Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veveří píše: Více
Ok. Ostatní už to napsali i za mě, tak už nebudu reagovat.
Já to vůbec nemůžu sledovat. Občas na mě vypadne nějaká zrůdnost jako,,paraziti" nebo Ševčík. A přiznám se, že to nezvládám. Je mi z toho šoufl.
@pajina88 píše: Více
V příštích volbách to vidím na koalici s Kubou, ten má dost velké podnikatelské zájmy a potřebuje být u zdroje. Bohužel opozice to Babišovi velmi ulehčuje, v ODS si ještě Kupka nevšiml, že je předsedou a Fiala zase naopak, že jím už není, Rakušan už celkem nudí a Grolich zatím má tu dovednost, že během hodinového rozhovoru neřekne vlastně vůbec nic, o předsedovi topky vím jenom to, že má 3 jména, jinak je absolutně neviditelný…
@Veveří píše: VíceA tak hlavně, že všechny podmínky splňuje Andrej.
@Zumpa píše: Více
Předchozí prezidenti, to byli rozhodne uprimni a moudri filozofove spojujici narod a bojujici za zajmy nasi zeme. ![]()
Zeman prazdnej nebyl, to ne, ten byl vecne plnej, becherovky minimalne. ![]()
Příspěvek upraven 18.05.26 v 18:06
Pan prezident nám dnes běžel v Běhu za svobodu na památku politických vězňů a lidí poškozených komunistickým režimem To je opravdu eklhaft. Vždyť aktivně a rád sloužil systému, který ty lidi do kriminálu zavíral.
@884135 píše: Více
Eklhaft ne, ale taky to nevidím jako vhodné v jeho postavení a vzhledem k minulosti. Právě proto, že to zbytečně vyvolává reakce podobné tvojí a i když to může být prezentováno jako symbol toho, že se od své minulosti a minulého režimu distancuje, tak to prostě nevidím jako dobrý krok. Ale ničemu to neublíží, neškodí, ostudu to neudělá. A taky si myslím, že kdyby neběžel, určitě by se našli lidi co by hned hulákali proč ne? Dal by tím aspoň najevo, že se distancuje, ale to on ne!
Na druhou stranu, je fajn mít po letech prezidenta v kondici, prezidenta, co se nekymácí a div že nepozvrací korunovační klenoty v přímém přenosu
@adresa píše: Více
Jen to, že uběhne kilometr a neomdlí či má dobře zastižený vous a vlasy nestačí na na kvalitní výkon mandátu.
Jistě, ale já o jeho kvalitním výkonu prezidentské funkce zatím nepochybuju, kdežto u Zemana jsem žádné kvality neviděla, naopak, a tím, že byl věčně pod parou, to jen korunoval.
Pavel udělil záštitu festivalu Meeting Brno, který pozval sudetské Němce. Skvělé. Doufám, že se jednou také pojede podívat do Lidic a Ležáků.
Ten spolek zastupuje lidi, nebo potomky lidí, co byli kdysi vyhnáni ze Sudet.
Prezident dal záštitu festivalu, který, jednoduše řečeno, chce spojovat lidi. Pozvali ten spolek.
Jak tím, že prezident dal záštitu tomu festivalu, uráží Ležáky a Lidice, jak tím snižuje památku obětí těch zvěrstev co se tam stala?
@adresa píše: Více
Ve významné části populace, především starších lidí tu je hořkost z válečného období. Je to pořád citlivá otázka, citlivé téma. V Brně za nacistické okupace zahynulo na popravišti v Kounicových kolejích mnoho českých občanů. Ať si sudeťáci dělají sjezdy v Německu.
Lidé, kteří zažili válku jsou starší než 80 let a většinou byli malé děti. Podporu vyjádřili i Tugendhatovi potomci, potomci sira Wintona, některé děti, které zachránil, …
Zřejmě jsou jejich rodiny zasaženější, než většina těch, co pořvává v médiích.