Co jíst při mém pcos

Anonymní
5.5.23 08:59

Co jíst při mém pcos

Ahoj holky,
Mám, nebo jsem měla diagnostikované pcos po mém výrazném zhubnutí, opětovném pribrani pár kil a stále žádné menstruaci. Poměr všech hormonů v pořádku, až na volný testosteron, který jsem měla vysoký. Byl mi nasazen Duphaston, který jsem v říjnu vysadila a MS naštěstí chodila a chodí, ale nepravidelně, ikdyz to není nějak moc. Každopádně cysty takové ty typické pro pcos asi nemám už, dle toho, co říkala Dr., ale chlupy mě prostě stále rostou a to mi vadí. Problém je, že bych to ráda spravila, popřípadě řešila přírodně, i kdzy mám nějak MS a ovulaci atd. Chlupy a ne moc přesná MS jsou můj jediný příznak asi. Každopádně co jíst, když ani nevím, co je můj typ pcos? Low carb ne, jelikož cukr v krvi mám ukázkový a inzulín dokonce nižší, spodní hranice je cca 2,5 a já mám 2,2. Po vysazení HA taky nemám, jelikož jsem HA v životě nebrala. Zánětlivé nevím, jelikož na mléko a lepek alergii nemám a když to nejím, tam mám akorát zácpu a CRP v pořádku, akné taky nemám, takže vysazení mléka a lepku nevím, zda by bylo dobré. Napadá mě, zda mi to nemohlo vyvolat zhubnutí a nedostatek stravy a teď je to ok, ale ráda bych věděla, zda mám jist low carb, nebo bez mléka a lepku nebo nevím jak ještě, protože bych ty chlupy a MS spravila… Jako nepravidelně jsem to měla… No, nevím, zda můžu říct vždy. Tak nějak se to rozjelo v 15 letech a bylo to rozhodně pravidelnejsi jak teď, jo sem tam vynechání, ale to tak v pubertě bývá, pak jsem měla dlouhé krvácení v 17,vysoka děložní sliznice prej a minula dr mi na půl roku dala Norethristeron. Po tom, po vysazení mi teda začaly více růst chlupy a začalo to být blbý, ale do toho ta anorexie a uopne zastavení. Nedávno jsem se dozvěděla navíc, že Norethristeron je androgenni progesteron, takže přemýšlím, zda to němuže bejt z toho a tak… Jsem vážně zoufalá, nevím jak to řešit co jíst atd.. Váhu mám normální ale ráda bych byla i v MS pravidelná, ne naladova, bez chlupů všude, kde být nemají… Je mi skoro 21 a nevím, jak to řešit.. M

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
5.5.23 13:35

Jestli potrebujes srovnat hormony prirodni cestou, tak si kup bud gynex od energy nebo pupalku..
Gynex mi srovnal cyklus, pupalka pomohla na sileny PMS..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová