Co jí beruška?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
2.2.17 20:28

Tak já nevím, nám teď v zimě lezou z venku do kuchyně oknem… :zed:

• Citovat
  • Upravit
74219
2.2.17 20:30

Kdyz ji doma potkam a neni to tam mrcha smradlava oranzova, ale opravdu beruska, tak ji posadim na palmu.
Ty druhou bych vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25030
2.2.17 20:31

Chuderka mala.Me zase pred tydnem lital na lustru v kuchyni motyl.To jsem si myslela, ze blaznim. Odnesla jsem ho do kulny a snad tam v klidu prospi zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.2.17 20:31
@Kelsey píše:
Kdyz ji doma potkam a neni to tam mrcha smradlava oranzova, ale opravdu beruska, tak ji posadim na palmu.
Ty druhou bych vyhodila.

Tyhle máme doma :zed:

• Citovat
  • Upravit
14637
2.2.17 20:38
@Kelsey píše:
Ty druhou bych vyhodila.

Posadím na palmu. :lol: Si musí myslet, že je někde na dovolené. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.2.17 20:38

@Kelsey jojo, ta by taky letěla. Ale téhle je nám tak jaksi lito. Zatím jsme ji podstrkovali salát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
2.2.17 20:41
@Litta píše:
Posadím na palmu. :lol: Si musí myslet, že je někde na dovolené. 8)
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
2.2.17 20:43

@Litta díky tobě, si puboš myslí, že něco beru, se tady chlámu jako blb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
2.2.17 20:45
@Kajak18 píše:
@Kelsey jojo, ta by taky letěla. Ale téhle je nám tak jaksi lito. Zatím jsme ji podstrkovali salát. :)

:lol: Zkuste řízek ;)

Já bych jí ukázala kalendář, nakreslila k tomu ještě piktogram spící berušky, aby bylo jasno a odnesla ji někam do chladu (sklep…)
Vypadáte, že vám na ní opravdu záleží, tak jí můžete ještě třeba vyrobit nějaký miniúkryt z krabičky, nějaký domeček s malinkou postýlkou a peřinkou. :D

Připomínáš mi jednoho spolužáka z kolejí, našel berušku a že si ji nechá jako mazlíčka a přišel se spolubydlící budoucí učitelky příroďáku zeptat, co má berušce dávat za pamlsky. Od té doby jsme mu říkali „beruška“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.2.17 20:51
@Litta píše:
Posadím na palmu. :lol: Si musí myslet, že je někde na dovolené. 8)

My nic jineho krom vysoke palmy a jedne fialky, ted nemame pac mame kocoura a co neni vysoke ozere grazlik. I kdyz ma svoji travu na okusovani, vi ze budu radit, tak provokuje, ze vzdycky provokativne, kdyz jsem se divala, uz mi okousal vsechny draceny, nepomohlo je ani dat na policku vysoko, vylezl tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 21:10
@Kelsey píše:
My nic jineho krom vysoke palmy a jedne fialky, ted nemame pac mame kocoura a co neni vysoke ozere grazlik. I kdyz ma svoji travu na okusovani, vi ze budu radit, tak provokuje, ze vzdycky provokativne, kdyz jsem se divala, uz mi okousal vsechny draceny, nepomohlo je ani dat na policku vysoko, vylezl tam.

kápni do kočičí trávy trochu kapek z kozlíku nebo šanty - navykne si na ni chodit a kytičky nechá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.2.17 21:19
@jdukolem píše:
kápni do kočičí trávy trochu kapek z kozlíku nebo šanty - navykne si na ni chodit a kytičky nechá

Z kozlíku? Střílíš do vlastních řad. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 21:22
@Litta píše:
Z kozlíku? Střílíš do vlastních řad. :think:

no hele je to jen chlap… klidně obětuju :jazyk: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.2.17 21:24
@jdukolem píše:
no hele je to jen chlap… klidně obětuju :jazyk: :P :mrgreen:

Tak pokud stačí kapka a kočka od kytky ťapká, tak to asi nebude nijak náročný odběr. Nebudu se ale ptát, odkud se to získává. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 21:25
@Litta píše:
Tak pokud stačí kapka a kočka od kytky ťapká, tak to asi nebude nijak náročný odběr. Nebudu se ale ptát, odkud se to získává. :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
no jo no.. detaily až po 22 hodině?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný