Co dát tchýni k večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
22.12.13 17:44

@zuzouš
Komunikacny problem neni, ona to uzavrela, ze si nemame robit starosti.. :nevim:
Inak spolu komunikujeme normalne.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 17:48
@miisenka píše:
@lleennttiillkkaa
Ona si prinesie ten salat, a ostatne pry ne, ze nebude varit ken pre seba..:-)
Je to tazke, ale nejak to zmaknem..

Těžký to je, to máš pravdu. Protože s toho celého mám dojem, že ačkoli se tu radíš s půlkou národa ( :mrgreen: ), co jí máš uvařit, tak ona stejně nesní nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 17:52

Nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
22.12.13 17:54

Na predkrm zeleninu, jako dezert ovoce a je to :lol:
kdyz sama rekla, at si nedelate starosti, nechala bych to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 17:54

@miisenka zkažené vánoce, ne? proč si ji zvala k sobě domů? já mám ráda na vánoce soukromí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 17:57
@KPKristy píše:
Těžký to je, to máš pravdu. Protože s toho celého mám dojem, že ačkoli se tu radíš s půlkou národa ( :mrgreen: ), co jí máš uvařit, tak ona stejně nesní nic :nevim:

tak neco z zbodne..bude mat tu poblivku 2×, ale o zeleninu jej nakrajam..pak rizek a salat, a ten dezert jej dam ovoce alebo strudl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 18:00
@siamka7 píše:
@miisenka zkažené vánoce, ne? proč si ji zvala k sobě domů? já mám ráda na vánoce soukromí :zed:

ja som ju nepozyvala..ono to je,,automatika"..je sama a ma len jedno dite..takze nema kde byt..ja by som najradsej tiez bola sama s muzom a prckom, ale nejde to inak spravit.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 18:00
@KlaraBoch píše:
Na predkrm zeleninu, jako dezert ovoce a je to :lol:
kdyz sama rekla, at si nedelate starosti, nechala bych to tak
:palec:
Nejak tak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
22.12.13 18:01

@miisenka nebo ji jako dezert udelej neco lehkeho jogurtoveho s ovocem a treba jestli sni par piskotku v tom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 18:05
@miisenka píše:
ja som ju nepozyvala..ono to je,,automatika"..je sama a ma len jedno dite..takze nema kde byt..ja by som najradsej tiez bola sama s muzom a prckom, ale nejde to inak spravit.. :,(

no ale tak rodina jste hlavně vy 3,tchyně je v podstatě k tobě cizí. mě by to teda vadilo.tak hlavně manžel by si měl udělat pořádek. kdybych každého měla k sobě zvát když je sám… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.12.13 18:17
@siamka7 píše:
no ale tak rodina jste hlavně vy 3,tchyně je v podstatě k tobě cizí. mě by to teda vadilo.tak hlavně manžel by si měl udělat pořádek. kdybych každého měla k sobě zvát když je sám… :zed: :zed: :zed:

ty by si nechala svou mámu na štědrý den samotnou???Já teda ne.Je to manželova maminka, není to nikdo cizí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.12.13 18:20
@kacudka píše:
ty by si nechala svou mámu na štědrý den samotnou???Já teda ne.Je to manželova maminka, není to nikdo cizí. :roll:

tak za první záleží jaký mají mezi sebou vztah a za druhé, nemusí tam být nasáčkovaná každý rok. a podle zakl. psaní, z toho není nadšená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 18:47
@siamka7 píše:
tak za první záleží jaký mají mezi sebou vztah a za druhé, nemusí tam být nasáčkovaná každý rok. a podle zakl. psaní, z toho není nadšená :nevim:

Tvojou mamou by som asi byt nechcela :think: a svokrou teda urcite nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.12.13 19:00
@miisenka píše: ???

Divadelní hra bratří Mrštíkových. Maryša se chce zbavit manžela, tak mu nasype do kafe jed. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 19:06
@Svistice píše:
Divadelní hra bratří Mrštíkových. Maryša se chce zbavit manžela, tak mu nasype do kafe jed. :D

diky..nepoznam, mam nedostatky v kulture.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport