Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, měla bych dotaz ohledně situace ženy, po druhem rande kde proběhl sex s večeři i obědem u mě doma a jak odcházel dal mi pusu a šel… jak se mám zachovat jestli psát první či ne. Děkuji za odpovědi
@Ajrin1616 píše:
Dobrý večer, měla bych dotaz ohledně situace ženy, po druhem rande kde proběhl sex s večeři i obědem u mě doma a jak odcházel dal mi pusu a šel… jak se mám zachovat jestli psát první či ne. Děkuji za odpovědi
Gentleman se ještě ten den ozve, podekuje a popreje dobrou noc ![]()
@Ajrin1616 píše:
Tak vy se spolu na druhém rande vyspíte a nevíš jak se dál zachovat ![]()
@Ajrin1616 píše:
A žena nemůže napsat tohle jako první. Bylo mi s tebou fajn… těším se až se uvidíme…?
@Ajrin1616 píše:
A poradi bylo vecere, sex, obed dalsi den nebo obed, vecere, sex? Zustal az do rana? Nebo po sexu sel a neozval se dosud?
@prokr píše:![]()
Nenamáhej se. Pokud jsi dobře šukala a vařila, tak až bude „potřebný“ možná se ozve sám.
Tomu říkám názor.
Jen nevím, jestli je autorem muž nebo žena. ![]()
Každopádně, jde to říct i slušněji. ![]()
@Stará známá píše:
A poradi bylo vecere, sex, obed dalsi den nebo obed, vecere, sex? Zustal az do rana? Nebo po sexu sel a neozval se dosud?
Večeře sex, snídaně oběd sex a šel
@Černá Madonna píše:
Tomu říkám názor.
Jen nevím, jestli je autorem muž nebo žena.
Každopádně, jde to říct i slušněji.
a co je na tom neslusneho? jasne a strucne popsana situace ![]()
@Černá Madonna píše:
Tomu říkám názor.
Jen nevím, jestli je autorem muž nebo žena.
Každopádně, jde to říct i slušněji.
Dobrá…nahrazuji vulgární výraz šukala výrazem souložila.
Jinak nevím, co je na mém příspěvku neslušného. Je to stručné, jasné a myslím si, že výstižné zhodnocení situace.
@Ajrin1616 píše:
Večeře sex, snídaně oběd sex a šel
a kdy ze bylo to druhe rande? mezi sexem a snidani? 😁
@Ajrin1616 píše:
A žena nemůže napsat tohle jako první. Bylo mi s tebou fajn… těším se až se uvidíme…?
ja bych to po sexu na druhem rande nedelala
@prokr píše:
Dobrá…nahrazuji vulgární výraz šukala výrazem souložila.
Jinak nevím, co je na mém příspěvku neslušného. Je to stručné, jasné a myslím si, že výstižné zhodnocení situace.
jak s tebou vesmes nesouhlasim, tohle jsi vystihla presne ![]()