Co jíst, abych přibrala?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
18.6.18 17:55

Co jist abych pribrala?

Ahoj :)
Potrebuji radu.. Musím přibrat alespoň 5-8kg :oops: máte nějaké zaručené rady, typy atd.. Jak na to? :think: Je mi 23. Vyska 165 vaha 45.
Ať jim co chci nemohu přibrat, po zdravotní stránce jsem ok, bohužel jsem po uraze dost zhubla a jsem jak chodici paratko :lol:. Ztratila se mi prsa i zadek. Myslíte, ze to zase „doroste“? :mrgreen: Jde mi spíše o to co do jidelnicku zařadit a co vynechat. Jím normálně 4-5× denně, nic si neodpiram ale asi je někde chyba 8) ale uz mě nebavi ty trcici kosti, žebra, páteř a propadlé tváře. Dost me to omezuje i v životě - jsem častěji unavená a náchylnější na různé chřipky atd.. Diky za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35735
18.6.18 18:04

A co třeba tak za den jíš a kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.6.18 18:13

Přidám se. Taky bych potřebovala pribrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
18.6.18 18:15

hlídej si bílkoviny… já jsem se zhrozila, když jsem si na zkoušku začala zapisovat co přes den sním…tuky a sacharidy jsem měla kolem 250%, někdy i vlákninu když jsem snědla moc ovoce a bílkoviny stěží na 50%. Dobré jsou na to kalorické tabulky. Zapisovala jsem si týden jídlo, abych měla lepší představu a odhad co jíst, abych měla bílkovin dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.6.18 18:30
@Lily007 píše:
Přidám se. Taky bych potřebovala pribrat.

U snídaně se přemáhám, nemám vůbec chuť ale většinou mussli, bily jogurt a nějaké ovoce nebo žitné pečivo s lucinou a zeleninou, pres víkendy vajicka a „náročnější“ jídla ( je na to čas)
Obědy jim snad všechno snazim se trochu polevky a hl.chod - převážně rýže, kuřecí maso, zelenina, testoviny, různé omáčky atd.. Nemam ráda sladká, tučná a smažená jídla. :lol:
A svačiny.. :mrgreen: to snim na co přijdu. Ovoce, pečivo klidně i sladkost si dopřeju.
Ale je fakt, ze jsem v jídle dost vybirava. Sice mi chutna ale neni mi po nem dobře. Žaludek si zvykl na nemocnicni dietu takže ta tučná a smažená jidla me ted moc neberou ale napr. svickovou se dokazu prezrat tak, ze nejsem schopna vstat ani od.stolu :lol: :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.6.18 18:47

Dej si denně tabulku čokolády a budeš je mi nahoře hned :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
18.6.18 18:51
@Mishaad píše:
U snídaně se přemáhám, nemám vůbec chuť ale většinou mussli, bily jogurt a nějaké ovoce nebo žitné pečivo s lucinou a zeleninou, pres víkendy vajicka a „náročnější“ jídla ( je na to čas)
Obědy jim snad všechno snazim se trochu polevky a hl.chod - převážně rýže, kuřecí maso, zelenina, testoviny, různé omáčky atd.. Nemam ráda sladká, tučná a smažená jídla. :lol:
A svačiny.. :mrgreen: to snim na co přijdu. Ovoce, pečivo klidně i sladkost si dopřeju.
Ale je fakt, ze jsem v jídle dost vybirava. Sice mi chutna ale neni mi po nem dobře. Žaludek si zvykl na nemocnicni dietu takže ta tučná a smažená jidla me ted moc neberou ale napr. svickovou se dokazu prezrat tak, ze nejsem schopna vstat ani od.stolu :lol: :lol: :lol: :zed:

A kde máš večeři? Jíš dost dietně a zdravě. Zkus přidat bílkoviny, ořechy a hlavně se neboj množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
18.6.18 18:52
@Celeste97 píše:
Dej si denně tabulku čokolády a budeš je mi nahoře hned :mrgreen: :mrgreen:

hmm…tak na mě třeba toto vůbec nefungovalo. Mohla jsem se cpát vším možným a stejně jsem nepřibrala ani deko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.6.18 19:15
@zuzikka píše:
hmm…tak na mě třeba toto vůbec nefungovalo. Mohla jsem se cpát vším možným a stejně jsem nepřibrala ani deko.

Tak to zas u mě jo :mrgreen: bohuzel :zed: po porodu sem oblékla všechny kalhoty, ted jen jedny :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.6.18 19:55

Doporučuji ti návštěvu odborníka vzhledem k tvým 47kg/165cm určitě ti rád poradí jak nabrat. Co pomůže jednomu, může ublížit druhému. A tip, více naslouchej svému tělu, přijímej jídlo pozitivně a vychutnávej si ho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 14:54

@Mishaad Díky za dotaz! :palec:
Doporučuju se pozeptat v poradně zdravé výživy a terapie pro celou rodinu, která tu funguje zadarmo.

Držím palce v cestě za vysněnou postavou,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.6.18 18:48

Moc diky za rady :) Bohuzel mam v nejbližším městě odbornici.. Teda „odbornici“ která mi řekla, že jsem hubená protože chci byt jak modelka tak ať se raději najim. Nechapu jak někdo může dělat nutriční terapeutku s takovymto přístupem a ještě s asi 50kg nadvahou :lol: :? Řešíme to s obvodnim doktorem ale poradil mi pouze více.vitamínu a zvýšit prijem :) @admin skupin a soutěží
Dekuju moc určitě se poptam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.6.18 18:49
@zuzikka píše:
hmm…tak na mě třeba toto vůbec nefungovalo. Mohla jsem se cpát vším možným a stejně jsem nepřibrala ani deko.

Jo to znam. Muzu snist cokoliv, radsi bych hubla nez pribirala :mrgreen: tam bych aspon vedela co jist a nejist :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
19.6.18 19:54
@Mishaad píše:
Moc diky za rady :) Bohuzel mam v nejbližším městě odbornici.. Teda „odbornici“ která mi řekla, že jsem hubená protože chci byt jak modelka tak ať se raději najim. Nechapu jak někdo může dělat nutriční terapeutku s takovymto přístupem a ještě s asi 50kg nadvahou :lol: :? Řešíme to s obvodnim doktorem ale poradil mi pouze více.vitamínu a zvýšit prijem :) @admin skupin a soutěží
Dekuju moc určitě se poptam :palec:

No není odborník jako odborník, jistě víš ;) Tvůj obvodní lékař má jistě pravdu, zkus ze začátku o 20-30% větší porce jídla. Jídlo by mělo být nejvíce složeno s bílkovin, pak sacharidy a je třeba přijímat i tuky. Hlavně neříkej, že to nejde, všechno je to v tvé mysli, když se tomu otevřeš, tak to půjde samo a budeš sama čubrnět. Nemusíš se bát, že to nezastavíš. Stačí když pak přestaneš navyšovat a budeš jíst podle posledního navýšení. Dělej si týdenní seznam a váhu a pak další a další pěkně pozvolna. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí