Co dělat po druhém rande?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31195
10.7.23 16:35
@Taktinevím píše:
A? Šel jsi?

Jo šel. Já jí řekl že přijedu za ní a ona mě k sobě pozvala až na míste, nepočítal sem s tím. Každopádně tím i randění skončilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
10.7.23 16:37
@Denny.5 píše:
Já vařím úplně bezne, jednak je to pohodova aktivita, jednak je to úžasný pritahovac, pokud se to zkombinuje jídlo + žádný sex :D ale samozřejmě je to jídlo uvarene za 15 minut (jiné moc nedělám) a aspoň tak člověk pozná, jak je to náročný strávník. Ono taky platí, že čím víc se na začátku snaží muž, tím víc se bude muset později snažit žena - vesmír si tu rovnováhu vždy najde.

Já třeba nemam moc rád když mi vari žena, alespoň na začátku, vařím raději sám :D. Mám pak pocit, že se o mně musí starat a to je mi nějak proto srsti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
10.7.23 17:01
@Ajrin1616 píše:
Dobrý večer, měla bych dotaz ohledně situace ženy, po druhem rande kde proběhl sex s večeři i obědem u mě doma a jak odcházel dal mi pusu a šel… jak se mám zachovat jestli psát první či ne. Děkuji za odpovědi

Já bych se počkala až se ozve, kdyby se zamiloval, napíše ti hned po odchodu.. Což, ale neznamená, ze to nebude mít pokračování. Jinak sex na druhým rande bych neviděla nutně jako chybu. Tohle jsem nikdy neřešila, když to bylo spontánní, tak klidně na prvním rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
10.7.23 19:31
@My Melody píše:
Pokud je to pro nekoho pohodova aktivita, tak to chapu, pro mne je vareni nepohodova aktivita, takze ji provozuju jen v nevyhnutne mire. Nenapadlo mi kazit si rande varenim. :)
Ale s tou vetou, ze cim vic se na zacatku snazi muz, tim mene se snazi pozdeji, takze se musi snazit zena, nemuzu souhlasit.
Neni v tom ani logika :think:, chlap, ktery se nesnazi v zacatcich vztahu, se nezacne snazit po case vic, naopak, obecne ma ta dynamika snazeni tendenci postupne spis slabnout a pokud je na zacatku chlap nemasnej-neslanej a jen se veze a zena ho k sobe musi pripoutavat servisem, je to hodne blbe a podle mne toto nema budoucnost.

Já si myslím, že to tak fakt je. Nemyslím, aby se nesnažil vůbec. Ale bývalo to tak dřív, kdy se muž snažil o ženu, ta sice byla dobývaná, ale taky končila tak, že doma bylo vše na ní a muž si užíval gauč. Je to tak i v muslimské kultuře, i jiných tradičních kulturách. Mně přijde přirozené, aby se snažil víc na první druhé schůzce, aby ukázal zájem, pak to ale nechal i na ženě, pokud si ten vztah představuje trochu rovnocenně. Ale tak jako decentně, ne že se najednou nechá úplně vést ženou.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.7.23 10:08
@Denny.5 píše:
Já si myslím, že to tak fakt je. Nemyslím, aby se nesnažil vůbec. Ale bývalo to tak dřív, kdy se muž snažil o ženu, ta sice byla dobývaná, ale taky končila tak, že doma bylo vše na ní a muž si užíval gauč. Je to tak i v muslimské kultuře, i jiných tradičních kulturách. Mně přijde přirozené, aby se snažil víc na první druhé schůzce, aby ukázal zájem, pak to ale nechal i na ženě, pokud si ten vztah představuje trochu rovnocenně. Ale tak jako decentně, ne že se najednou nechá úplně vést ženou.

Ano, kdysi to tak bylo, ze domaci prace delala zena. Kdysi bylo ulohou zeny se vdat a rodit deti, nevydelavala, takze se tocila kolem domacnosti a deti. Pak zeny zacaly nekdy v prvni pulce 20 stoleti chodit do prace a vydelavat, ale tradice, ze domaci prace jsou zenska domena, jeste dlouho pretrvavala, ted uz je to pryc.

Ale nemyslim, ze toto jeste porad dnes souvisi s tim, jak moc se chlap snazi, kdyz bali zenu a jak se bude chovat pak, i kdyz asociace by se crtala, mam si pod tim predstavit zhruba to, ze tradicionalistickej typ se jde pretrhnout, kdyz zenu bali a pak se bude vyvalovat na gauci?

• Citovat
  • Upravit
941
11.7.23 10:51

@Ajrin1616 Předpokládám, že se neozval, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
11.7.23 10:54
@My Melody píše:
Ano, kdysi to tak bylo, ze domaci prace delala zena. Kdysi bylo ulohou zeny se vdat a rodit deti, nevydelavala, takze se tocila kolem domacnosti a deti. Pak zeny zacaly nekdy v prvni pulce 20 stoleti chodit do prace a vydelavat, ale tradice, ze domaci prace jsou zenska domena, jeste dlouho pretrvavala, ted uz je to pryc.Ale nemyslim, ze toto jeste porad dnes souvisi s tim, jak moc se chlap snazi, kdyz bali zenu a jak se bude chovat pak, i kdyz asociace by se crtala, mam si pod tim predstavit zhruba to, ze tradicionalistickej typ se jde pretrhnout, kdyz zenu bali a pak se bude vyvalovat na gauci?

No jde o tu rovnováhu. Pokud se muž na začátku snaží daleko víc než žena, musí se to pak projevit někde jinde. Jinak to bude stejné jako v době, kdy muž pracoval, žena ale už taky a muž tak nějak pořád nechápal, že kvůli tomu musí i něco dělat doma a s dětmi (obecně řečeno, nemluvím o všech, spíš o takovém trendu doby). Ten muž bude minimálně nevědomě čekat, že se mu to nějak vrátí. Už i z té definice lovení - existuje nějaký predátor, ten si vyhlídne kořist, ta se mu snaží utéct, ale on jí nakonec uloví - to podle mě staví kořist do hodně submisivní pozice. Navíc to tak dělají jen některá zvířata. vlci třeba vůbec, tam max zápasí 2 samci mezi sebou a samice si stejně pak zvolí podle sebe bez ohledu na to, kdo vyhrál :D a námluvy probíhají hrou, ne žádným dobýváním.

• Citovat
  • Upravit
12659
11.7.23 12:28
@Ajrin1616 píše:
Dobrý večer, měla bych dotaz ohledně situace ženy, po druhem rande kde proběhl sex s večeři i obědem u mě doma a jak odcházel dal mi pusu a šel… jak se mám zachovat jestli psát první či ne. Děkuji za odpovědi

Nahodou dobre jidlo dela hodne..mne sestrelil az kluk, ktery me pozval na vlastnorucne udelany steak s predkrmem a dezertem. v 19.l jsem to brala jako dobry zaklad vztahu :lol:. Rodice mu odjeli na chatu, obed luxusni, dobre vinko. Po dezertu si dal me. Na rozdil ode me, mel asi dost nalitano a odpanil mne, nez by rekl svec. Dokonce jsem si to i uzila..jen zapomnel rici, ze uz jednu slecnu ma..nojono.to uz je pravek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.7.23 13:15
@Denny.5 píše:
No jde o tu rovnováhu. Pokud se muž na začátku snaží daleko víc než žena, musí se to pak projevit někde jinde. Jinak to bude stejné jako v době, kdy muž pracoval, žena ale už taky a muž tak nějak pořád nechápal, že kvůli tomu musí i něco dělat doma a s dětmi (obecně řečeno, nemluvím o všech, spíš o takovém trendu doby). Ten muž bude minimálně nevědomě čekat, že se mu to nějak vrátí. Už i z té definice lovení - existuje nějaký predátor, ten si vyhlídne kořist, ta se mu snaží utéct, ale on jí nakonec uloví - to podle mě staví kořist do hodně submisivní pozice. Navíc to tak dělají jen některá zvířata. vlci třeba vůbec, tam max zápasí 2 samci mezi sebou a samice si stejně pak zvolí podle sebe bez ohledu na to, kdo vyhrál :D a námluvy probíhají hrou, ne žádným dobýváním.

Ja mam na toto ambivalentni pohled :), na jedne strane se mi libi, ze dnes muze zena sbalit chlapa stejne jak muz zenu a nikto ji nebude nalepkovat jakoze je nemoralni a lacina.

Na druhe strane se mi libi, kdyz me chlap bali, pozyva prvni, pise, vyznava obdiv. On jako prvni se musi snazit, chlap co nemumi sbalit zenu a nechava se balit, pusobi asexualne! :jazyk:
Ale postupne, jak se zamilovavam, tak spontanne mu zajem a city vyjadrim.

