Co dělat s prázdnou urnou?

1
14.8.23 19:15

Co dělat s prázdnou urnou?

Zdravím všechny, mám dotaz ohledně prázdné urny. Tatínek si přál rozprášit a tak mu bude přání splněné. Co jsem četla tak se takto rozhodlo dost lidí. Co jste následně dělali s prázdnou urnou? Do země jí nechceme zakopat jelikož nemáme kde. Opravdu si nevím rady a na internetu jsem nějak nic nenašla.

Děkuji za každou odpověď a radu! :srdce:

Příspěvek upraven 14.08.23 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1170
14.8.23 19:32

Nedá se vrátit zpět pohřební službě? Nebo možná vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.8.23 19:41
@Ungule píše:
Zdravím všechny, mám dotaz ohledně prázdné urny. Tatínek si přál rozprášit a tak mu bude přání splněné. Co jsem četl tak se takto rozhodlo dost lidí. Co jste následně dělali s prázdnou urnou? Do země jí nechceme zakopat jelikož nemáme kde. Opravdu si nevím rady a na internetu jsem nějak nic nenašla.Děkuji za každou odpověď a radu! :srdce:

Už máš tatínka doma? Pokud ne, tak bych se optala rovnou v pohřební službě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20912
14.8.23 19:48
@Dana066 píše:
Nedá se vrátit zpět pohřební službě? Nebo možná vyhodit.

To je nesmysl. Je tam štítek.

Normálně si to buď nech na památku nebo to vyhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
14.8.23 19:58

Můžete si třeba pronajmout schránku v kolumbáriu, to jsi nezvazovala? A nebývá to nijak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
14.8.23 20:22

Dětem jako pokladničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
14.8.23 20:25
@Semtex píše:
Můžete si třeba pronajmout schránku v kolumbáriu, to jsi nezvazovala? A nebývá to nijak drahé.

To snad ne, když ten popel vysypala.
A budete prášit otce někde neofiko v lese? Protože na hřbitově jsou normálně loučky rozprachu, kde ti ho vysype pohřebák a urnu si rovnou nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
16.8.23 10:59

Nám dělala rozptyl na loučce pohřební služba za naší přítomnosti a prázdná urna jim tam zůstala.
Pokud chcete popel vysypat sami možná bych se zeptala přímo na pohřební službě jak s urnou naložit.
Strčit ji do odpadu by mi bylo proti srsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
16.8.23 11:00
@samá práce píše:
Dětem jako pokladničku.

Styď se! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
18.8.23 11:04
@samá práce píše:
Dětem jako pokladničku.

Hele jako černej humor jo, taky ho mám ráda, ale tady to bylo asi fakt dost nevhodný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
18.8.23 12:51

Tak prázdná urna, se ne vyhazuje :lol:, aspoň příště bude při ruce již připravena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
18.8.23 12:52
@azaleila píše:
Styď se! :poblion:

Proč by se styděla, náhodou to zabila, na blbou otázku, je blbá odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
18.8.23 12:53
@Rachel_cz píše:
Hele jako černej humor jo, taky ho mám ráda, ale tady to bylo asi fakt dost nevhodný :roll:

Bylo to vhodný, na blbou otázku blbá odpověď. Jelikož zakladatel diskuze bude troll, napsala to dobře, a ničeho co by bylo nevhodný se nedopustila. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
18.8.23 12:54
@Rotha píše:
Proč by se styděla, náhodou to zabila, na blbou otázku, je blbá odpověď ;)

Jenže tohle není blbá otázka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
18.8.23 13:01

@azaleila

Jak že není? Však to je docela dost blbá otázka. Už jen z podstaty. Prázdnou urnu mohla ponechat, na památku, kdekoliv, nebo zakopat, jak, že nemá kde? Proč se neporadí tam kde ji kupovala? Co se dělá s urnou? A rádi se zde? Tady co čeká za odpovědi jako? Proto ji řekla, jako kasicku, protože se ptá tak blbě, jako tříleté dítě ve školce… :roll: nic proti, proti mrtvým všechna úcta, ale naivní a blbé Dotazy akorát zatěžují internet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová