Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak by to bylo krásný, kdyby svět fungoval bez pedofilů a dalších jim podobných
Podle mě ho osvobodili proto, že když se ujistil, že je holka v rámci možností ok, tak chlapovi zavolal sanitku a začal ho oživovat. Takže mu nemohli prokázat úmysl ho zabít, tudíž to mohli kvalifikovat jako zabití v sebeobraně.
Podle mě ho osvobodili protože to tak je prostě správný. A v článku bylo napsáno ze byl osvobozen protože to udělal v sebeobraně a v zájmu dítěte. A myslím ze ho určitě nikdo oživovat nechtěl a ani to neměli v plánu ![]()
O Texaským právu jsem viděla dokument, tam se s takovýma vážně ne*erou..
Připadá mi že v Americe je to právo tak nějak víc podle selskýho rozumu.
U nás může pouze odvrátit hrozící nebezpečí, takže by se asi zkoumalo jestli když mu vrazil jednu, tak jestli nebezpečí ještě trvalo nabo ne, řešilo by to několik soudních znalců několik měsíců a nikdo by se nezajímal o to, že ten chlap je laik, co se týká práva, jednal v obrovským stresu a musel se rozhodovat v řádu vteřin.
@Terrinka93 V tom z odkazu to nepíšou, ale já to četla už předevčírem tady a tam to píšou. http://tn.nova.cz/…e-mu-to.html
Citace z článku: „Otec, který na jejich odlehlém ranči poslal děti dát slepicím, se dokonce pedofila poté, co se přesvědčil, že je jeho holčička v pořádku, pokoušel oživovat. A zavolal mu záchranku.“
Já bych ho ubila taky, klidně holýme rukama, myslím, že adrenalin by byl v takových hladinách, že by nebyl problém. Ale u nás bych šla ještě sedět ![]()
@PetiteFillette nehadam se
ja to četla v tom původním extra nebo jak.. Ale je to úplně jedno pac to dopadlo tak jak mělo ![]()
@Terrinka93 Jé, to já taky ne
Jen jsem dala odkaz, kde jsem to četla, aby to nevypadalo, že jsem si to vycucala z prstu ![]()
@PetiteFillette
ja mám jenom vždycky strach pac ať tu kdokoli cokoli řekne tak hned někdo útočí
a ty to nejsi děkuji ![]()
@PetiteFillette
ja mám jenom vždycky strach pac ať tu kdokoli cokoli řekne tak hned někdo útočí
a ty to nejsi děkuji ![]()
No u nás by šel za to ještě chudák tatínek sedět a odškodnit rodinu pedofila! Holky mě spíš dostalo článek z deníku Metro, který se mi dostalo předevčírem do ruky a kde byl rozhovor s pedofilem a to teda byla síla, jak je tam obhajoval! Prý když pedofil dělá s dětmi, tak je to prevence proti jeho choutkám a že jsou to dobří vedoucí, učitelé a skauti…Počkejte najdu ten článek
někde na netu…