Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122406
4.8.21 15:39

Polévka s játrovými knedlíčky, rybí filé, brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
4.8.21 16:06

Dojídáme bramborový salát, takže k obědu s pečenými stehny, večer s vinnou klobásou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
4.8.21 16:14
@mrav píše:
Polévka s játrovými knedlíčky, rybí filé, brambory

Játrový knedličky neumím, ale matlal bych si jen pro sebe, tak mi to zato nestojí.

Já dneska asi umelu kus jelena a udělám stroganoff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
4.8.21 16:42

Dýňová polévka s krutonky a zakysanou smetanou. Obalované cukety s br. kaší.
Na odpoledne borůvková bublanina s tvarohem. Večer si opečeme na ohni buřty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
4.8.21 17:05

Cuketový kotlík- něco jako lečo
bílá fazolková polévka s vejcem
těstoviny s uzeným masem a sýrem, sterilovaná okurka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
4.8.21 18:22
@chs.jasmin píše:
Burtguláš a cuketa na curry :mrgreen:

Cuketa na kari prosím recept zrovna se mi tu jedna válí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.8.21 19:58

Zelňačka s uzeným tofu a tvarohové knedlíčky se švestkami posypané mákem a polité máslem.

Na večeři salát z pečené zeleniny (cuketa, paprika, cibule, lilek, květák, batáty), s fetou a praženými kešu ořechy, k tomu domácí focaccia se sušenými rajčaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
4.8.21 20:38
@Marki1985 píše:
Cuketa na kari prosím recept zrovna se mi tu jedna válí :mrgreen:

Vše dopředu nakrájet: Cibulku zpěnit na oleji, do sklovatění (nedělám do zlatova), pak přidám cuketu a nechám chvilku osmahnout, pak podliju vývarem (zeleninový z kostky - :oops: ). Nechám podusit, pak přidám rajče, podusím do měkka a pak zapráším curry a podleju smetanou. Kdybych nedělala pro děti a když nedělám pro děti, tak místo smetany, která to zjemní přitvrdím česnekem :D

Je to strašně dobré. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22915
4.8.21 23:35

Zítra Mix salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
5.8.21 06:11

Dneska plněne papriky s rajskou a meruňkové knedlíky a když to stihnu, tak borůvkový kolac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
5.8.21 06:54
@KalamityJohn píše:
Játrový knedličky neumím, ale matlal bych si jen pro sebe, tak mi to zato nestojí.Já dneska asi umelu kus jelena a udělám stroganoff.

Dají se koupit hotové, více firem a jsou dobré.

U nás dnes hovězí vývar, dušená mrkev a brambory, část rodiny, která to nejí, tak rybí prsty s bramborem, ty mám připraveny v mrazáku pořád. Snažím se kupovat kvalitnější, nemleté.

Teď ke snídani domácí pizza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
5.8.21 10:58
@chs.jasmin píše:
Vše dopředu nakrájet: Cibulku zpěnit na oleji, do sklovatění (nedělám do zlatova), pak přidám cuketu a nechám chvilku osmahnout, pak podliju vývarem (zeleninový z kostky - :oops: ). Nechám podusit, pak přidám rajče, podusím do měkka a pak zapráším curry a podleju smetanou. Kdybych nedělala pro děti a když nedělám pro děti, tak místo smetany, která to zjemní přitvrdím česnekem :DJe to strašně dobré. :mrgreen:

Jéje, díky! To si příští týden určitě udělám.
Děláš k tomu nějakou přílohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
5.8.21 11:22
@chs.jasmin píše:
Vše dopředu nakrájet: Cibulku zpěnit na oleji, do sklovatění (nedělám do zlatova), pak přidám cuketu a nechám chvilku osmahnout, pak podliju vývarem (zeleninový z kostky - :oops: ). Nechám podusit, pak přidám rajče, podusím do měkka a pak zapráším curry a podleju smetanou. Kdybych nedělala pro děti a když nedělám pro děti, tak místo smetany, která to zjemní přitvrdím česnekem :DJe to strašně dobré. :mrgreen:

Dělám něco podobného, jen místo smetany plechovku kokosového mlíka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
5.8.21 12:00
@aiwwa píše:
Dělám něco podobného, jen místo smetany plechovku kokosového mlíka. :palec:

Já mám kokosové mléko spojení se sladkým, ale když si vzpomenu ho koupit, tak zkusím :mrgreen:

Ještě když dávám i kuřecí, tak někdy vyměním curry za pomeranče - taky moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
5.8.21 12:03

Smažený sýr s novým bramborem a rajčatový salát - prší a je zima, tak mi nevadí stát u plotny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí