Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
15.7.21 17:36
@Eliška píše:
U nás nakonec dnes objednaná pizza, měla jsem hrozný frmol.

peces taky pizzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17970
15.7.21 17:38
@warita píše:
peces taky pizzu?

Ne, na pizzu je expert partner. Má v repertoáru pizzu, chleba, dalamánky, focaccio a podobné věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
15.7.21 19:53
@warita píše:
odkud odebiras slavky prosim? Ja jsem bohuzel zkazena na toto od doby, kdy jsem slavky ochutnala v Edinburgu. Ah jo.

Já kupuju v prodejně Ocean48, jinak nevím, kde jinde by se daly sehnat… :think: Ale nikdy jsem tady nenarazila na něco špatného, pokaždé všechno čerstvé a dobré. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
15.7.21 19:57

My dnes měli polévku z pečených rajčat a paprik s bazalkou. Jako druhé jsem udělala kuře se špenátovo - mandlovou nádivkou a bramborovou kaši s pečeným česnekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.7.21 21:05
@Aladinka píše:
Já kupuju v prodejně Ocean48, jinak nevím, kde jinde by se daly sehnat… :think: Ale nikdy jsem tady nenarazila na něco špatného, pokaždé všechno čerstvé a dobré. :palec:

dekuju. Maji je i na rohlik.cz ale jeste jsem se neodvazila je tam zkusit. Jednou jsem takto koupila slavky ve specialozavenem obchode a nebyly nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.7.21 21:26
@Eliška píše:
Ne, na pizzu je expert partner. Má v repertoáru pizzu, chleba, dalamánky, focaccio a podobné věci :D

muj manzel dela u nas snidane a umi palacinky. Tim to u nej konci. :D No jo, ja varim rada, tak me to nejak netrapi.

Dnes jsem vyjimecne delala snidani ja. Byly livanecky z ovesnych vlocek, bananu, oriskovo/ovocne smesi a zalila jsem to javorovym sirupem a pridala par cerstvych malin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.7.21 21:41

@warita obdivuji, že tohle po ránu dokážeš.. Já si zvládnu maximálně uvařit kafe a půl hodiny cumet do blba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27923
15.7.21 21:59
@Tamtama píše:
@warita obdivuji, že tohle po ránu dokážeš.. Já si zvládnu maximálně uvařit kafe a půl hodiny cumet do blba :oops:

Mne i tú kávu varí manžel, inak by som bola o vode. Ja som ráno úplne mimo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.7.21 23:17
@Tamtama píše:
@warita obdivuji, že tohle po ránu dokážeš.. Já si zvládnu maximálně uvařit kafe a půl hodiny cumet do blba :oops:

byl to fakt narocny recept:

do mixeru jsem nasypala vlocky, rozklepla jedno vejce, nahrubo pokrajela banan, prisypala smes orisku&ovoce, hrnek mleka, sul, cukr, skorici. Pak jsem to promixovala asi 1min. N nasledne jsem na rozehratou panev lila primo z mixeru livanecky. Silene jsem se sedrela. :D

Jedina prace na tom bylo hlidat, aby se to nepripalilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
15.7.21 23:22

K vánocům nám jedno dítě darovalo tohle. Strčím do zásuvky, rozklepnu do toho dvě vejce přidám plátek sejra když mám chuť a za pár minut hotovo.

Ale fantazii se meze nekladou, rozšlehaný vejce s bylinkama jsou z toho krásně nadejchaný jako na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.7.21 11:50
@ekira5 píše:
Mne i tú kávu varí manžel, inak by som bola o vode. Ja som ráno úplne mimo :oops:

Máš výhodu manžela :lol:
@warita no však, takových činností po ránu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
16.7.21 18:19

Dušený jelení játra. Už na ně v mrazáku koukám hodně dlouho a teď jsem na pár dní sám doma tak si užiju. Nikdo jinej to tady stejně nejí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
16.7.21 18:22

Hovězí guláš, domácí houskový knedlík :).
K večeři domácí pizza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.7.21 18:51
@KalamityJohn píše:
Dušený jelení játra. Už na ně v mrazáku koukám hodně dlouho a teď jsem na pár dní sám doma tak si užiju. Nikdo jinej to tady stejně nejí. :mrgreen:

jak to chutna? Ja z jater jim jenom kureci nebo kaceci.

Ale takovy jeleni gulasek na vine nebo toskanske ragu z divocaka, to si u nas dame radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17970
16.7.21 19:02
@warita píše:
muj manzel dela u nas snidane a umi palacinky. Tim to u nej konci. :D No jo, ja varim rada, tak me to nejak netrapi.Dnes jsem vyjimecne delala snidani ja. Byly livanecky z ovesnych vlocek, bananu, oriskovo/ovocne smesi a zalila jsem to javorovym sirupem a pridala par cerstvych malin.
ňam! Taky budu muset dětem zas udělat lívanečky :D
@Tamtama píše:

To záleží v kolik, ale je fakt, že chuť na ovesnou kaši a kafe mě ráno z postele zvedne a donutím se i v šest třeba. Ale v devět chutná ještě líp :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí