Co dělat s dětmi 20m a 5m

Anonymní
15.8.22 15:53

Co dělat s dětmi 20m a 5m

Ahoj, potřebuji nápady, co dělat s dětmi tohoto věku. Jsem poslední dobou nějaká vyhořelá a bez nápadů. Klidně obecně, ale i konkrétně - Kolín a okolí. Ráda se inspiruji. Vnitřní i venkovní aktivity, výlety i krácení času kolem baráku na zahradě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8866
15.8.22 17:41

Přežít… 8o opravdu drsný věkový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
15.8.22 18:55

20 m na odrážedlo a procházku do obchodu, na poštu, na zmrzlinu, prostě nějaký krátký cíl. Klidně 2× denně. Naše takto staré dítě zajímá zoo a voda. No a mimino jako batoh do náruče a tahat sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
15.8.22 18:56

A moc se nám líbí v Mirakulu, že je tam hodně odpocivacich ploch, kam jde dát deka a uložit mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
15.8.22 19:32

Chodit ven s kamaradkou s detmi okolo 2 let. Starsi se zabavi ve chvilich, kdy se venujes mimcu. A kdyz mimco spi, tak se muzes venovat starsimu, treba na hristi. My to tak meli, mezi 2. a 3. dcerou mame 15 mesicu a nejstarsi (o 2 roky starsi nez 2.) a 2. se vzajemne zabavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.8.22 20:39

Když jsem s dětmi v Kolíně (mám mezi nimi rozdíl 12m) tak to jistí hřiste v Borkach u Stapu nebo kousek od Kauflandu, vodni svet, Heroland za KH, řepařska drážka ted je pry v Koline i detska herna Ela, kam se chystam az bude osklivo. My teda hodne vyletujeme, protoze by mi z nich asi obcas hrablo :lol: U Kolina toho je spoustu co vymyslet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
17.8.22 21:24

Poridit si bugaboo donkey a vyletit
Pan kocar bez ktereho bych kdysi neprezila????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin