Co dát tchýni k večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
22.12.13 19:08

@miisenka Nemáš. Myslím, že málokdo v ČR zná pro změnu slovenské autory. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.12.13 19:12

Já osobně bych asi udělala to, aby mi to řekla narovinu, co připravit nebo ať příjde dřív a můžete kuchtit spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 19:15
@siamka7 píše:
tak za první záleží jaký mají mezi sebou vztah a za druhé, nemusí tam být nasáčkovaná každý rok. a podle zakl. psaní, z toho není nadšená :nevim:

tak za prve, vztah je normalny(ani jeden extrem),za druhe vzdy na Vianoce sme boli my u nej(teraz nebudeme, lebo mame 5mes),a za tretie nadsena nejsom z toho, co jej dat na tanier..a za stvrte, aj keby bola uhlavny nepriatel, je to manzelova matka, cize si neviem predstavit nechat ju samu doma.. :hug:
Pravdu mas v tom, ze by som chcela byt len s muzom a dietatom, ale to proste nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 19:16
@Bábi Zlopočasná píše:
Tvojou mamou by som asi byt nechcela :think: a svokrou teda urcite nie.

všechny tchyně nejsou zlaté víš :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 19:18
@miisenka píše:
tak za prve, vztah je normalny(ani jeden extrem),za druhe vzdy na Vianoce sme boli my u nej(teraz nebudeme, lebo mame 5mes),a za tretie nadsena nejsom z toho, co jej dat na tanier..a za stvrte, aj keby bola uhlavny nepriatel, je to manzelova matka, cize si neviem predstavit nechat ju samu doma.. :hug:
Pravdu mas v tom, ze by som chcela byt len s muzom a dietatom, ale to proste nejde..

aha.ale i tak by měla chápat že chcete být třeba jen spolu, já na tom nic divného nevidím :nevim: tak záleží na tobě, jak dlouho to budeš snášet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 19:19
@Yvonne píše:
Já osobně bych asi udělala to, aby mi to řekla narovinu, co připravit nebo ať příjde dřív a můžete kuchtit spolu.

narovinu nerekne.. :lol:
A pride uz od rana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.12.13 19:22
@miisenka píše:
narovinu nerekne.. :lol:
A pride uz od rana..

A proč to neřekne? To se za něco stydí? Tak to já bych s ní hodila upřímnou řeč s tím, že chceš aby z toho také něco měla, ale je potřeba narovinu říct, co by si dala a nebo manžel by to z ní nějak nedostal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 19:22

@siamka7
Hmm, ja viem co sa snazis povedat..ale proste nenecham ju samu doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 19:27
@Yvonne píše:
A proč to neřekne? To se za něco stydí? Tak to já bych s ní hodila upřímnou řeč s tím, že chceš aby z toho také něco měla, ale je potřeba narovinu říct, co by si dala a nebo manžel by to z ní nějak nedostal?

neee, ona to bere, nech si nerobime starosti.. :nevim:
Iz sme s nou hadzali tak sto reci, naposledy pred pol hodkou muz a to rekla, ze si prinese salat a s tym konci..takze koncim i ja.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@siamka7 píše:
aha.ale i tak by měla chápat že chcete být třeba jen spolu, já na tom nic divného nevidím :nevim: tak záleží na tobě, jak dlouho to budeš snášet :P

takže až ve stáří zůstaneš sama a tvoje snacha tě nebude chtít u sebe doma na Vánove, tak ti to vadit nebude? Že strávíš Štedrý večer sama doma místo se svým synem a vnoučetem?

Jinka záleží, co máte vy s chlapem k jídlu. Jestli máte předrkm, tak bych jí dala zeleninový salát případně nějak do něj zakombinovat Šmakouna (jestli ho jí). A po jídle asi nějaký to ovoce - ale snažila bych se vybírat málo sladký druhy.

• Citovat
  • Upravit
5411

Nasyp ji na talir trochu zrni a je to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 19:30

@miisenka jsem matka i tchýně :nevim: být v tvé situaci tak to řeším tak jseš u nás neřekla jsis co chceš jíst tak jez co máme a nebo si vezmi co chceš :roll: kdyby držela dietu ze zdravotních důvodů tak se přetrhnu ji vyhovět, ale když si neřekne co chce jíst tak at jí to co vy :potlesk:
Samotnou ji nechávat nemusíš, ale i ona se musí přizpůsobit vašemu životu :zed: taky to tak dělám na návštěvách u mladých a doma si dělám co chci :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10351
22.12.13 19:32
@lucenka píše:
takže až ve stáří zůstaneš sama a tvoje snacha tě nebude chtít u sebe doma na Vánove, tak ti to vadit nebude? Že strávíš Štedrý večer sama doma místo se svým synem a vnoučetem?

Snaše může vadit přítomnost tchýně a ztráta soukromí stejně tak, jako tchýni může vadit, že není s vnoučaty. To má mít někdo větší právo? 8o Normální mi přijde pozvat tchýni na oběd a na odpoledne a stejně tak mi přijde normální, že tchýně sama od sebe vyklidí navečer pole a dopřeje rodině soukromí :nevim: Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 19:34
@miisenka píše:
@siamka7
Hmm, ja viem co sa snazis povedat..ale proste nenecham ju samu doma..

vždyt jo, chápu to, jsi hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 19:38

@lucenka a jak můžeš vědět že budu na stará kolena sama :mrgreen: třeba budu se svým manželem. a jak můžeš vědět, že bych chtěla být na vánoce u snachy? já jsem ráda sama, mě takové věci nevadí, mám ráda hodně své soukromí, nikde se cpát nebudu. a navíc, to je ještě daleko, páč já čekám holčičku a ne kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí