Co považujete za největší módní faux pas?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
12.3.23 12:18
@Janli píše:
Nosí. Třeba kamioňáci a pak silní chlapi. Ale pochopitelně se tím nechlubí…. :mrgreen:

Proč by kamionaci měli nosit „tři niti v řiti“? Právě na dlouhé sezení nic moc, ne? Vždyť to musí řezat na gulach. :think:

• Citovat
  • Upravit
1041
12.3.23 12:19
@Pidulka1991 píše:
Mne přijde šílený tahle móda… teď to v práci nosí plno brigadnic 8o … k tomu tričko nebo crop top

To vyhledavani!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: “Leginy se zadkem”, fakt jsem se smála nahlas, skvělý, dekuju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
12.3.23 12:19
@rmot píše:
Ty slipové plavky pro chlapy mi přišly vždycky hrozné :) Celkově pánské obtažené plavky. Nepochopil jsem, jak někteří chlapi dokázali, aby nebylo vidět, kudy se jim plíží :) Třikrát sláva dnešním plavacím kraťasům :)

Tak pozor, ty široké kraťasy jsou zradne.
Když jsem byla s kamarádem na dovolené, tak jsme byli plavat s delfíny. Kámoš se ho chytil za ploutev a delfín vyrazil kupředu. A vlivem odporu vody měl kámoš kraťasy u kolen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.3.23 12:20
@rmot píše:
Tu představu asi dlouho nedostanu z hlavy :D

Jj, si byl. A jak se naparovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
12.3.23 12:23
@Anezka1990 píše:
To vyhledavani!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: “Leginy se zadkem”, fakt jsem se smála nahlas, skvělý, dekuju! :D
:D Jsi mě přiměla to také zadat do googlu a nestačím se divit. Doteď jsem netušil, že jsou speciálně šité legíny, aby úmyslně vytvořily zářez až mezi půlky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
12.3.23 12:24
@Anezka1990 píše:
To vyhledavani!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: “Leginy se zadkem”, fakt jsem se smála nahlas, skvělý, dekuju! :D

Jsem nevěděla jak to napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.3.23 12:26
@Liška obecna píše:
Když jsem byla s kamarádem na dovolené, tak jsme byli plavat s delfíny. Kámoš se ho chytil za ploutev a delfín vyrazil kupředu. A vlivem odporu vody měl kámoš kraťasy u kolen :mrgreen:

U nás na bazéně se v kraťasech nesmí do vody.
Plavčík nemilosrdně vyhazuje, někde si přečetl, že mu v nich odnášejí vodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
12.3.23 12:26
@Liška obecna píše:
Když jsem byla s kamarádem na dovolené, tak jsme byli plavat s delfíny. Kámoš se ho chytil za ploutev a delfín vyrazil kupředu. A vlivem odporu vody měl kámoš kraťasy u kolen :mrgreen:

Ono je rozumnější si přitahnout tkaničku v pase i při skoku po hlavě do vody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
12.3.23 12:30
@Janli píše:
Já respektuju, že se oblékají, jak se oblékají, to je zcela jejich věc. Ale způsob, kterým tady prezentují svoje názory a názory samotné prostě zkostnatělé jsou. Dámy zapomínají, že oblékání se vyvíjí, že co platilo za jejich mládí, to už dnes není striktní pravidlo. V celé historii lidstva se způsob oblékání mění a je potřeba se s tím smířit. Jo, a tady si všichni tykáme, jako na každém diskuzním serveru, i to tvoje vykání jaksi ukazuje, že neumíš přijímat nová pravidla a přizpůsobovat se…

Nevšimla jsem si, že by si tady všichni tykali, soudružko.

• Citovat
  • Upravit
8172
12.3.23 12:30
@Sylvania 333 píše:
U nás na bazéně se v kraťasech nesmí do vody.
Plavčík nemilosrdně vyhazuje, někde si přečetl, že mu v nich odnášejí vodu. :lol:

To jsem kdysi četl o bazénech v Teplicích a nejlepší bylo, že se tam ve stejnou chvíli koupaly muslimky v oblečené ve volných hadrech od hlavy až k patě. A těm nikdo nic neřekl. Takže asi o tu vodu až tak nešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
12.3.23 12:31
@Sylvania 333 píše:
Je to vidět, zkus si dát pohov před zrcadlem.

Tak to záleží na střihu teplaku, spodním prádle a rozvetvenosti kaceny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
12.3.23 12:33
@Tajemnadama píše:
Myslím jako mama když jdeš s dítětem po vsi, na hřiště. Ja jsem u nas nikdy neviděla mamu nastrojenou v kalhotách. 80% ma leginy a zbytek tepláky nebo pro me hnusny sportovní kalhoty. Me by nenapadlo si brát kalhoty když jdu s dítětem na hřiště, protože mu pomáhám na prolézačky, chodíme bahnem atd… Potrebuju se hýbat, mit něco pohodlného, ne se škrtit v kalhotách, i přesto že můžou být sebehodolnejsi, na leginy to nemá. :nevim:

Tak já jsem asi výjimka. Když jdu ven, mám vždycky rifle. A to i když jdeme s dcerou. :lol: Tepláky bych si nechala k nám na zahradu, ale ne na hřiště nebo do obchodu.
Upřímně mně je jedno, co a kdo nosí. :nevim: Napsala jsem jenom to, že já bych to nenosila a ani se mi to nelíbí. Takže tvoje argumenty můj názor nezmění, i když to chápu. Prostě to tak mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5121
12.3.23 12:35
@Psylocke píše:
Nevšimla jsem si, že by si tady všichni tykali, soudružko.

Jen ty co chteji byt dulezite tu s tim mivaji problem. :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.3.23 12:37
@bigl píše:
Nezažila jsem za celou dobu studia na VŠ, že by kluci chodili na zkoušky v obleku a společenské obuvi. A to jsem studovala ještě v pravěku (25 let zpět), kdy by se to dalo očekávat.

Kde jsi studovala? Ja jsem byla na VS v podobne dobe (jeste o par let pozdeji) a oblek u kluku a kostym u holek byl naprosto normalni. I na semestralnich zkouskach…nerikaje treba u statnic :nevim: Ekonomka…umim si predstavit, ze treba u nejakych umeleckych smeru to muze byt jinak :nevim:

Příspěvek upraven 12.03.23 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
12.3.23 12:39
@Liška obecna píše:
Tak to záleží na střihu teplaku, spodním prádle a rozvetvenosti kaceny :lol:

Pokud má zenska tepláky či leginy až pod prsy, tak to jde videt. Ale při běžným střihu v pase se fakt nikde zadna kacena či velbloud nevyskytuje. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová