Co dávat místo Sunaru

43
5.8.13 10:53

co dávat místo sunaru

Maminky mam 11měsíční dceru, a dávala jsem jí ráno a večer sunar. Poslední dobou mi odmítá ráno sunar. Co můžu dávat místo toho a popřípadě do kolika měsíců mám dávat sunar. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2752
5.8.13 10:56

My jsme vyzkoušely sunar s příchutí. Mají vanilku, banán od 10.měsíce a malej ho miluje :jazyk:. Teď jsme koupili od 12 měsíců jakoby kakao od Nestlé http://detske-cajove-napoje.heureka.cz/…-kakao-400g/, tak mu tak 3× týdně dělám k snídani a pohoda. Klasický sunar už mi taky moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.8.13 11:00

@Martinez tak v 11 měsících už můžeš dávat téměř cokoliv, ne? Můžeš zkusit třeba kaši, klidně chleba nebo rohlík s lučinou (jestli dáváš pečivo), jogurt, šunku, ovoce nebo ovocnou výživu,… Sunar dávej, jestli ho chce, moje mladší ho pila tak do roka a půl. Jestli ten sunar nebude chtít, tak už to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.8.13 11:02

Tak na večer mi ho vypije, kaše mi moc nejí. Tak začne dostávat teda chleba atd to už papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.8.13 11:02

To mi nenapadlo, že jí dáváš jenom ten sunar. Já už dávala malýmu od 11.měsíce chlebík s máslíčkem, zeleninku… a k tomu ten sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.8.13 11:04

Dávám jí už normální jídlo vařené chleba atd jen sunar jsem davala rano jak se vzbudila a vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
5.8.13 11:05

@Martinez ja v tech 11-ti mesicich zacala zkouset pomalu kravske mleko… ;) A to malemu jelo vic… Jednu davku Sunaru mel jeste na noc, ale rano uz chtel mleko… ;) A k Sunaru se potom vratil ve 2.5 roku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.8.13 11:07

Zkusim to kravské uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.8.13 11:21

Vyměň třeba za jogurt nebo dej normální snídani a mlíko někdy odpoledne (třeba nevyhovuje jen ráno)- tak jsem ho přesunula starší, když jsem brala plínu na noc. Musela jsem tím pádem vzít večerní mlíko a jen jsem ho posunula po odpo spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
5.8.13 11:37

Moje malá má taky 11 měsíců a pití UM je den ode dne horší. Snažíme se ji u pití alespoň „zabavit“, takže můj muž u toho zpívá a tancuje, abychom do ní alespoň něco dostali. Doufám, že nás u toho nikdo nevidí :mrgreen:

Taky se tím trápím, jestli nemá málo vitamínů a tak. Píšete o kravským mlíku? možná to taky zkusím… Chjo, už to nebude moje malý miminko, co pije UM, ale velká slečna, co pije mlíko jako já. ;) Zatím jsem zkusila dát k snídani žervé (lučina žervé, klasickou lučinu nechce, ksichtí se).

Co takhle kysaná smetana s piškotama, šlo by to občas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.8.13 18:15

Moje mala zas neni vybirava co ji dam tak spapka coz jsem spokojena ma to asi po me.Tu zakys smetsnu zkudim js uz stejne davam pribinaka ale chci si zacit takove cveci delat z tvatohu a ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.9.13 08:30

Maminky, dcera má 16m / 13m korig. a se sunarem je byl problém snad od 10 měsíců, že flašku nechtěla ani vidět a řvala a plivala, pak jsem na to šla fikaně a strkala jí sunar do kaší, jogurtů, krupičky…jenže ona už jakmile jí to tam zamíchám to asi cítí a nechce to jíst. Jinak už jí dávám úplně všechno, včetně pribináků, chleba, ryb, vajec, atd… je to pro ni ještě moc důležité ten sunar? Má 6500g a 73cm :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.9.13 08:39
@Amy88 píše:
Maminky, dcera má 16m / 13m korig. a se sunarem je byl problém snad od 10 měsíců, že flašku nechtěla ani vidět a řvala a plivala, pak jsem na to šla fikaně a strkala jí sunar do kaší, jogurtů, krupičky…jenže ona už jakmile jí to tam zamíchám to asi cítí a nechce to jíst. Jinak už jí dávám úplně všechno, včetně pribináků, chleba, ryb, vajec, atd… je to pro ni ještě moc důležité ten sunar? Má 6500g a 73cm :-(

Ne sunar už není důležitý, můžeš zkusit dát i normální mléko, ale není strašně malá? Kolik vážila po narození? mě se to zdá na rok strašně málo :think: doktor je s váhou spokojen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
7.9.13 08:52

@Amy88 Ne, po roku už Sunar není nějak moc důležitý. Můžeš zkusit jinou značku, ochucené mléko nebo mlíčko s kaší nebo obyč kravské mléko. Taky mi přijde v roku 6,5kg dost málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
7.9.13 09:17

Dej normální mlíko. Ta váha se mi zdá taky hodně málo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat