Co má společného prst a rohlík?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
28.4.14 13:38
@Kaja-kaja píše:
Ber to logicky..Mobil pozná že za 10kč už můžeš minutu volat, za 2kč nevoláš vůbec :roll:
:think: Tak SMS by za ty dvě kačky ještě šla :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.4.14 13:39
@Krkael píše:
No tak klasickej do tiskárny :think: A bankovka nevodí, ani dovukorunová mince, kdežto desetikačka už jo :nevim:

Dvoukoruna je ocelová, desetikačka s trochou mědi, v tom bude rozdíl anebo v míře oblemcání potem a prachem. Na bankovku plivni, počkej půl minuty a zkus to ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 13:39
@MarieOVMUC píše:
Není nic lepšího než matlat si displey jídlem :-D:-D

Konečně se matky mohli vcítit do svých ratolestí :lol: Náhodou, teď už mám větší pochopení, až budou děti někde něco matlat. Prostě pokus, zda se stane něco jiného, než řev rodičů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 13:40
@BaraF píše:
Na bankovku plivni, počkej půl minuty a zkus to ještě jednou.

Na svojí plivat nebudu, ale pokud mi někdo propůjčí pro vědecké účely… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.4.14 13:41
@Kaja-kaja píše:
U mně stál u brány, máme barak..A do domu ho zvát nebudu, bylo mu hodně :lol:Příspěvek upraven 28.04.14 v 13:38

Aha, chápu. Ke mně chodí mladej, tak kolem 25 :P

@Kakika píše:
jasně, ale @Kaja-kaja chtěla jen balíček :jazyk:

Je mi to jasný, byl starej. To bych si taky vzala jen balík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.4.14 13:42
@Kakika píše:
Na svojí plivat nebudu, ale pokud mi někdo propůjčí pro vědecké účely… :mrgreen:
:lol:
@Kakika píše:
Konečně se matky mohli vcítit do svých ratolestí :lol: Náhodou, teď už mám větší pochopení, až budou děti někde něco matlat. Prostě pokus, zda se stane něco jiného, než řev rodičů :mrgreen: :mrgreen:

Taky mě to napadlo :pankac:

@BaraF píše:
Dvoukoruna je ocelová, desetikačka s trochou mědi, v tom bude rozdíl anebo v míře oblemcání potem a prachem. Na bankovku plivni, počkej půl minuty a zkus to ještě jednou.

Mám nejmenší dvoutisícovou a pak eurovky, to raději nechám jiným :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.4.14 13:42
@Krkael píše:
Holky, takovej blbej dotaz, ale můžete mi říct, co má společnýho rohlík (tukový, Penam, 43 gramů) a prst, resp. nějaká lidská část těla, kterou jde ovládat mobil s kapacitním typem displeje?? :lol:

Displej mi reaguje jen na části těla, třeba u tabletu mám stylus (ten reaguje jen na tablet, na mobil ne, i když je to stejná značka). A teď jsem zjistila, že i na rohlík 8o Chleba doma nemáme, takže nevyzkouším, ale prosím vás - to má rohlík taky nějakej náboj, nebo znáte někdo nějakej logickej důvod, proč jde kapacitní displej ovládat rohlíkem?? :lol:

Díky :kytka:

Tvůj dotaz mě fakt pobavil a jsem ráda, že jsem se zasmála :-D
S největší pravděpodobností to bude vlhkostí a teplotou… Mě šel kapacitní displej ovládat i ruličkou nahřátého papíru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.4.14 13:43
@Kaja-kaja píše: :lol: Já vzala balík a pádila za Vámi, přitom ho tu rozbaluji :hug: :lol:
:lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.4.14 13:44
@Lejaa píše:
Tvůj dotaz mě fakt pobavil a jsem ráda, že jsem se zasmála :-D
S největší pravděpodobností to bude vlhkostí a teplotou… Mě šel kapacitní displej ovládat i ruličkou nahřátého papíru :-D

Dík no :lol: Jako ale vy ses mějete, ale já čučela jak puk, když jsem zjisila, že to fakt jde ovládat rohlíkem 8o A jak jsme tu pak začly zkoušet další a další věci, no uf :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 13:45
@Krkael píše:
Mám nejmenší dvoutisícovou a pak eurovky, to raději nechám jiným :lol:

Můžu ti říkat mami? :lol: Tolik nul (pokud nepočítám chlapy v práci) jsem už dlouho neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.4.14 13:48
@Kakika píše:
Můžu ti říkat mami? :lol: Tolik nul (pokud nepočítám chlapy v práci) jsem už dlouho neviděla :mrgreen:
Říkej mi třeba babičko drahá :P Nuly pobavily :lol: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.4.14 13:51
@Kaja-kaja píše:
Pokud tady bude zítra o5 taková nějaka diskuze, počkejte do 14:15,musím ráno k dr :mrgreen:

Zítra jdu s malou do jesliček a pak mám rande :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 13:52

@Krkael tak jo…babi, potřebuju na školní výlet pár euro :P :P

@Kaja-kaja Ve 14:15 budu muset zítra pro kluka do školky, tak jedna z nás solidně utře. Nebude tě to doufám moc mrzet? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
28.4.14 13:56

Twl zensky tak se tu pekne chlamu!! Co vsechno zkousite aby se dal ovladat dotykac :-D proc ja si hned vsechno predstavuju jak se deje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.4.14 13:56
@Kakika píše:
@Krkael tak jo…babi, potřebuju na školní výlet pár euro :P :P@Kaja-kaja Ve 14:15 budu muset zítra pro kluka do školky, tak jedna z nás solidně utře. Nebude tě to doufám moc mrzet? :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky