Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A tohle jsem dělala včera a bylo za deset minut hotový. Pak musí jen tuhnout. ALe je to fakt obr mňamka ![]()
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Já dělám tohle. Říká se tomu prošívaná deka.
5 vajec, 1 hrnek cukru krupice, 2 hrnky polohrubé mouky, 2 lžíce hol. kakaa, 1 vanilinový cukr, 1 prdopeč, 1/2 hrnku slunečnicového oleje, 2 vaničky polotučného tvarohu a 1/2 sáčku vanilkového pudinku
Mouku promíchám s kakaem, vanilinovým cukrem a prdopečem a postupně zašlehám ke čtyřem žloutkům utřeným s cukrem. Pak přidám 1/2 hrnku vlažné vody a olej. Ze čtyř bílků ušlehám sníh a opatrně vmíchám ke kakaové hmotě. Hmotu naleju na plech a ozdobím křížem krážem tvarohem rozmíchaným s vejcem, trochou cukru a pudinkovým práškem – zdobím cukrářským sáčkem.
Holky ty vaše recepty jsou úžasný, já jen nevím, co bych měla udělat jako první. To je zase diskuze, to přiberu alespoň pět kilo ![]()
Tak já si dovolím prezentovat takovou chuťovku, co se tedy nepeče. Dělám do hranatého srnčího hřbetu.
Postup:
No a pak už se vyklopí, krájí a pochutnává se. PRO DOBRÉ VYKLPENÍ MŮŽETE FORMU VYSTLAT FOLIÍ NEBO MIKROTENOVÝM PYTLÍKEM.
Lze dělat i jablečné dezerty:
Potřebujeme:
Postup:
návodem na pudinku, je to stejné, jako u mléka)
@kláraK jdu zkusit upéct tvé Rafaelo řezy, zní to jako velká mňamka
bezvadný nápad