Co máte na svém bucket listu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
19.12.21 21:35

@Parninas dávám ti :srdce: víc nemám co řict ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
19.12.21 21:45

Mám pár cestovatelských snů, typu Kostarika, Kapverdy, Madeira, New York, San Francisco a na důchod trávit půl roku v Čechách a půl roku v teple :-) a chtěla bych se naučit háčkovat a šít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.12.21 21:47

Já chci malý domeček, se zahradou a psem (kterého v bytě mít nemůžeme) a pak se taky podívat k moři :mrgreen: (to máme v plánu příští rok :potlesk: tak snad se poštěstí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
19.12.21 21:49

:srdce: Nic nechtít a být šťastná tady a teď. :srdce: A aby tomu někdo špatně nerozumněl, neznamená to, že budu jen sedět doma na zadku.

• Citovat
  • Upravit
17472
19.12.21 21:50

Já nemám, nikdy jsem neměla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
19.12.21 22:01
@welovefashion píše:
Mám pár cestovatelských snů, typu Kostarika, Kapverdy, Madeira, New York, San Francisco a na důchod trávit půl roku v Čechách a půl roku v teple :-) a chtěla bych se naučit háčkovat a šít…

No to je panečku plán. :kytka: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1177
19.12.21 22:02

No…na jednu stranu mam bucket list narvany k prasknuti:

• cestovat (hlavne NY, transsibirska magistrala, cela Skandinavie a sever obecne, Japonsko, Maroko, Libanon..- tak dal :lol: )
  • vyresit nasi podnikatelskou krizi, ktera smeruje asi ke zmene oboru
  • naucit se svedsky!
  • zacit pravidelne behat!!!
  • zrekonstruovat koupelnu
  • provest nase dcery zdarne pubertou

….
Je toho spoustu..

Na druhou stranu by vlastne stacilo, aby se nic nepos*ralo. Abychom byli zdravi a meli se radi. Aby se nasim detem nic nestalo a abychom meli co jist a neprisli o strechu nad hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
19.12.21 22:05
@JednaPrazacka píše:
No…na jednu stranu mam bucket list narvany k prasknuti:
  • cestovat (hlavne NY, transsibirska magistrala, cela Skandinavie a sever obecne, Japonsko, Maroko, Libanon..- tak dal :lol: )
  • vyresit nasi podnikatelskou krizi, ktera smeruje asi ke zmene oboru
  • naucit se svedsky!
  • zacit pravidelne behat!!!
  • zrekonstruovat koupelnu

Proč zrovna švédsky? To je hodně konkrétní a neobvyklé. :D

• Citovat
  • Upravit
1177
19.12.21 22:14
@Parninas píše:
Proč zrovna švédsky? To je hodně konkrétní a neobvyklé. :D

Proste ten jazyk zboznuju! Francouzsky, spanelsky a anglicky se uz domluvim…i kdyz teda udrzovat by to pravidelne taky chtelo.

Ale ja bych chtela umet i strasne moc finsky. Je to krasnej jazyk. A taky arabsky a hebrejsky. :mrgreen: jenze se teda obavam, ze za mlada to slo nejak snaz.

Ps. Ha, a portugalsky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
19.12.21 22:18

Já asi nic takovyho nemám a nikdy jsem neměla. Jsem šťastná tam, kde žiju, s mužem a dětma. Mám pocit, že lítám jako hadr na holí a to pracuji jen na částečný úvazek, pořád něco. Takže bych chtěla, aby se to všechno nějak usadilo a zajelo. Nerada cestuju, strávila jsem pár měsíců v USA a stačilo. Jediné, co bych si přála, je zlepšovat se ve své práci a ukocirovat své změny nálad. Mám kamarádky, které mají v 37 pocit, že ničeho nedosáhl a neví, co by chtěly dělat, až budou „velký“ a pořád se za něčím ženou, aniž by věděly, za čím. Oproti nim si připadám málem menecenna, protože mám ráda svou práci a fakt doufám, že ji zvládnu dobře dělat dalších 30 let a nic diametrálně nového se učit nechci a vlastně tenhle hon za něčím lepším nechápu.
Ale vám všem, co cítíte, že chcete tohle a tamto preju, ať se vám to splní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
19.12.21 22:24
@ProfZav píše:
Já asi nic takovyho nemám a nikdy jsem neměla. Jsem šťastná tam, kde žiju, s mužem a dětma. Mám pocit, že lítám jako hadr na holí a to pracuji jen na částečný úvazek, pořád něco. Takže bych chtěla, aby se to všechno nějak usadilo a zajelo. Nerada cestuju, strávila jsem pár měsíců v USA a stačilo. Jediné, co bych si přála, je zlepšovat se ve své práci a ukocirovat své změny nálad. Mám kamarádky, které mají v 37 pocit, že ničeho nedosáhl a neví, co by chtěly dělat, až budou „velký“ a pořád se za něčím ženou, aniž by věděly, za čím. Oproti nim si připadám málem menecenna, protože mám ráda svou práci a fakt doufám, že ji zvládnu dobře dělat dalších 30 let a nic diametrálně nového se učit nechci a vlastně tenhle hon za něčím lepším nechápu.
Ale vám všem, co cítíte, že chcete tohle a tamto preju, ať se vám to splní :-)

Co já bych jen dala za ten pocit spokojenosti tam kde jsem. Není proč se cítit méněcenná. Každé vnitřní nastavení má své plusy i mínusy. :kytka: :D

• Citovat
  • Upravit
3554
19.12.21 22:27

@JednaPrazacka
Já se švédštinou začala v kovidu a je super! Jdi do toho.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
19.12.21 22:30

Mně je 23, syn má 5 měsíců a mým největším snem je udělat v lednu státnice. Fakt si momentálně nic nepřeju víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.12.21 22:37

Já se mám líp, než jsem si kdy myslela, že se mít budu, takže já jen věřím a pokorně doufám, že to vydrží a bude mi osud nakloněn.
A ne, nemyslím tím jen materiální věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
19.12.21 23:05
@Tvojeteta píše:
@JednaPrazacka
Já se švédštinou začala v kovidu a je super! Jdi do toho.. :potlesk:

A chodis na kurzy nebo samouk?

• načítám...
  • Citovat