Premyslim proc to tak mam, napadlo mi, ze to nejspis vychazi z toho, ze sice vyznavam rovnost, ale ne stejnost muzu a zen.
Zena sbali chlapa vzdy, i pokud o ni chlap zrovna moc zajem nema, tak proc by si alepon nezatrtkal. A protoze jen nejaka cast zen chce chlapa jen na sex, tak my ostatne, ktere sex a lasku neoddelujeme, nejspis podvedome z tohoto duvodu chlapy nebalime. Protoze kazdej se chytne a co s nim pak dal, kdyz se to zacne ukazovat jak omyl. Ale kdyz je to chlap, ktery bali zenu, mame cas a prostor zjistit jakz-takz co je zac, jestli je to profik lovec, anebo to mysli vazne, je opravdu zamilovanej, jde do toho naplno, mame cas odmitnout.
:) Tot moje teorie.

Příspěvek upraven 11.07.23 v 13:29

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.7.23 13:19
@Denny.5 píše:

Ale je zajimavy, jak pises o te rovnovaze, neco to ma do sebe… zakon vesmiru, uz fyzika o tom mluvi: co je v nerovnovaze, se sesype.

Příspěvek upraven 11.07.23 v 13:31

• Citovat
  • Upravit
7748
11.7.23 13:26
@Sonarka píše:
Dobre dam vedet… :D Nejak mu to trva :cert: Ale jeste to necetl…je asi zaneprazdnen :P
Škoda, na takovou zprávu je nejlepší dostat odpověď hned! :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
11.7.23 13:29
@Sonarka píše:
Tak už napsal… prý - beides heiß :mrgreen: A 3 srdicka… :* Takže nerozhodně :mrgreen: :cert: Ale doufam teda, ze 2 srdicka jsou pro me a jedno pro spizy :mrgreen: :jazyk:Příspěvek upraven 10.07.23 v 16:40

jakože obojí je žhavý? :think: Jestli si von taky s tebou nechce hrát, hele :P, jen ať se holka ještě chvíli vycuká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
11.7.23 13:29
@My Melody píše:
Ja mam na toto ambivalentni pohled :), na jedne strane se mi libi, ze dnes muze zena zbalit chlapa stejne jak muz zenu a nikto ji nebude nalepkovat jakoze je nemoralni a lacina.

Na druhe strane se mi libi, kdyz me chlap bali, pozyva prvni, pise, vyznava obdiv. On jako prvni se musi snazit, jinak by na mne pusobil asexualne! :jazyk:
Ale postupne, jak se zamilovavam, tak spontanne mu zajem a city vyjadrim.

Premyslim proc to tak mam, napadlo mi, ze to nejspis vychazi z toho, ze sice vyznavam rovnost, ale ne stejnost muzu a zen.
Zena zbali chlapa vzdy, i pokud o ni chlap zrovna moc zajem nema, tak proc by si alepon nezatrtkal. A protoze jen nejake procento zen chce chlapa jen na sex, tak my ostatne, ktere sex a lasku neoddelujeme, nejspis podvedome z tohoto duvodu chlapy nebalime. Protoze kazdej se chytne a co s nim pak dal, kdyz se to zacne ukazovat jak omyl. Ale kdyz je to chlap, ktery bali zenu, mame cas a prostor zjistit jakz-takz co je zac, jestli je to profik lovec, anebo to mysli vazne, je opravdu zamilovanej, jde do toho naplno, mame cas odmitnout.
:) Tot moje teorie.

Příspěvek upraven 11.07.23 v 13:21

To dává smysl to co píšeš. Já si taky nemyslím, že muži a ženy jsou stejní. Já bych se ale nesnažila o někoho, o kom bych si myslela, že nechce vztah, za další to na nich většinou poznám a hlavně baliče co hledají jen sex jsem z nějakého důvodu nikdy nějak moc nepřitahovala :D nemám asi ten správný ONS vibe :) takže tohle já neřeším.

• Citovat
  • Upravit
7748
11.7.23 13:31
@Lorre píše:
Jo šel. Já jí řekl že přijedu za ní a ona mě k sobě pozvala až na míste, nepočítal sem s tím. Každopádně tím i randění skončilo :)

Tak to asi hodně pršelo, ne? Nebo hele, mohla si to tvoje, že přijedeš za ní, vyložit jako „k ní“ a říkala si, jak na to jdeš hopem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
11.7.23 13:42
@Taktinevím píše:
Tak to asi hodně pršelo, ne? Nebo hele, mohla si to tvoje, že přijedeš za ní, vyložit jako „k ní“ a říkala si, jak na to jdeš hopem :nevim:

Ne vůbec, měli sme se projít a někam zajít, ale ona že mi prostě chce uvařit a připravit mě na budoucnost 8o :mrgreen:. To byla taková ta, co ti na třetím rande už oznamuje termín svatby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová