 15:00
@miisenka píše:
Dakujem za nazory a rady..to ze je mimoza s tou dietou viem moc dobre, domluva nepomaha..tiahne jej na 70,sportuje, chodi do fitka a je tieto blbosti..
Ona to mysli asi dobre, ze si s nou nemame robit starost, ale mna rozculuje to, ze mi jrne, ona sedi a ocvidne sa nudi..podla mna by si dala, ale zo zasady nechce..
A tym jak,,cumi" tak mne prestava chutit a jedlo si nevychutnam, takze vo finale som sobec a ide mi o to, aby som di vecu uzila..nieco jej tam musim dat, to ze to nezje, moj problem nebude, a to ma ani stvat nebude..

Tak pokud bych se jí vařila extra s dietní stravou a ona to přesto nesnědla, tak to bych naštvaná byla dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 15:05

@KPKristy
Tak zase na Alcron sa hrat nebudem..:-)
To ze to nezblajzne nebudem riesit, nebolo by to prvy krat, takze som v klude..
Ale mna vytaca to jej neme sedenie a ako pozera jak my jeme.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 15:07
@miisenka píše:
@KPKristy
Tak zase na Alcron sa hrat nebudem..:-)
To ze to nezblajzne nebudem riesit, nebolo by to prvy krat, takze som v klude..
Ale mna vytaca to jej neme sedenie a ako pozera jak my jeme.. :mrgreen:

No jo no, dala by si, ale nechce si poškodit reputaci :| :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 15:11

@KPKristy
Ved prave..obo to je obcas k smiechu..sa s muzom kopeme pod stolom..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
22.12.13 15:20
@miisenka píše:
to som samozrejme spravila a odpoved bola, ze si nemam robit starosti, ze nebude jest.. :zed:
Skusal to i muz, a odpoved rovnaka..

hele tak já bych jí fakt naservírovala prázdný talíř :D Pomluví tě tak jak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 15:24
@lleennttiillkkaa píše:
hele tak já bych jí fakt naservírovala prázdný talíř :D Pomluví tě tak jak tak…

tiez pravda..ale nemam na to..ne na Vianoce, lebo to by bolo naprd a cele sviatky, ditoho asi bude u nas i spat, a ja chcem mat v ramci moznosti pekny vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
22.12.13 15:26

@miisenka já vím a chápu to, ale fakt by mě naštvalo, kdybych se honila, vařila sólo extra nějakou její dietní stravu, aby to ona stejně nejedla. Nebo bych jí poprosila, aby si teda přinesla svojí porci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 15:30

@lleennttiillkkaa
Ona si prinesie ten salat, a ostatne pry ne, ze nebude varit ken pre seba..:-)
Je to tazke, ale nejak to zmaknem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
22.12.13 15:44

Salát z difenbachie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie