Co dělat, když bývala partnerka používá dítě jako zbraň?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
10.2.22 11:11
@Králičice píše:
Mě by zajímalo, co se mezi vámi skutečně stalo, že tě ex tak moc nenávidí.. :think:

Já ti řeknu: NIC!!
Až na to, jak napsal, jí koupil to a opravil tohle… Prostě de-b-il.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17031
10.2.22 11:12

@BeaL - myslíš? znáš ho osobně? nebo ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
10.2.22 11:45

Jedině dobrý a drsný právník, vyhledej organizace co pomáhají otcům v podobných situacích, začni se zajímat o správný oficiální postup a tvrdé jednání přes soud. Nic jiného nepomůže. S určitým typem lidí se po dobrém domluvit nedá. Nikdy. Je to realita a čím dřív jí přijmeš, tím dřív můžeš začít opravdu bojovat za svoje práva.

Matka, co nechce otci sdělit, do jaké školky bude chodit dítě, je trapná, manipulativní slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
10.2.22 12:33
@BeaL píše:
Zakladateli, podle Tvých info je zcela jasné, že jsi narazil na narcistku. Jsou to nesmírně zlí lidé, já měla takovou matku, tak vím, o čem mluvím. Velmi správně Ti radí ANNIETTE už na 1. straně (dál jsem už nečetla) a na posl. straně ANONYM RUŽE, co máš dělat:

1/ okamžitě si najdi právníka (řekni, že máš problém s narcistkou, to je super důležité!!)) a podej návrh na střídavou péči (psycholožka Ti radila od 5 let dítěte, to je ale sv. ně, pak by narcistka na soudu oponovala tím, že dítě už k Tobě nemá důvěrný vztah

2/ shromažďůj důkazy proti narcistce - e-maily, účty, nahrávání mobilem… - i staré, všechno, cos jí zaplatil (jsi cvok 8o )

3/ vzdělávej se o narcistech na netu (doporučuji videa od Jana Dvořáka na Youtube), abys věděl, co čeká Tebe a Tvé dítě. Očividně nemáš představu, na koho si narazil!!! Tam se dozvíš veledůležitou věc: Proč si narcisté pořizují děti, proč se stávají rodiči. Protože děti jim 20 let poskytují tzv. narcistické sycení!!! Proto! Proto mají děti zničený život (osobitně dcery, které jsou pro ně v jejich pomatené mysli konkurentkami). Tvému dítěti hrozí velké týrání, minimálně psychické! (Pokud je jen psychické, tak velké začíná kolem 11 let. Fyzické už v předškolním věku.) S jehož následky pak bude bojovat celý život.

Když chceš, napiš mi zprávu, pošlu Ti linky na videa o narcistech, to já už poslala víc lidem, takže je jen zkopíruji… Právníka si vyber razantního :cert:, ne slušňáka, ten u soudu nic nevysoudí. Soudní poplatky za soudy o děti jsou nula. Budeš platit jen právníka. Zkus si tu najít diskutovatele s nickem „canaglia22“, ten měl stejný problém. Snad se na mně nebude zlobit, že jsem ho zde uvedla.

Přeji Ti hodně sil a štěstí!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty jsi zabavna, z par prispevku uz vis, ze ona je narcisistka. Neuveritelne! To nesmis do vseho tolik promitat vlastni bolest. To, ze takova byla tvoje mama, jeste neznamena, ze tohle je ten samy pripad.
Zrovna tak muze byt narcisista i zakladatel. to opravdu nemas sanci z tehle diskuze poznat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí