Co jste ocenily nejvíce pro 3 měsíční miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
14.12.16 19:23

@PepiKo chodítko, nosítko atd by u nás úspěch nemělo. Záleží na tom, zda to rodiče chtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
14.12.16 19:27

Já jen půjdu proti proudu, pro mě jsou plíny hygienická potřeba a rozhodně ne dárek, já dostat od sourozence jako dárek pro dítě balík plín, tak si klepu na čelo a radost rozhodně nemám (mně to přijde stejný jako dostat od chlapa krabičku tampónů), o hygienu dětí se snad staráme my jako rodiče. Fakt mě překvapuje, pro kolik lidí je balík plínek super dárek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
14.12.16 21:21

@zrcadlo To jo, to je jako kdyby dospely dostal baleni toaletaku. Jako hodi se to, proc ne, ale jako darek? Jine by to bylo u latkovych plen, kdy se hraje treba i na vzhled plenek a zenu by to potesilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
14.12.16 22:51

Rozhodně dudlík svítící v noci. Do zabavení dudlíku naprosto nepostradatelná věc. A nejlépe rovnou několik kusů :mrgreen: Látkové pleny, nějaké vzhledově hezké, těch taky není nikdy dost. Já osobně bych ocenila i ty papírové pleny. Každý mi říkal, ať nekupuji zásoby, že po porodu dostanu a nedostaly jsme ani balík, proto by se to hodilo. V lehátku dcera třeba příliš nechtěla být, takže jsme ho extra nevyužili. Z hraček se mi líbily připínací pásky na ruce+nohy, které chrastily a byly ve tvaru zvířecí hlavy. Pořídila bych klidně nějaké první leporelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.12.16 08:34

Mimcu bych dala plinky a ubrousky (pokud nelatkuji) a rodicum voucher nekam na jidlo s voucherem na hlidani. Za svobodna jsme to s manzelem davali pravidelne k Vanocum svagrovcum. Zvlastni je, jak zapomneli-ted mame 3 deti my a nehlidali ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.12.16 08:36
@zrcadlo píše:
Já jen půjdu proti proudu, pro mě jsou plíny hygienická potřeba a rozhodně ne dárek, já dostat od sourozence jako dárek pro dítě balík plín, tak si klepu na čelo a radost rozhodně nemám (mně to přijde stejný jako dostat od chlapa krabičku tampónů), o hygienu dětí se snad staráme my jako rodiče. Fakt mě překvapuje, pro kolik lidí je balík plínek super dárek :think:

Chapu, jenze co jineho dite potrebuje ve 3 mesicich? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
15.12.16 08:42

@Ter85 mame zrovna trimesicni mrne a potrebuje toho docela dost. A hlavne od kdy jsou Vanoce o plneni potreb? Ano, u miminek se plni spis prani rodicum, ale mnohem vic by me potesilo krasne obleceni na mrne nez balik plen. Navic trimesicni dite jiz ma zajem o hrazdicku, bere do rukou hracky, takze je co kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.12.16 16:20

@Cuddy
Tak to je asi spise o potrebach rodicu. Taky mam 3 mesicni mimco a tak nejak nepotrebuje nic-obleceni podedene, plinky latkove, koji se. Ja jsem treba prakticky clovek a kramy typu lehatko, hrazdicka, hracky a ruzne serepeticky na dite by byly jen kramy do baraku. Ale chapu, ze nekdo se v tom vyziva, mam spoustu kamaradek, co jsou treba unesene z lamaze hracek a podobne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
15.12.16 16:30

@Ter85 Zdravim mamku trimesicnika :-) To my toho ted opravdu kupovali hrozne moc, ale mame prvni dite. Vlastne az ted jsme poradne dotvareli tu vybavicku, kdyz uz jsme dokazali odhadnout, co se hodi a co je hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.12.16 21:29

@Cuddy
My mame treti :oops: Takze potreba uz byly jen pevne nervy. :mrgreen: Preji at vam prcek krasne roste a dela vam jen radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.12.16 21:44

Pokud už nemají, tak super je hrací deka nebo hrazdička s hračkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí