Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Upřímně, kdybych měla sestru a veděla že dělá něco co opravdu není správné tak bych to taky řekla. To že ti lhala je celkem normální, bála se jak budeš reagovat ![]()
Ono by dost pomohlo kdyby jsi napsala o co jde, stejně je to anonymní. Jinak musím stát za sestrou ![]()
Ano podvedla ještě mu lhala
ale bylo to něco za něco platil si mě
Tady teda vidím chybu v tobě, sama nehraješ fér hru, maš tajnosti před manželem, tuším, že ho podvádíš
sestra to ví, a nelíbí se jí tvoje chování ![]()
Sem strašná to vím ale v té dobře jsem byla fakt v pr… a potřebovala pooct tak se nabídl ex ![]()
Takže ty jsi podváděla za peníze? a zlobíš se na sestru že to řekla? A co jsi čekala, ono když člověk někoho podvádí tak musí počítat s tím, že se to provalí ![]()
Měla by jsi se omlouvat na všechny strany a ty se ještě urazíš na sestru, paráda ![]()
No nepodvádím už spoustu let né je to záležitost před manželstvím
@Anonymní píše:
No nepodvádím už spoustu let né je to záležitost před manželstvím
Jakože vytáhla něco, co už je víc jak pět let staré?
Becky00 ona taky chrápala s chlapem co měl doma ženu a já jsem jí nepráskla protože to byla její věc a košile je bližší než kabát
On si ex myslí že budu snim v tom je celý ten problém
ale já nechci a ani nebudu ale on si to myslí a ona mě práskla že to tak nebude atd… ale já mu to chtěla říct sama rozumíte? a ted mu ublížila a tím i mě a on mě nenávidí
Pokud je to záležitost co byla kdysi, tak je to on ní svinstvo.. něco vytahovat po x letech, když už to nemá smysl a nevíc, to si mušís říct ty tomu, komu si někde zahýbala, ne sestra..
Pokud je to aktuální, tak asi se nemohla na to dívat ![]()
No mám dojem že je to Tvoje věc a sestra nemela nic říkat!!!Byla bych na ní taky naštvaná…
@Clementia naprostý souhlas.. nemám ráda takové ty typy Matky Terezi.. a věřím, že to bylo, že ví nějakou jobovku a prostě to řekla..
Ale to píšu, kdyby to bylo před nějakou dobu, ne aktuální záležitost
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.
Ahojte holky jsem fakt na dně. Mám sestru která je starší. Vždycky jsem byla její malá sestřička, kterou ochranovala.Moc jsme si celý život rozuměli. Spíš něž sestri jsme byli jako kamarádky. Hodně lidí nám závidělo jak moc si rozumíme, jsme skoro stejný. Vzala jsem si jí za kmotru pro syna ALE at se dostanu k jádru věci. Již máme obě rodiny děti atd… a moje sestra mě zradila v nejhorším kalibru. Začala se plést do mých vztahů. A vyzradila něco mému ex a ublížila tim čtyř lidem jen kvůli tomu že si myslí že to co dělám není správný. Nemohu napsat co a v jistém smyslu má pravdu.Ale není to snad má věc? já se jí nikdy do ničeho nepletla ale ted ohrozila mé manželství dobré vztahy s ex atd… jak se mám zachovat? lhala mi a všechno mi popřela takže ani pravdu mi neřekla
hrozně mě to bolí nečekala jsem to od ní. Už jí nikdy nechci vidět ale když jí to řeknu zavaří mi ještě víc a to budu úplně v pr… co mám dělat aby se na to vykašlala a nechala to být i mě?