Co k večeři? Nechceme kaši...

57
30.10.11 12:11

co k večeři?nechceme kaši

dobry den, chci se zeptat co skoro ročnimu ditku k večeri když nechceme kašičku a když jo za hodinu brečime hlady,,poradte prosim,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
30.10.11 12:14

Chleba s lučinou.

• Citovat
  • Upravit
10351
30.10.11 12:18

Pečivo s něčím nebo zbytek od oběda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.10.11 12:19

Malá nejí kaši taky od toho roku - takže chleba/rohlík - s lučinou, tvarohovou pomazánkou, rybí, vajčkovou, nebo jen máslem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9044
30.10.11 12:21

tak me prcek kolem roku nechtel kasi skoro vubec a rohlik nebo chleba jedine suchy,kdyz byl cimkoliv namazany,tak to odmital a neji to do ted :( Takze k veceri bylo bud to co k obedu,nebo polevka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.11 12:25

vlastne uplne cokoliv…chleba nebo pecivo s necim…zbytek od obeda…polivky…puding.,,jogurt…zalezi co tvuj prcek basti no.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.10.11 12:34

Já kaši nedávám už docela dlouho - teda myslím tu dětskou, instatní. Jinak dávám chleba či rohlík s čímkoliv, nebo co bylo na oběd, nebo má trochu od nás, když dělám manželovi večeři.

když zbydou brambory, tak moje oblíbené je dát to do zapékací misky, dát tam sýr, rajče, případně libovou šunku, špenát, nebo brokolici.

z kaše jedině krupicovou, tu teda miluje.

někdy když je nálada tak se jí vařím s jídlem zvlášť, zelenina a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
30.10.11 12:37

Ja kasi denne nedavala,komu by se chtelo jist stale to same..

Takze polevky,zeleninove i vyvary,chleba s zerve nebo kvalitni sunkou,pomazankou-tvarohova,syrova,sunkova pena(doma delana z kvalitnich surovin),brambor s tvarohem,s brokolici,s kvetakem,fazolkama,mrkvickou a vzdy s trochou maslicka..Pozdeji treba bramborova placka.Da se rict,ze takle vecerime do ted.Urcite lepsi i chutnejsi,nez zivinove bezvyznamna kase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
30.10.11 14:23

pecivo s pomazankou, sunkou, polevku, piskoty+puding, palacinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.10.11 15:56
suik píše:
Já kaši nedávám už docela dlouho - teda myslím tu dětskou, instatní. Jinak dávám chleba či rohlík s čímkoliv, nebo co bylo na oběd, nebo má trochu od nás, když dělám manželovi večeři.

když zbydou brambory, tak moje oblíbené je dát to do zapékací misky, dát tam sýr, rajče, případně libovou šunku, špenát, nebo brokolici.

z kaše jedině krupicovou, tu teda miluje.

někdy když je nálada tak se jí vařím s jídlem zvlášť, zelenina a tak.

Tak malá mi nechce jíst krupicovou, instantní ano… Do krupicové jí musím přimíchat jogurt…Větší děti kaši milují, tak vždycky zkouším dát i malé, ale nakonec musím přímíchat trochu bílého jogurtu

• Citovat
  • Upravit
43035
30.10.11 16:14

je tezke odpoutat se od zaziteho zvyku, kase proste vecer dava, co? nam se pak vsem ulevilo, zkoncil vecerni nerv „co zase bude za scenu“ - a po nekolika mesicich si rad da kasi k snidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.10.11 19:57

ty jo to jsme měli okolo cca 8 měsíce najednou konec ne a ne kaši prostě ze dne na den jí nechtěl, u nás teda většinou teplá večeře -příkrm sklenička, polívka, do zstalo od oběda atd. Teď po roce dostal jednou jedinkrát kaši a mlíčkem od sunaru a nechce nic jinýho :cert: … ale došla mi trpělivost od zítřka začínáme s bojem a kaše bude jen občas..
Mě by spíš zajímalo odkdy kaši ke snídani :think: jestli pravidelně každý ráno nebo jestli jen občas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
30.10.11 20:05

My dáváme bílý jogurt a přesnídávkou. Začali jsme s tím někdy kolem 9.-10. měsíce, protože po kaši se v noci budil hlady. Po jogurtu už ne a má ho vlastně doteď. Je mu skoro 20m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí