Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ajabara píše:
Ja uz na to prdim, zakladatelka koukam taky
Ja taktez.
@ajabara Paráda,je fakt, že takto zmatené jsem to tady ještě nezažila, každopádně fakt mě mrzí, že zakladatelka nepíše. je jediná co by nám mohla říct k tomu víc. třeba jestli jí tak moc chyběli ty peníze, že nešlo jinak. i když já bych nemohla.nebo jestli je taková, že chtěla jen nový šaty, kdo ví…to by se na ní segra zlobila právem, ale já bych to stejně nepráskla. a taky to muže bejt tak že segra chce ex její segry, proto to práskla…variant je milion
![]()
DIkuzi jsem nečetla, ale na ségru bych NIKDY nic nepráskla. Máme spolu taky krásný vztah. A vždycky budu na její straně. Chápu, jak moc tě to musí mrzet a bolet. Nehledě na to, co jsi udělala, ona měla mlčet.
@1976 presne… Nevime podrobnosti a kdy bych zalozila tema, tak bych se k nemu vyjadrila. Ale to je jedno, v tomto pripade budu radeji resit jakou zvolit lahvicku pro mrne ![]()
@ajabara Máš pravdu, chce poradit a pak nekomunikuje.to až nabádá ke spekulacím, jestli jí u toho datlování manžel nechyt
a není doma dusno.teda dusno je ted všude, ale víš jak to myslim.
![]()
@1976 At je to tak anebo tak, drzim pesti at se vse vyresi. Obe sestry at se pouci a at nejsou z toho vystresovane deticky. Kolik jich vlastne ma?
Delam si srandu
Tak to tady holky pekne doreste a vyreste, ja jdu do sprchy, dneska je fakt na padnuti ![]()
Holky opravdu si myslíte že mám čas sedět 24 hodin u kompu? když mám dítě další čekám atd atd? no je to v pr… včera mě naháněl ex věděl přesně kde bydim takže mu to ta kr… řekla. Musím se odstěhovat. Manžovi jsem to včera všechno řekla
takže pokud se mi tu někdo vysmíval a přál mi to nejhorší tak se tak stalo, tak doufám že jste spokojené že mě manžel vyhodil s děckem a ještě těhotnou ![]()
@Anonymní píše:
Holky opravdu si myslíte že mám čas sedět 24 hodin u kompu? když mám dítě další čekám atd atd? no je to v pr… včera mě naháněl ex věděl přesně kde bydim takže mu to ta kr… řekla. Musím se odstěhovat. Manžovi jsem to včera všechno řeklatakže pokud se mi tu někdo vysmíval a přál mi to nejhorší tak se tak stalo, tak doufám že jste spokojené že mě manžel vyhodil s děckem a ještě těhotnou
a teď tu o perníkový chaloupce, děkuji ![]()
To je detektivka, panecku. Zakladatelko, mas v to zmatek. V prvnim prispevku mas syna, na druhe strance zase dceru. Vzhledem k tomu, ze mas jedno dite, at pocitam, jak pocitam, cosi mi tady nesedi…
@BellinkaX presne, uz me to nebavi ani cist, kdyz zakladatelka ma jednoho syna, najednou ze syna je dcera o par prispevku dal… boze zakladatelko… se hodne nudis co? ![]()
@BellinkaX píše:
To je detektivka, panecku. Zakladatelko, mas v to zmatek. V prvnim prispevku mas syna, na druhe strance zase dceru. Vzhledem k tomu, ze mas jedno dite, at pocitam, jak pocitam, cosi mi tady nesedi…
Ne asi
ted mě taky zarazilo, že jednou píše, že má syna a pak zas dceru
opravdová máma by si snad nespletla, jaké pohlaví její dítě je ![]()
Já našla jen toto a nic o synovi ![]()
No jsou v tom právě děti
mám holčičku a další na cestě
a ex mi hodně pomohl i mimo sex a nabídl se že mu to pak někdy vrátím takže fakt skvělý vztah ex má sám přítelkyni nescházíme se nic.Je to prostě stará záležitost a jestli to praskne bude rozvod a nejvíce to ohrozí děti
nevím jak z toho ven proto se na vás obracím. Určitě to byla ona protože sám dotyčný to na ní řekl že za ním přijela a všechno mu řekla ![]()
@Jasněnkaa o synovi je v prvnim prispevku-uplne to prvni, co psala, ze ji vzala za kmotru k synovi..
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.