Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lucynka25 noo ty 2-3 hodinky mi to zabere 😅 🤦♀️ snazim se to vymyslet tak abych tocila prilohy… Knedlik, btambor, těstoviny, ryze, hranolky, HK, bram. Kase a tak… To mi pak pomaha i pri vyberu jidla… Snazim se co nejmene opakovat ![]()
Pečená krkovice na kmíně se špenátem, br. knedlíkem
rybičková pomazánka
Dobrý den,
můj dotaz sem asi tak nějak nepatří, ale nedá mi to se nezeptat…
Ve školce máme, že se nesmí na oslavy nosit nic z domácích výrobků ( muffinky, perníčky atd) a jen balené a s vyznačeným datem spotřeby. Pokud z cukrárny, tak od cukráře označené a s datem spotřeby. Máte to taky tak někdo ve školce?
Uzená polévka a plněné bramborové knedlíky uzeným se zelím a cibulkou
Noky s listovým špenátem, smetanou a parmezánem
dneska rychlovka a jedeme k našim ![]()
@no.to.mi.pověz oficiálně ve školním řádě to je napsané, ale do školky chodí dcerka 3 rokem a na každou akci děláme domácí perníčky cukroví marcipán, podle mě je to o učitelce
Masove kulicky s bramborama
a od zitrka nevarim-jedeme k nasim, vracime se v pondeli ![]()
@no.to.mi.pověz píše:
Dobrý den,můj dotaz sem asi tak nějak nepatří, ale nedá mi to se nezeptat…
Ve školce máme, že se nesmí na oslavy nosit nic z domácích výrobků ( muffinky, perníčky atd) a jen balené a s vyznačeným datem spotřeby. Pokud z cukrárny, tak od cukráře označené a s datem spotřeby. Máte to taky tak někdo ve školce?
U nás to tak taky bylo..
@no.to.mi.pověz ano, my to tak máme podobně. Domácí nám povolili jen něco bez krémů (např na vánoční besídku linecké s marmeládou nebo perníčky). Dorty, muffiny apod jsou zakázané. Jedině kupované jako vy. Je to prý kvůli hygieně.
Dnes opět nestíhám, tak na oběd jsem si uvařil jenom polívku - korejskou kimchi jjigae.