Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Eliška píše:
U nás nakonec dnes objednaná pizza, měla jsem hrozný frmol.
peces taky pizzu?
@warita píše:
peces taky pizzu?
Ne, na pizzu je expert partner. Má v repertoáru pizzu, chleba, dalamánky, focaccio a podobné věci ![]()
@warita píše:
odkud odebiras slavky prosim? Ja jsem bohuzel zkazena na toto od doby, kdy jsem slavky ochutnala v Edinburgu. Ah jo.
Já kupuju v prodejně Ocean48, jinak nevím, kde jinde by se daly sehnat…
Ale nikdy jsem tady nenarazila na něco špatného, pokaždé všechno čerstvé a dobré. ![]()
My dnes měli polévku z pečených rajčat a paprik s bazalkou. Jako druhé jsem udělala kuře se špenátovo - mandlovou nádivkou a bramborovou kaši s pečeným česnekem.
@Aladinka píše:
Já kupuju v prodejně Ocean48, jinak nevím, kde jinde by se daly sehnat…Ale nikdy jsem tady nenarazila na něco špatného, pokaždé všechno čerstvé a dobré.
dekuju. Maji je i na rohlik.cz ale jeste jsem se neodvazila je tam zkusit. Jednou jsem takto koupila slavky ve specialozavenem obchode a nebyly nic moc.
@Eliška píše:
Ne, na pizzu je expert partner. Má v repertoáru pizzu, chleba, dalamánky, focaccio a podobné věci
muj manzel dela u nas snidane a umi palacinky. Tim to u nej konci.
No jo, ja varim rada, tak me to nejak netrapi.
Dnes jsem vyjimecne delala snidani ja. Byly livanecky z ovesnych vlocek, bananu, oriskovo/ovocne smesi a zalila jsem to javorovym sirupem a pridala par cerstvych malin.
@warita obdivuji, že tohle po ránu dokážeš.. Já si zvládnu maximálně uvařit kafe a půl hodiny cumet do blba ![]()
@Tamtama píše:
@warita obdivuji, že tohle po ránu dokážeš.. Já si zvládnu maximálně uvařit kafe a půl hodiny cumet do blba
Mne i tú kávu varí manžel, inak by som bola o vode. Ja som ráno úplne mimo ![]()
@Tamtama píše:
@warita obdivuji, že tohle po ránu dokážeš.. Já si zvládnu maximálně uvařit kafe a půl hodiny cumet do blba
byl to fakt narocny recept:
do mixeru jsem nasypala vlocky, rozklepla jedno vejce, nahrubo pokrajela banan, prisypala smes orisku&ovoce, hrnek mleka, sul, cukr, skorici. Pak jsem to promixovala asi 1min. N nasledne jsem na rozehratou panev lila primo z mixeru livanecky. Silene jsem se sedrela. ![]()
Jedina prace na tom bylo hlidat, aby se to nepripalilo.
K vánocům nám jedno dítě darovalo tohle. Strčím do zásuvky, rozklepnu do toho dvě vejce přidám plátek sejra když mám chuť a za pár minut hotovo.
Ale fantazii se meze nekladou, rozšlehaný vejce s bylinkama jsou z toho krásně nadejchaný jako na obrázku.
@ekira5 píše:
Mne i tú kávu varí manžel, inak by som bola o vode. Ja som ráno úplne mimo
Máš výhodu manžela ![]()
@warita no však, takových činností po ránu ![]()
Dušený jelení játra. Už na ně v mrazáku koukám hodně dlouho a teď jsem na pár dní sám doma tak si užiju. Nikdo jinej to tady stejně nejí. ![]()
Hovězí guláš, domácí houskový knedlík
.
K večeři domácí pizza ![]()
@KalamityJohn píše:
Dušený jelení játra. Už na ně v mrazáku koukám hodně dlouho a teď jsem na pár dní sám doma tak si užiju. Nikdo jinej to tady stejně nejí.
jak to chutna? Ja z jater jim jenom kureci nebo kaceci.
Ale takovy jeleni gulasek na vine nebo toskanske ragu z divocaka, to si u nas dame radi.
@warita píše:ňam! Taky budu muset dětem zas udělat lívanečky
muj manzel dela u nas snidane a umi palacinky. Tim to u nej konci.No jo, ja varim rada, tak me to nejak netrapi.Dnes jsem vyjimecne delala snidani ja. Byly livanecky z ovesnych vlocek, bananu, oriskovo/ovocne smesi a zalila jsem to javorovym sirupem a pridala par cerstvych malin.
@Tamtama píše:
To záleží v kolik, ale je fakt, že chuť na ovesnou kaši a kafe mě ráno z postele zvedne a donutím se i v šest třeba. Ale v devět chutná ještě líp ![]()