Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Králičice píše:
Mě by zajímalo, co se mezi vámi skutečně stalo, že tě ex tak moc nenávidí..
Já ti řeknu: NIC!!
Až na to, jak napsal, jí koupil to a opravil tohle… Prostě de-b-il.
Jedině dobrý a drsný právník, vyhledej organizace co pomáhají otcům v podobných situacích, začni se zajímat o správný oficiální postup a tvrdé jednání přes soud. Nic jiného nepomůže. S určitým typem lidí se po dobrém domluvit nedá. Nikdy. Je to realita a čím dřív jí přijmeš, tím dřív můžeš začít opravdu bojovat za svoje práva.
Matka, co nechce otci sdělit, do jaké školky bude chodit dítě, je trapná, manipulativní slepice.
@BeaL píše:
Zakladateli, podle Tvých info je zcela jasné, že jsi narazil na narcistku. Jsou to nesmírně zlí lidé, já měla takovou matku, tak vím, o čem mluvím. Velmi správně Ti radí ANNIETTE už na 1. straně (dál jsem už nečetla) a na posl. straně ANONYM RUŽE, co máš dělat:1/ okamžitě si najdi právníka (řekni, že máš problém s narcistkou, to je super důležité!!)) a podej návrh na střídavou péči (psycholožka Ti radila od 5 let dítěte, to je ale sv. ně, pak by narcistka na soudu oponovala tím, že dítě už k Tobě nemá důvěrný vztah
2/ shromažďůj důkazy proti narcistce - e-maily, účty, nahrávání mobilem… - i staré, všechno, cos jí zaplatil (jsi cvok
)
3/ vzdělávej se o narcistech na netu (doporučuji videa od Jana Dvořáka na Youtube), abys věděl, co čeká Tebe a Tvé dítě. Očividně nemáš představu, na koho si narazil!!! Tam se dozvíš veledůležitou věc: Proč si narcisté pořizují děti, proč se stávají rodiči. Protože děti jim 20 let poskytují tzv. narcistické sycení!!! Proto! Proto mají děti zničený život (osobitně dcery, které jsou pro ně v jejich pomatené mysli konkurentkami). Tvému dítěti hrozí velké týrání, minimálně psychické! (Pokud je jen psychické, tak velké začíná kolem 11 let. Fyzické už v předškolním věku.) S jehož následky pak bude bojovat celý život.
Když chceš, napiš mi zprávu, pošlu Ti linky na videa o narcistech, to já už poslala víc lidem, takže je jen zkopíruji… Právníka si vyber razantního
Přeji Ti hodně sil a štěstí!, ne slušňáka, ten u soudu nic nevysoudí. Soudní poplatky za soudy o děti jsou nula. Budeš platit jen právníka. Zkus si tu najít diskutovatele s nickem „canaglia22“, ten měl stejný problém. Snad se na mně nebude zlobit, že jsem ho zde uvedla.