Co s agresivním dítětem 2,5?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
31.1.14 19:20
@jdukolem píše:
seřezat 2,5leté dítě do bezvědomí??? opravdu?
8o

Drzýho oprsklýho parchanta klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

Tohle bych chtěla mít ve školce… :roll: i když…něco podobného mám… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Burj Chalifa píše:
Protože jste SLUŠNÁ INTELIGENTNÍ rodina.

Přesně tak - navíc švagrová je učitelka na ZŠ - občas nechápu, jak tohle může vychovávat děti, když nezvládne svoje vlastní.

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.14 19:21
@Anonymní píše:
@blumen - tchýně je v tomhle tak trošku hloupá - je v podstatě zvyklá na to, že tchán s ní takhle mluví běžně, švagr taky, takže to, že to od nich kluk odkoukal vlastně ani moc neřeší. Maximálně mu udělá tytyty a to je asi všechno. Celkově mi asi přijde, že jedinej, kdo v jeho chování vidí problém jsem já a potom vzálenější zbytek rodiny - bratranci a sestřenice, kteří valí oči, co ten malej dovede.

Je to asi společensky jednodušší rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
31.1.14 19:21
@jdukolem píše:
seřezat 2,5leté dítě do bezvědomí??? opravdu?
8o

To si piš, že by to neudělala „doslova“… :mrgreen: ale zmydlila by mu zadek do červena, no…je jako my… ;) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.14 19:22
@Anonymní píše:
Přesně tak - navíc švagrová je učitelka na ZŠ - občas nechápu, jak tohle může vychovávat děti, když nezvládne svoje vlastní.

Tak to jsem nečekala. Učitelku?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.1.14 19:22
@Burj Chalifa píše:
Drzýho oprsklýho parchanta klidně.

bohužel to neřeší nic v tomto případě nemyslíš? když rodiče seřežou dítě za to že se chová jako oni k čemu to bude? děti se naučí jen to v čem žijí..měli by se stydět..mě je kluka spíš líto že musí vyrůstat takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.14 19:24
@jdukolem píše:
bohužel to neřeší nic v tomto případě nemyslíš? když rodiče seřežou dítě za to že se chová jako oni k čemu to bude? děti se naučí jen to v čem žijí..měli by se stydět..mě je kluka spíš líto že musí vyrůstat takto

Mě taky, ale otevřít si na mě tímto způsobem hubu, tak mu přiletí z obou stran. A zkusí to jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
31.1.14 19:25
@Burj Chalifa píše:
Tak to jsem nečekala. Učitelku?!

Kovářova kobyla…to neznáš..??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
@Jitka1976 píše:
To si piš, že by to neudělala „doslova“… :mrgreen: ale zmydlila by mu zadek do červena, no…je jako my… ;) :pankac:

znovu opakuju proč mydlit děcko za něco za co nemůže? když nemá hranice a výchovný prostředí..podle mě by potřebovali převychovat rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002

Takhle malé dítě se ještě důsledným vedením, které nebude tak scestné, jako má teď - povolování agrese, sprostá mluva, dá ještě docela dobře naučit lepším způsobům a projevům chování, pokud se změní k lepšímu vlivy na něj působící, změní se i ono samo.
To zlepšení u tvých švagrů asi nehrozí, takže to nezměníš, jak ti tady píší holky. Asi bych razantně zahájila ofenzívu ve prospěch svého vlastního dítěte, tj. řekla jim na plnou pusu, kam tohle vede, a odešla s tím, že se nimi stýkat prostě nebudu, protože moje dítě tohle pochytávat nebude, protože si to nepřeju a šmitec. S manželem bych asi natvrdo hodila řeč. Ono totiž svému malému synovi můžeš vykládat a vysvětlovat, jak se chovat má a nemá, co je ještě přijatelné a co není, ale pokud uvidí, že to někde jinde funguje i tom špatném slova smyslu a dobře to prochází bez následků, tak selže i tvoje snaha u tvého dítka, protože bude mít prostě dál k vidění špatný vzor. Takže, nezbývá, než odejít z toho bludného kruhu ven a chránit před nevychovaným synovcem a jeho rodinou své vlastní dítě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.1.14 19:26
@Burj Chalifa píše:
Mě taky, ale otevřít si na mě tímto způsobem hubu, tak mu přiletí z obou stran. A zkusí to jen jednou.

tak já bych měla spíš soucit..a nebila bych to.. mě stačí se podívat a smradi zalízají za gauč hrůzou.. myslím že by to ani nezkusil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
31.1.14 19:28
@jdukolem píše:
znovu opakuju proč mydlit děcko za něco za co nemůže? když nemá hranice a výchovný prostředí..podle mě by potřebovali převychovat rodiče

To bez pochyby ano…ale tady to už asi nepůjde… :nevim: Co s tím může zakladatekla dělat, když dítě není její a o její případné výchovné rady asi nikdo stát nebude? Jediný, co může dělat je, že buď omezí styk na nulu nebo se hošánkovi bude bránit… :roll:

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.14 19:30
@jdukolem píše:
tak já bych měla spíš soucit..a nebila bych to.. mě stačí se podívat a smradi zalízají za gauč hrůzou.. myslím že by to ani nezkusil :)

Já malý nevychovaný hajzlíky prostě nesnáším. Vezměte si, jak málo mu je let a co si smrádě dovoluje.Co bude dělat a říkat za 5,10 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.1.14 19:30
@Jitka1976 píše:
To bez pochyby ano…ale tady to už asi nepůjde… :nevim: Co s tím může zakladatekla dělat, když dítě není její a o její případné výchovné rady asi nikdo stát nebude? Jediný, co může dělat je, že buď omezí styk na nulu nebo se hošánkovi bude bránit… :roll:

já bych teda se na to dívat nemohla.. rodina nerodina asi by mě to točilo tak že bych se s nima začala stýkat minimálně.. jednak kvůli svýmu děcku at to nepochytí a že ho nenechám okousávat a jednak by mě bralo za srdce to zanedbaný druhý mládě..protože to je fakt zanedbaná výchova a to hodně :zed:
děti můžer mít fakt každej primitiv to je smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect