Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, mám dotaz ohledně prázdné urny. Tatínek si přál rozprášit a tak mu bude přání splněné. Co jsem četla tak se takto rozhodlo dost lidí. Co jste následně dělali s prázdnou urnou? Do země jí nechceme zakopat jelikož nemáme kde. Opravdu si nevím rady a na internetu jsem nějak nic nenašla.
Děkuji za každou odpověď a radu! ![]()
Příspěvek upraven 14.08.23 v 19:53
@Ungule píše:
Zdravím všechny, mám dotaz ohledně prázdné urny. Tatínek si přál rozprášit a tak mu bude přání splněné. Co jsem četl tak se takto rozhodlo dost lidí. Co jste následně dělali s prázdnou urnou? Do země jí nechceme zakopat jelikož nemáme kde. Opravdu si nevím rady a na internetu jsem nějak nic nenašla.Děkuji za každou odpověď a radu!
Už máš tatínka doma? Pokud ne, tak bych se optala rovnou v pohřební službě.
@Dana066 píše:
Nedá se vrátit zpět pohřební službě? Nebo možná vyhodit.
To je nesmysl. Je tam štítek.
Normálně si to buď nech na památku nebo to vyhod.
Můžete si třeba pronajmout schránku v kolumbáriu, to jsi nezvazovala? A nebývá to nijak drahé.
@Semtex píše:
Můžete si třeba pronajmout schránku v kolumbáriu, to jsi nezvazovala? A nebývá to nijak drahé.
To snad ne, když ten popel vysypala.
A budete prášit otce někde neofiko v lese? Protože na hřbitově jsou normálně loučky rozprachu, kde ti ho vysype pohřebák a urnu si rovnou nechá.
Nám dělala rozptyl na loučce pohřební služba za naší přítomnosti a prázdná urna jim tam zůstala.
Pokud chcete popel vysypat sami možná bych se zeptala přímo na pohřební službě jak s urnou naložit.
Strčit ji do odpadu by mi bylo proti srsti.
@samá práce píše:
Dětem jako pokladničku.
Hele jako černej humor jo, taky ho mám ráda, ale tady to bylo asi fakt dost nevhodný ![]()
Tak prázdná urna, se ne vyhazuje
, aspoň příště bude při ruce již připravena ![]()
@azaleila píše:
Styď se!
Proč by se styděla, náhodou to zabila, na blbou otázku, je blbá odpověď ![]()
@Rachel_cz píše:
Hele jako černej humor jo, taky ho mám ráda, ale tady to bylo asi fakt dost nevhodný
Bylo to vhodný, na blbou otázku blbá odpověď. Jelikož zakladatel diskuze bude troll, napsala to dobře, a ničeho co by bylo nevhodný se nedopustila. ![]()
@Rotha píše:
Proč by se styděla, náhodou to zabila, na blbou otázku, je blbá odpověď
Jenže tohle není blbá otázka…
Jak že není? Však to je docela dost blbá otázka. Už jen z podstaty. Prázdnou urnu mohla ponechat, na památku, kdekoliv, nebo zakopat, jak, že nemá kde? Proč se neporadí tam kde ji kupovala? Co se dělá s urnou? A rádi se zde? Tady co čeká za odpovědi jako? Proto ji řekla, jako kasicku, protože se ptá tak blbě, jako tříleté dítě ve školce…
nic proti, proti mrtvým všechna úcta, ale naivní a blbé Dotazy akorát zatěžují internet ![]()