Recepty na dorty

69
14.6.18 16:10

Recepty na dorty

Zdravím vás holky :mavam: :) chtela bych poprosit o vaše recepty na potahované dorty smartflexem :) jak na piškot, tak na krémy :) chtělo by to nějakou změnu, dělám pořád dokola dva krémy a jeden piškot, co už mám odskoušené a chutná to :D :lol: jen už by to chtělo obměnit :D dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22876
18.6.18 10:29

@Gabi32 Ahoj, náš oblíbený je tenhle potahovaný malinovo-jahodový dortík :jazyk:
tady je spousta inspirace na všelijaké dorty , ne jen ty potahované ;)
A jaký děláš konkrétně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
19.3.20 09:49

Budu péct dort pro dítko k narozeninám. To by nebyl problém, ale… problém je v tom, že nepůjdu nikam na nákup, nic si na to nedokoupím a musím si vystačit s tím, co mám doma. A to jsem dost omezená. Tak mi poraďte cokoliv, aby to potěšilo. Svíčky snad nějaké najdu. Děti mají rády barevné dorty s marcipánem, ale to nemám. Budu ráda za každý tip. Jsem bez nápadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
19.3.20 09:55

Suseny mlíko nemáš? Lentilky? Jinak se dají suroviny objednat i na netu, ale záleží kdy ho chceš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16166
19.3.20 09:58

@Sára 1 A co máš (lentilky, želé, čokoládu, ovoce čerstvé nebo kompotované atd.) Je to pro kluka nebo pro holku?
Pro holku bych udělala třeba motýla nebo panenkový dort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
19.3.20 09:59
@JancaS84 píše:
Suseny mlíko nemáš? Lentilky? Jinak se dají suroviny objednat i na netu, ale záleží kdy ho chceš dělat.

Sušené mlíko nemám a lentilky taky ne. :( Chci ho dneska dělat dneska, max. zítra. Nejspíš dneska péct, zítra třeba krém a zdobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
19.3.20 10:07

@Sára 1 Co obarvit krem ruznymi barvami a udelat z nej obrazek - oblibenou postavicku, zvire, duhu atd. Nepises vek ditete (nebo jsem prehledla), ale verim, ze starsi dite v soucasne situaci oceni, ze dostalo alespon nejaky dort a ze jsi na nej myslela a chtela mu udelat radost. Mladsi by mohlo mit radost z cehokoli. Take jsem pred par dny dort „odflakla“, ale i tak byla radost velika. Vic zo mrzelo me, nez dite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
19.3.20 10:19

@luci.no 8 let. Oblíbenou postavu a zvíře nezvládnu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
19.3.20 10:55

My dělali vlak, potřený krémem. Normální piškot a krém jen poslepované do tvaru mašiny a vagónů. Kola jsme udělali z kulatých sušenek, na vagón naložili ovoce… Bylo to teda pro ročního ale znám i větší kluky co jsou na mašinky :)

Příspěvek upraven 19.03.20 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
19.3.20 10:55
@Sára 1 píše:
Budu péct dort pro dítko k narozeninám. To by nebyl problém, ale… problém je v tom, že nepůjdu nikam na nákup, nic si na to nedokoupím a musím si vystačit s tím, co mám doma. A to jsem dost omezená. Tak mi poraďte cokoliv, aby to potěšilo. Svíčky snad nějaké najdu. Děti mají rády barevné dorty s marcipánem, ale to nemám. Budu ráda za každý tip. Jsem bez nápadu.

A proc sis nenakoupila dopredu? :nevim: Zkratka musis ted improvizovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
19.3.20 11:15
@cecetka píše:
A proc sis nenakoupila dopredu? :nevim: Zkratka musis ted improvizovat :kytka:

Měla jsem dort objednaný. Od té doby, co to zrušili, jsem nebyla moc nakupovat, protože jsem byla pořád v práci. Vím, že musím improvizovat. Tak jsem čekala tipy. Už mě něco napadlo, ale už jsem to několikrát dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
19.3.20 11:17
@Medičkaa píše:
My dělali vlak, potřený krémem. Normální piškot a krém jen poslepované do tvaru mašiny a vagónů. Kola jsme udělali z kulatých sušenek, na vagón naložili ovoce… Bylo to teda pro ročního ale znám i větší kluky co jsou na mašinky :)Příspěvek upraven 19.03.20 v 10:58

Ten dort je opravdu krásný. Dělala jsem mašinku z bebeček - už dvakrát. Sehnat ty sušenky na kola znamenalo oběhnout x obchodů. Každopádně teď to je pro slečnu, takže to už spíš princeznu než mašinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
19.3.20 11:58

Tak princeznu můžeš udělat takto, akorát to nebudeš mít poražený, ale kremovy. Ale musí ti dcera půjčit barbinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
19.3.20 12:13
@JancaS84 píše:
Tak princeznu můžeš udělat takto, akorát to nebudeš mít poražený, ale kremovy. Ale musí ti dcera půjčit barbinu.

Ta je krásná. Už jsem dělala potaženou i jen s krémem. Ta s krémem nic moc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 13:29

zdravý Cheesecake

Holky, pokud jste antitalent jako ja a nedáváte třípatráky, doporucuju treba cheesecake, dá se udělat zdravá verze bez cukru (nahradíte kokosem, medem atd). Navíc to vypadá ve výsledku dobře :)
 https://napovime.cz/…-cheesecake/

Ella

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport