Co dát tchýni k večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.12.13 19:41

K vaší diskuzi nevadí mi a ani bych nechtěla být u mladých, moje maminka taky u nás byla jen odpoledne a pak chtěla domu, aby jsme byli sami, prostě děti mají své životy a rodiče i já taky :andel:

• Citovat
  • Upravit
10959
22.12.13 19:46
@Anonymní píše:
K vaší diskuzi nevadí mi a ani bych nechtěla být u mladých, moje maminka taky u nás byla jen odpoledne a pak chtěla domu, aby jsme byli sami, prostě děti mají své životy a rodiče i já taky :andel:

přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.12.13 19:46

@zuzouš @siamka7 asi to beru podle toho jak jsem zvyklá ze své rodiny. Ale mojí mamču nikdy nenapadlo nechat svojí maminku na Štědrý večer samotnou, i když se s mým tátou ráda neměla. A jsem za to ráda, protože na Vánoce, kdy celá rodina byla pohromadě, vzpomínám nejradši. A stejně tak to je a bude i mě. Prostě svojí maminku bych na Vánoce samotnou nenechala a stejně tak i můj partner. Sice v téhle situaci zatím nejsme. Ale i tak slavíme Štědrý večer buď s mojí nebo partnerovou rodinou. Vánoce jsou i o tom, že se sejde širší rodina. Večeři ve 3 si můžeme udělat kdykoliv během roku.

• Citovat
  • Upravit
14309
22.12.13 19:49
@siamka7 píše:
vždyt jo, chápu to, jsi hodná :hug:

to vibec nejsom..som harpia, ale na Vanoce vymaknem..inak je vzdy po mojom.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 19:51
@siamka7 píše:
@lucenka a jak můžeš vědět že budu na stará kolena sama :mrgreen: třeba budu se svým manželem. a jak můžeš vědět, že bych chtěla být na vánoce u snachy? já jsem ráda sama, mě takové věci nevadí, mám ráda hodně své soukromí, nikde se cpát nebudu. a navíc, to je ještě daleko, páč já čekám holčičku a ne kluka :palec:

tiez som rada sama..a muzovi som navrhla, nech ide ku tchyni a dorazi az vecer.. :mrgreen:
Led som pracovala, tak som vzdy 24 cez den sluzila a vegetovala si v praci sama a vecer som isla za nimi.. :lol:
Teda par jrat sme boli spolu uz cez den, ale islo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 19:53
@Anonymní píše:
K vaší diskuzi nevadí mi a ani bych nechtěla být u mladých, moje maminka taky u nás byla jen odpoledne a pak chtěla domu, aby jsme byli sami, prostě děti mají své životy a rodiče i já taky :andel:

tak ona je tolerantna, to nemozem rict ze ne..a mozno tu spat ani nebude, lebo nema snezit, takze pojde po veceri dom..ale keby snezilo, tak nerada ridi v takom pocasi, a ako som vravela, je jej 67..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
22.12.13 20:07
@siamka7 píše:
no ale tak rodina jste hlavně vy 3,tchyně je v podstatě k tobě cizí. mě by to teda vadilo.tak hlavně manžel by si měl udělat pořádek. kdybych každého měla k sobě zvát když je sám… :zed: :zed: :zed:

Bože, to je zas názor. :zed: doufám, že se takto stavíš i ke svým rodičům, že sklízej to, co (ne)vychovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 20:11
@araw píše:
Bože, to je zas názor. :zed: doufám, že se takto stavíš i ke svým rodičům, že sklízej to, co (ne)vychovali.

já se stavím tak jak se staví druhý ke mě, nic víc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
22.12.13 20:21
@miisenka píše:
tak za prve, vztah je normalny(ani jeden extrem),za druhe vzdy na Vianoce sme boli my u nej(teraz nebudeme, lebo mame 5mes),a za tretie nadsena nejsom z toho, co jej dat na tanier..a za stvrte, aj keby bola uhlavny nepriatel, je to manzelova matka, cize si neviem predstavit nechat ju samu doma.. :hug:
Pravdu mas v tom, ze by som chcela byt len s muzom a dietatom, ale to proste nejde..
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
22.12.13 20:22
@siamka7 píše:
@lucenka a jak můžeš vědět že budu na stará kolena sama :mrgreen: třeba budu se svým manželem. a jak můžeš vědět, že bych chtěla být na vánoce u snachy? já jsem ráda sama, mě takové věci nevadí, mám ráda hodně své soukromí, nikde se cpát nebudu. a navíc, to je ještě daleko, páč já čekám holčičku a ne kluka :palec:

A co jako? I hočička bude mít rodinu a stejně budeš tchyně. nebo co si myslíš, že jsou matky od holek? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 20:33
@siamka7 píše:
všechny tchyně nejsou zlaté víš :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Jo, niektorej tchyni nevesta povie ze je cudzia osoba a viac nema co pohladavat v byte svojho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 20:37
@siamka7 píše:

Aha, takze zena ma pravo mat svoju mamu u seba, ale syn nie, co si to ten chlap dovoluje, chciet aj nadalej matku, potom co sa ozenil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
22.12.13 20:37
@miisenka píše:
to som samozrejme spravila a odpoved bola, ze si nemam robit starosti, ze nebude jest.. :zed:
Skusal to i muz, a odpoved rovnaka..

Tak snad víš, co vám podávala u sebe, tak jí to udělej.

• Citovat
  • Upravit
10959
22.12.13 20:42

@araw @Bábi Zlopočasná klídek holky, mám prostě na to tento názor a hotovo. nemusím se tady zpovídat, co jak a proč. já to mám takto, vy takto. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 21:02
@bamba píše:
Tak snad víš, co vám podávala u sebe, tak jí to udělej.

to viem, ale to prave nechcem..chcem byt originalna, takze jej damsalaty..zeleninovy a ovocny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí