Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@zoe546 píše:
copak to je ten estonsky krigel
kynutý věnec, plněný skořicí
@a1j2a3 píše:
Dneska zapečený těstoviny a zítra frankfurtská omáčka s knedlou. Polívku jsem udělala na dva dny zeleninovou s drožďovými knedlíčky
prosim, napisete recept na frankfurtskou omacku?
@zoe546 píše:
prosim, napisete recept na frankfurtskou omacku?
K jakému masu se ta omáčka dává?
Dneska jsem dělala čočku na kyselo a objevila jsem ve své knize receptů fazolky na kyselo s bramborem, nebýt bublající čočky na plotně, už bychom je jedli dneska. Miluju tahle „fádní“ a „chudá“ jídla ![]()
@Burj Chalifa k hovězímu, ale já dávám k vepřovýmu (přece jen je levnější) ![]()
@zoe546 dělám z vepřovýho masa, přošpikuju kolečkama párku, na oleji a cibulce maso osmahnu, aby se zatáhlo, nasypu sladkou papriku, podliju a dusím, pak přiházímm nakrájený párky, zaleju trochu smetanou a zahustím. Na netu je na to spousta receptů, my to máme rádi takto ![]()
@ncc1701 píše:
Dneska jsem dělala čočku na kyselo a objevila jsem ve své knize receptů fazolky na kyselo s bramborem, nebýt bublající čočky na plotně, už bychom je jedli dneska. Miluju tahle „fádní“ a „chudá“ jídla
a máš na mysli fakt fazole jako bobule nebo ty zelené lusky?
zelené fazolky na kyselo se smetanou milujuuuuuuuuuuuuuu
nejlíp k sekané, ale i jen tak s bramborem
@princeznaII píše:
a máš na mysli fakt fazole jako bobule nebo ty zelené lusky?zelené fazolky na kyselo se smetanou milujuuuuuuuuuuuuuunejlíp k sekané, ale i jen tak s bramborem
Fazolové lusky ![]()
@princeznaII píše:
Jinak dneska budou plněné papriky s „rajskou“
jééé, mnam
Vařím poctivý hovězí vývar z kila masa a na druhé bude pizza Ládi Hrušky
odpo jdeme na oslavu tak se moc nebudeme přejídat ![]()