Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pidulka1991 píše:
Mne přijde šílený tahle móda… teď to v práci nosí plno brigadnic… k tomu tričko nebo crop top
To vyhledavani!!!
“Leginy se zadkem”, fakt jsem se smála nahlas, skvělý, dekuju! ![]()
@rmot píše:
Ty slipové plavky pro chlapy mi přišly vždycky hroznéCelkově pánské obtažené plavky. Nepochopil jsem, jak někteří chlapi dokázali, aby nebylo vidět, kudy se jim plíží
Třikrát sláva dnešním plavacím kraťasům
Tak pozor, ty široké kraťasy jsou zradne.
Když jsem byla s kamarádem na dovolené, tak jsme byli plavat s delfíny. Kámoš se ho chytil za ploutev a delfín vyrazil kupředu. A vlivem odporu vody měl kámoš kraťasy u kolen ![]()
@rmot píše:
Tu představu asi dlouho nedostanu z hlavy
Jj, si byl. A jak se naparovat.
@Anezka1990 píše:
To vyhledavani!!!![]()
![]()
“Leginy se zadkem”, fakt jsem se smála nahlas, skvělý, dekuju!
@Anezka1990 píše:
To vyhledavani!!!![]()
![]()
“Leginy se zadkem”, fakt jsem se smála nahlas, skvělý, dekuju!
Jsem nevěděla jak to napsat ![]()
@Liška obecna píše:
Když jsem byla s kamarádem na dovolené, tak jsme byli plavat s delfíny. Kámoš se ho chytil za ploutev a delfín vyrazil kupředu. A vlivem odporu vody měl kámoš kraťasy u kolen
U nás na bazéně se v kraťasech nesmí do vody.
Plavčík nemilosrdně vyhazuje, někde si přečetl, že mu v nich odnášejí vodu. ![]()
@Liška obecna píše:
Když jsem byla s kamarádem na dovolené, tak jsme byli plavat s delfíny. Kámoš se ho chytil za ploutev a delfín vyrazil kupředu. A vlivem odporu vody měl kámoš kraťasy u kolen
Ono je rozumnější si přitahnout tkaničku v pase i při skoku po hlavě do vody ![]()
@Janli píše:
Já respektuju, že se oblékají, jak se oblékají, to je zcela jejich věc. Ale způsob, kterým tady prezentují svoje názory a názory samotné prostě zkostnatělé jsou. Dámy zapomínají, že oblékání se vyvíjí, že co platilo za jejich mládí, to už dnes není striktní pravidlo. V celé historii lidstva se způsob oblékání mění a je potřeba se s tím smířit. Jo, a tady si všichni tykáme, jako na každém diskuzním serveru, i to tvoje vykání jaksi ukazuje, že neumíš přijímat nová pravidla a přizpůsobovat se…
Nevšimla jsem si, že by si tady všichni tykali, soudružko.
@Sylvania 333 píše:
U nás na bazéně se v kraťasech nesmí do vody.
Plavčík nemilosrdně vyhazuje, někde si přečetl, že mu v nich odnášejí vodu.
To jsem kdysi četl o bazénech v Teplicích a nejlepší bylo, že se tam ve stejnou chvíli koupaly muslimky v oblečené ve volných hadrech od hlavy až k patě. A těm nikdo nic neřekl. Takže asi o tu vodu až tak nešlo ![]()
@Sylvania 333 píše:
Je to vidět, zkus si dát pohov před zrcadlem.
Tak to záleží na střihu teplaku, spodním prádle a rozvetvenosti kaceny ![]()
@Tajemnadama píše:
Myslím jako mama když jdeš s dítětem po vsi, na hřiště. Ja jsem u nas nikdy neviděla mamu nastrojenou v kalhotách. 80% ma leginy a zbytek tepláky nebo pro me hnusny sportovní kalhoty. Me by nenapadlo si brát kalhoty když jdu s dítětem na hřiště, protože mu pomáhám na prolézačky, chodíme bahnem atd… Potrebuju se hýbat, mit něco pohodlného, ne se škrtit v kalhotách, i přesto že můžou být sebehodolnejsi, na leginy to nemá.
Tak já jsem asi výjimka. Když jdu ven, mám vždycky rifle. A to i když jdeme s dcerou.
Tepláky bych si nechala k nám na zahradu, ale ne na hřiště nebo do obchodu.
Upřímně mně je jedno, co a kdo nosí.
Napsala jsem jenom to, že já bych to nenosila a ani se mi to nelíbí. Takže tvoje argumenty můj názor nezmění, i když to chápu. Prostě to tak mám.
@Psylocke píše:
Nevšimla jsem si, že by si tady všichni tykali, soudružko.
Jen ty co chteji byt dulezite tu s tim mivaji problem.
![]()
@bigl píše:
Nezažila jsem za celou dobu studia na VŠ, že by kluci chodili na zkoušky v obleku a společenské obuvi. A to jsem studovala ještě v pravěku (25 let zpět), kdy by se to dalo očekávat.
Kde jsi studovala? Ja jsem byla na VS v podobne dobe (jeste o par let pozdeji) a oblek u kluku a kostym u holek byl naprosto normalni. I na semestralnich zkouskach…nerikaje treba u statnic
Ekonomka…umim si predstavit, ze treba u nejakych umeleckych smeru to muze byt jinak ![]()
Příspěvek upraven 12.03.23 v 12:41
@Liška obecna píše:
Tak to záleží na střihu teplaku, spodním prádle a rozvetvenosti kaceny
Pokud má zenska tepláky či leginy až pod prsy, tak to jde videt. Ale při běžným střihu v pase se fakt nikde zadna kacena či velbloud nevyskytuje. ![]()
Proč by kamionaci měli nosit „tři niti v řiti“? Právě na dlouhé sezení nic moc, ne? Vždyť to musí řezat na gulach.