Co mi sakra je-stále dokola

12.11.22 06:32

Co mi sakra je-stále dokola

Ahoj, jdu se spis vyzpovídat a trochu pátrat po příčině. Dopředu říkám, že můj lékař neví co to je a na vše mi píše brufeny, panadoly, paralely..jó a při chřipce acyrpilin aby se neřeklo. Mám více zdravotních problemu, ale nejvíce mě trápí ty, které mi bráni prez den noemalne fungovat, či vhodit do práce. Začneme třeba dnes, při mateřské si přivydělávám úklidem na 3 hodky ráno než jde přítel do práce. Dnes jsem sla jako vždy a po půl hodine práce (nechci tím říct že to mám z práce) :? mě začne neskutečné bolet hlava, nesnesu svetlo, hluk a tělo se mi nákladní do leva, nejsem schopna chůze a mám problém s rovnováhou. Z ˇvenku’ to muže vypadat že jsem opilá, volám příteli a musí pro mě jet, bydlim 50 metru naprot obchodu v baráčku, ani prez to nejsem schopna to dojit, pritel musí obleéknout malého a jít pro mě. Takhle to je vlastně furt když mě to chytne. Trapi mě to protože si připadám a vim ze i trochu sem přítěž pro všechny. Šéf mi tam nabídl místo pak na plnej až skončí mateřská, jenže kdo mě zaměstná když se tohle bude furt dít? Pak další problém, čekám sice na výsledky z krve a musím najít volnou kliniku na gastro, ale doktor má podezření že mám Crohnovu chorobu. Co mám dělat. Vim ze nejsem jediná, a že se to pro někoho nemusí zdát jako problém ale věřte, že je to vážně nepříjemný a ze mě to hodně omezuje. O migrenach vim, že přijdou když málo spím a jím a piju, což mám problém jist a pit díky C.Ch . Jsem hubená je mi a mám 57. Za poslední měsíc jsem zas zhubla 3 kg. Nedaří se mi přibrat diky štítné žláze. Ach Jo. Je to cely zamotwny a spis píšu ze zoufalství :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26857
12.11.22 06:36

Uklizis rano 3 hodiny, nebo zacinas ve 3 hodiny rano? Pokud to druhe, tak s tim prestan a vyspi se. Telo ti jasne rika, ze takhle ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
12.11.22 06:38

A co krční páteř. Cvičíš? Nemyslím jednostranný pohyb při úklidu, ale protahovací cviky. Ohledně té štítné žlázy ti poradil lékař co? A co změna praktika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
12.11.22 06:45

Muze to byt krcni pater, ale treba i neco s rovnovaznym aparatem Menierova choroba nebo benigni polohove vertigo, ale u vertiga jsou ty priznaky jako silene motani hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.22 06:46

@cecetka uklizim od 5 do 8 jen soboty, jinak každý den od pondělí do čtvrtka od 19:00 do 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.22 06:51

@Desgreze holky jak souvisí krční pater s tím co mám? Je pravda že mám bolesti a už rok hledám polštář z kterého nebudu ráno dolámaná, navic neustále noční kojeni a to jak sem u nej zlomena se mi na krku taky podepsalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
12.11.22 06:55

@Veronika.Sadecká souvisi hodne, muzes mit vyhrezlou plotynku, ktera ti tlaci na nerv a ten ti zpusobuje bolesti hlavy a zavrate. Urcite bych s tim zasla na neurologii, aby Te vysetrili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
12.11.22 06:59

Kolik hodin spíš celkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.22 07:07

@truelly to je každý den jiný, ale vic jak 7 hodin poslední rok urcite ne. Navic je to zavislák a co hodinu mě hledá na kojeni. Snazime se to ale pomalu odbourat

Opravuji, 7 hodin v noci a prez den si někdy lehnu s maly na 2 hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35733
12.11.22 07:09

Taky mě hned napadla krční páteř. To je sviňucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
12.11.22 07:10

Já jsem pocítila příliv energie, až když jsem se po pěti letech-2 děti, vyspala bez přerušování. To vstávání v noci a nepřerušený hluboký spánek ti taky nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.11.22 07:13

Já nevím, ale vždyť sis sama odpověděla. Píšeš, že Tě bolí hlava atd. A pak napíšeš, že víš, že migrénu máš z nevyspání. Naklánění doleva a související věci bych přičetla migréně. Nemáš před migrénou auru? Já ano a mám pak zkreslené vnímání, neodhadnu vzdalenost…Takže dle mne souvislost s migrénami.
Nebo to máš i bez té bolesti hlavy?
K neurologovi a řešit…
Ty jo, ale 7 hodin spánku a ještě dvě přes den mi tedy nepřijde málo spánku. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.22 07:16

@Peta10 v těch 7 hodinach musím 7× vstat, navic mi děla velkej problém usnout. Migreny mám i bez tohohle, ty poznám je to jiná bolest. Tohle mě vypne ale úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
12.11.22 07:17

Ja bych zacala hlavne zmenou Dr, pak vyhledala fyzio a vzala si na vikend volno a nicnedelani… novy Dr by te mel poslat na kolecko vysetreni, vsak toto neni normalni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.22 07:18

@llida Jo asi bude muset být změna. Prosila jsem ho o celkové vyšetření tela a řekl že to nemůže. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí