Co jste ocenily nejvíce pro 3 měsíční miminko?

2806
14.12.16 16:39

Co jste ocenily nejvíce pro 3 měsíční miminko?

Pěkný předvánoční večer holky :mavam:

Přemýšlím co koupit bráchovi a jeho ženě k Vánocům. Mají téměř tří měsíční miminko, a tak bych chtěla něco, co by se jim mohlo hodit, pomohlo by jim to nebo ulehčilo starost o miminko… nebo prostě něco, co jste si koupily vy, nebo jste dostali, ať už konkrétně pro sebe nebo pro miminko a nějakým způsobem seto stalo vaším každodenním neocenitelným pomocníkem :mrgreen: Například jsem třeba přemýšlela nad koupí hnízdečka pro mimčo, že by ho mohli i přenášet po domě a mimčo by furt mělo nějaký svůj prostor, ale na to už bude za chvilku asi veliký :think:
Tak děkuji za vaše nápady a postřehy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2880
14.12.16 16:41

Nejvic bych ocenila vyrobené poukázky na hlídání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.12.16 16:42

Houpaci lehatko fisher price :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
14.12.16 16:43

Jinak jsem nejvic ocenila Ergo nositko, mit volne ruce a netahat vsude kocar, bylo k nezaplaceni a vydrželo fakt dlouho, snad do roku a kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
14.12.16 16:45

Já vždy ocenila plínky :mrgreen: a pak od kamarádky úžasnou huňatou deku, kterou dcerka miluje na spaní, nebo také klip na dudlík se jménem..apod :)

• Citovat
  • Upravit
21311
14.12.16 16:53

Lehatko, manducu, hrací deku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
14.12.16 16:56

Lehátko, manducu, hrací deku, zásobu plenek, pokud nekoji tak já strašně ocenila i zásobu UM.

• Citovat
  • Upravit
9793
14.12.16 16:58

Já nejvíc oceňuju pojízdný košík. Syn v něm bývá i teď, když má 8 měsíců, přes den v něm někdy i spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
14.12.16 17:01

Já byla ráda za houpací lehátko, hrazdičku a naše děti všechny 3 měly moc rády kolotoč nad postýlku. Mám jen mechanický, stačilo to.
Pokud teda víš, že nic z toho nemají. Pak samozřejmě plínky. Časem hromada bryndáků, třeba. Ono na to tříměsíční nic moc, líp se vybírá pro ty starší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.12.16 17:07

První syn měl na Vánoce taky tři měsíce a dostal hlavně oblečení, za což jsem byla ráda a balíky plen, a ty potěšily moc. Tchýně mu ještě nakoupila spoustu hrkátek, hraček, plyšáků apod. Ale za mě byly nejvíc fajn ty plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.12.16 17:09

Ergonomické nosítko, například Bondolino nebo Manducu. Pokud už má, tak třeba zateplovací nosící kapsu, jde používat i jako nánožník na kočárek. Jinak nějaká frajerská látková plínka, třeba od Anavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.12.16 17:10

Jinak hrací deka, lehátko, kolotoč,..to je všechno super, ale třeba já tohle všechno měla koupené už před porodem. Záleží, co už mají doma. Nebo ještě mě napadá třeba cestovní postýlka. Tu jsem si dokupovala až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.12.16 17:10

Hraci deku s hrazdickou, pleny, kosmetiku pro mimco, plysak co vydava bily sum deti u toho dobre usinaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27744
14.12.16 17:12
@Rakosnicek1983 píše:
Nejvic bych ocenila vyrobené poukázky na hlídání :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.12.16 17:12

Já nejvíce ocenila pleny (doporučuji zjistit jaké používají) a UM. Naopak oblečky, houpačku, deku, chodítko… to by radost nemuselo udělat. Hlavně to pak třeba může zavazet, jako nám (prodat to nemůžu, používat nebudu…). A zbavit se toho mohu až tak za rok, pro klid… A co třeba poukázka do lékárny/drogerie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí