Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Já před chvilkou na sobě měla manžela…
j-a-n-k-a-l píše:
Ahoj holky, co máte právě teď na sobě, když je taková zima, a copak děláte?
A co máš na sobě ty? A co zrovna děláš?
Tepláky, flanelku, teplé fusky, koukám na teploměr a oddaluju okamžik, kdy budu muset vyrazit do obchodu.
tak já právě z obchodu dorazila,je tady -22 a asi zůstanu v tom,v čem jsem odešla a přišla.Se převleču asi až večer do pižama. Hnusná zima…
Mám ráda teplíčko,jak nemám 28 doma,tak je zima.. ![]()
Tak já tady v té místnosti mám 18°C, vedle už hoří kamna, tak je víc a mám tepláky, tlustý fusky, bačkory, triko + mikinu, vařil za mě v noci pomalák, takže sedím u PC, ale za chvilku jdu dát spát mímo a poklidit.
Já už byla venku se pse,Zatopila.Ted mám tepláky mikču a fusky.A je mi nějaká kosa.. ![]()
Pyžamo a s manželem ještě ležíme oba u pc a dneska budeme jen relaxovat.
Anonymní:
![]()
Syn chce jít odpoledne na výstavu králíků, je to venku, tak nevim jestli to nebude spíš výstava ledových soch…No jestli králíci přežijou, tak já určitě ne…a večer ples…radši bych si zalezla pod duchnu.
Etcetera78 píše:
mám tepláky a tričko a chovám na klíně mimino
Rovněž ![]()
S tím manželem na zahřátí (na co taky jiného, že?
) taky závidím. Ten můj ze strachu že otěhotním podruhé snad i zapomněl na to že HO má ![]()
A k diskuzi: mám noční košili, ráno v ní uklízím i vařím, převlíkám se až v poledne po kojení a rovnou ji hážu do koše na prádlo, protože mě ty fleky od mlíka neuvěřitelně smrdí…
Paoloska píše:
Syn chce jít odpoledne na výstavu králíků, je to venku, tak nevim jestli to nebude spíš výstava ledových soch…No jestli králíci přežijou, tak já určitě ne…a večer ples…radši bych si zalezla pod duchnu.
Na jaký se chystáš ples?
Eneer píše:Paoloska píše:Na jaký se chystáš ples?
Na hasičský.
taky tak, ja tu sedim v podprde a kalhotech jeste neumyta, ale aspon deti uz jsou po ociste a jidle
Příspěvek upraven 11.02.12 v 09:24