Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
K vaší diskuzi nevadí mi a ani bych nechtěla být u mladých, moje maminka taky u nás byla jen odpoledne a pak chtěla domu, aby jsme byli sami, prostě děti mají své životy a rodiče i já taky
přesně ![]()
@zuzouš @siamka7 asi to beru podle toho jak jsem zvyklá ze své rodiny. Ale mojí mamču nikdy nenapadlo nechat svojí maminku na Štědrý večer samotnou, i když se s mým tátou ráda neměla. A jsem za to ráda, protože na Vánoce, kdy celá rodina byla pohromadě, vzpomínám nejradši. A stejně tak to je a bude i mě. Prostě svojí maminku bych na Vánoce samotnou nenechala a stejně tak i můj partner. Sice v téhle situaci zatím nejsme. Ale i tak slavíme Štědrý večer buď s mojí nebo partnerovou rodinou. Vánoce jsou i o tom, že se sejde širší rodina. Večeři ve 3 si můžeme udělat kdykoliv během roku.
@siamka7 píše:
vždyt jo, chápu to, jsi hodná
to vibec nejsom..som harpia, ale na Vanoce vymaknem..inak je vzdy po mojom.. ![]()
@siamka7 píše:
@lucenka a jak můžeš vědět že budu na stará kolena samatřeba budu se svým manželem. a jak můžeš vědět, že bych chtěla být na vánoce u snachy? já jsem ráda sama, mě takové věci nevadí, mám ráda hodně své soukromí, nikde se cpát nebudu. a navíc, to je ještě daleko, páč já čekám holčičku a ne kluka
tiez som rada sama..a muzovi som navrhla, nech ide ku tchyni a dorazi az vecer.. ![]()
Led som pracovala, tak som vzdy 24 cez den sluzila a vegetovala si v praci sama a vecer som isla za nimi.. ![]()
Teda par jrat sme boli spolu uz cez den, ale islo to..
@Anonymní píše:
K vaší diskuzi nevadí mi a ani bych nechtěla být u mladých, moje maminka taky u nás byla jen odpoledne a pak chtěla domu, aby jsme byli sami, prostě děti mají své životy a rodiče i já taky
tak ona je tolerantna, to nemozem rict ze ne..a mozno tu spat ani nebude, lebo nema snezit, takze pojde po veceri dom..ale keby snezilo, tak nerada ridi v takom pocasi, a ako som vravela, je jej 67..
@siamka7 píše:
no ale tak rodina jste hlavně vy 3,tchyně je v podstatě k tobě cizí. mě by to teda vadilo.tak hlavně manžel by si měl udělat pořádek. kdybych každého měla k sobě zvát když je sám…![]()
![]()
Bože, to je zas názor.
doufám, že se takto stavíš i ke svým rodičům, že sklízej to, co (ne)vychovali.
@araw píše:
Bože, to je zas názor.doufám, že se takto stavíš i ke svým rodičům, že sklízej to, co (ne)vychovali.
já se stavím tak jak se staví druhý ke mě, nic víc ![]()
@miisenka píše:
tak za prve, vztah je normalny(ani jeden extrem),za druhe vzdy na Vianoce sme boli my u nej(teraz nebudeme, lebo mame 5mes),a za tretie nadsena nejsom z toho, co jej dat na tanier..a za stvrte, aj keby bola uhlavny nepriatel, je to manzelova matka, cize si neviem predstavit nechat ju samu doma..
Pravdu mas v tom, ze by som chcela byt len s muzom a dietatom, ale to proste nejde..
@siamka7 píše:
@lucenka a jak můžeš vědět že budu na stará kolena samatřeba budu se svým manželem. a jak můžeš vědět, že bych chtěla být na vánoce u snachy? já jsem ráda sama, mě takové věci nevadí, mám ráda hodně své soukromí, nikde se cpát nebudu. a navíc, to je ještě daleko, páč já čekám holčičku a ne kluka
A co jako? I hočička bude mít rodinu a stejně budeš tchyně. nebo co si myslíš, že jsou matky od holek? ![]()
@siamka7 píše:
všechny tchyně nejsou zlaté víš![]()
![]()
Jo, niektorej tchyni nevesta povie ze je cudzia osoba a viac nema co pohladavat v byte svojho syna.
@siamka7 píše:
Aha, takze zena ma pravo mat svoju mamu u seba, ale syn nie, co si to ten chlap dovoluje, chciet aj nadalej matku, potom co sa ozenil?
@miisenka píše:
to som samozrejme spravila a odpoved bola, ze si nemam robit starosti, ze nebude jest..
Skusal to i muz, a odpoved rovnaka..
Tak snad víš, co vám podávala u sebe, tak jí to udělej.
@araw @Bábi Zlopočasná klídek holky, mám prostě na to tento názor a hotovo. nemusím se tady zpovídat, co jak a proč. já to mám takto, vy takto. ![]()
@bamba píše:
Tak snad víš, co vám podávala u sebe, tak jí to udělej.
to viem, ale to prave nechcem..chcem byt originalna, takze jej damsalaty..zeleninovy a ovocny.. ![]()