Co dáváte na kašel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
795
14.2.18 09:51

@adeeelia no dava se ctvrtka nebo pulka podle vahy. Nevim, moje dr. je velmi opatrna a sama mi rikala at z toho nemam strach, ze to neni nic hroznyho jak vsichni povidaji… navic, kdyz mi mala celou noc prokasle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
14.2.18 09:56

Přes den stopkašel nebo thymomel, na noc ditustat, zabírá perfektně. Stoptusin na nás nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.18 10:24

Ta cibule je dobra i nakrajena u hlavy na noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.2.18 10:28

Já nakrájím cibuli zasypu cukrem a počkám až to pustí stavu a dávám to jako sirup na lžíce je to sladké. A nekupuj už sirupy ale kapky sirupy mají rychlou spotřebni dobu a vždycky musím při další nemoci kupovat novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
14.2.18 10:59

U nás Hedelix a na noc Sinecod. Po Mucosolvanu se dcera vždycky tak šíleně zahlení, že z toho zvrací, ten Hedelix má mírnější účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.2.18 11:29

@Fíková Zahlení 8o? To má opačný účinek ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
14.2.18 11:33

@nini77 rozpouští hleny, ten Mucosolvan na ni asi působí moc silně, takže se z toho dusí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16221
14.2.18 11:51
@adeeelia píše:
@Strecha dithiaden je teda slušnej driják i pro dospělého jedince, to by mě nenapadlo cpát dítěti kvůli kašli 8o :nevim:

To jsem si říkala taky, dokud jsem nezažila neteř, která na to bohužel trpí a běžné tlumící léky jí nezaberou, přespávali jsme u nich a ona chudinka kašlala od osmi večer do půlnoci nepřetržitě. Opravdu nebylo za ty 4hod. ani 5min., kdy by nekašlala, takže pak dostala čtvrtku dithiadenu a konečně v klidu usnula ona i zbytek rodiny. Já dávat nemusím, protože děti mají ten záchvat kašle max. hodinku a většinou jim něco zabere a pak to zaspí, ale některé děti jsou opravdu z kašle už totálně vyčerpané a doktor říkal, že klidný spánek je předpoklad uzdravení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.2.18 12:49

Mazu psi sadlo (koupene v Dr.Max) denne preventivne na hrudnik a tymianovy rozvar/kapky udelam a davam, kdyz je naznak kasle. Caj ovocny a v nem necham luhovat cibuli, citron, med. A mame doma stoptusin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
14.2.18 12:49

@zrcadlo :palec: prave takhle to mame. Jasny, ze jsme zacinali prvne jen se sirupama, ale to bylo bez efektu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16221
14.2.18 13:25
@Strecha píše:
@zrcadlo :palec: prave takhle to mame. Jasny, ze jsme zacinali prvne jen se sirupama, ale to bylo bez efektu :,(

Tak zkus ještě místo sirupu kapky - u nás třeba Sinecod kapičky zaberou a Sinecod sirup ne, nevím jak je to možné, ale je to tak (a ty kapičky nejsou nijak hrozné jako třeba Sinupret nebo Stoptussin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
14.2.18 15:00

@Kelsey taky mazu tymianovy krem od Justu. Ale je hodne aromaticky, takze fakt jen trochu. Dokonce mi sehnal tata psi sadlo (opravdu), ale jsem pejskar a jeste jsem na to nemela zaludek-ale brzy na to asi pristoupim, prcek to mel behem mesice uz dvakrat na pruduskach.
@zrcadlo diky za radu, vyzkousim. Ale u nas se po kapickacg stoptusinu zvraci ve velkem, tak nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.2.18 15:06
@carola píše:
přesně tak.

Taky to tak děláme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16221
14.2.18 15:07

@Strecha Stoptussin mají jako základ hodně silný alkohol, po těch mi syn taky zvracel, ten Sinecod je podstatně přívětivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.2.18 15:50

@Strecha
Psi sadlo je nazev masti. To nema nic spolecne se psem :lol:. Takze muzes byt klidne pejskar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí