Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kaja-kaja píše:
Ber to logicky..Mobil pozná že za 10kč už můžeš minutu volat, za 2kč nevoláš vůbec
@Krkael píše:
No tak klasickej do tiskárnyA bankovka nevodí, ani dovukorunová mince, kdežto desetikačka už jo
Dvoukoruna je ocelová, desetikačka s trochou mědi, v tom bude rozdíl anebo v míře oblemcání potem a prachem. Na bankovku plivni, počkej půl minuty a zkus to ještě jednou.
@MarieOVMUC píše:
Není nic lepšího než matlat si displey jídlem
Konečně se matky mohli vcítit do svých ratolestí
Náhodou, teď už mám větší pochopení, až budou děti někde něco matlat. Prostě pokus, zda se stane něco jiného, než řev rodičů
![]()
@BaraF píše:
Na bankovku plivni, počkej půl minuty a zkus to ještě jednou.
Na svojí plivat nebudu, ale pokud mi někdo propůjčí pro vědecké účely… ![]()
@Kaja-kaja píše:
U mně stál u brány, máme barak..A do domu ho zvát nebudu, bylo mu hodněPříspěvek upraven 28.04.14 v 13:38
Aha, chápu. Ke mně chodí mladej, tak kolem 25 ![]()
@Kakika píše:
jasně, ale @Kaja-kaja chtěla jen balíček
Je mi to jasný, byl starej. To bych si taky vzala jen balík ![]()
@Kakika píše:
Na svojí plivat nebudu, ale pokud mi někdo propůjčí pro vědecké účely…
@Kakika píše:
Konečně se matky mohli vcítit do svých ratolestíNáhodou, teď už mám větší pochopení, až budou děti někde něco matlat. Prostě pokus, zda se stane něco jiného, než řev rodičů
![]()
Taky mě to napadlo ![]()
@BaraF píše:
Dvoukoruna je ocelová, desetikačka s trochou mědi, v tom bude rozdíl anebo v míře oblemcání potem a prachem. Na bankovku plivni, počkej půl minuty a zkus to ještě jednou.
Mám nejmenší dvoutisícovou a pak eurovky, to raději nechám jiným ![]()
@Krkael píše:
Holky, takovej blbej dotaz, ale můžete mi říct, co má společnýho rohlík (tukový, Penam, 43 gramů) a prst, resp. nějaká lidská část těla, kterou jde ovládat mobil s kapacitním typem displeje??![]()
Displej mi reaguje jen na části těla, třeba u tabletu mám stylus (ten reaguje jen na tablet, na mobil ne, i když je to stejná značka). A teď jsem zjistila, že i na rohlík
DíkyChleba doma nemáme, takže nevyzkouším, ale prosím vás - to má rohlík taky nějakej náboj, nebo znáte někdo nějakej logickej důvod, proč jde kapacitní displej ovládat rohlíkem??
Tvůj dotaz mě fakt pobavil a jsem ráda, že jsem se zasmála ![]()
S největší pravděpodobností to bude vlhkostí a teplotou… Mě šel kapacitní displej ovládat i ruličkou nahřátého papíru ![]()
@Lejaa píše:
Tvůj dotaz mě fakt pobavil a jsem ráda, že jsem se zasmála
S největší pravděpodobností to bude vlhkostí a teplotou… Mě šel kapacitní displej ovládat i ruličkou nahřátého papíru
Dík no
Jako ale vy ses mějete, ale já čučela jak puk, když jsem zjisila, že to fakt jde ovládat rohlíkem
A jak jsme tu pak začly zkoušet další a další věci, no uf ![]()
@Krkael píše:
Mám nejmenší dvoutisícovou a pak eurovky, to raději nechám jiným
Můžu ti říkat mami?
Tolik nul (pokud nepočítám chlapy v práci) jsem už dlouho neviděla ![]()
@Kakika píše:Říkej mi třeba babičko drahá
Můžu ti říkat mami?Tolik nul (pokud nepočítám chlapy v práci) jsem už dlouho neviděla
@Kaja-kaja píše:
Pokud tady bude zítra o5 taková nějaka diskuze, počkejte do 14:15,musím ráno k dr
Zítra jdu s malou do jesliček a pak mám rande ![]()
@Krkael tak jo…babi, potřebuju na školní výlet pár euro
![]()
@Kaja-kaja Ve 14:15 budu muset zítra pro kluka do školky, tak jedna z nás solidně utře. Nebude tě to doufám moc mrzet?
![]()
Twl zensky tak se tu pekne chlamu!! Co vsechno zkousite aby se dal ovladat dotykac
proc ja si hned vsechno predstavuju jak se deje ![]()
@Kakika píše:
@Krkael tak jo…babi, potřebuju na školní výlet pár euro![]()
@Kaja-kaja Ve 14:15 budu muset zítra pro kluka do školky, tak jedna z nás solidně utře. Nebude tě to doufám moc mrzet?
![]()