Co dělat z UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sára 1 tak teoreticky nemusi pit mleko vubec, ale musi mit dostatek mlecneho. mam s tim bohate zkusenosti, obe deti byly jeden cas bez mleka. Syn dokonce od sedmi mesicu do roka, pak se chytl na tekute umele mleko. Dcera ve dvou letech myslim uz taky mleko nepila, kravske nechtela. Nedavno mela ale obdobi, kdy chtela mleko furt pit.
Kase mi teda v tomto veku nejedla vubec, syn ty instatni taky neji.
proste to nahrad jinymi mlecnymi vyrobky, kdyz kravske nebude chtit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, a co třeba puding, ten jsi nezkoušela? Nebo kakao? Případně třeba jestli u někoho vidí pít kafe a chtěl/a by taky, tak Caro a do něj odměrku UM
Ale taky bych to nelámala přes koleno, ráno dej sýr (Kiri) nebo lučinu či žervé, odpol jogurt a možná zkus Actimel - je to mléčný zakysaný výrobek a není to UM
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem jednou mlecnou hmotu (falesny marcipan) delal z casti norm. suseneho mleka a zbytek co mi chybel UM a hrozne to lepilo, uz bych to znovu nedelala, navic nutrilon je trochu nahorkly, asi by to ani chutove nebylo nic moc. To radeji prodej.
Jinak mleko urcite plnotucne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřinka.Slunicko píše:
Mohla bych se zeptat co je to za UM?
Nutrilon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 Jéé tak to je škoda z toho dělat nějaké marcipány atd. Já bych to prodala, no vlastně já bych to aj koupila..akorát potřebuji ten počáteční a ty určo máš už ten pokračující že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo a co zkusit koktejl. Rozmixovat to UM s banánem, jahodami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka vaří z UM dítěti pudink (pudink rozdělá ve vodě a až to trochu zchladne, tak přidává UM).
A ochucené by nevypilo (jako koktejl, s ovocem, vanilkou)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila jsem jednou dát ochucené a právě od té doby nechce žádné. Zkusila jsem to i s banánem, ale ani to nechce. S grankem, aby to mělo jinou barvu, taky ne. Jahody nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřinka.Slunicko píše:
@Sára 1 Jéé tak to je škoda z toho dělat nějaké marcipány atd. Já bych to prodala, no vlastně já bych to aj koupila..akorát potřebuji ten počáteční a ty určo máš už ten pokračující že?
Mám ten od 1 roku do 2 let. I ten od 2 let (koupila jsem omylem).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit