Co s děravými mandlemi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1638
15.7.18 20:13

A nechystas se na dovču do Čech? Že by jsi zašla na kozultaci tady u nás? Co Já teda vím tak jsou doktoři proti trhání mandlí. Myslím, že u tebe je trhání zbytečné, když netrpíš na angíny a jine záněty…jo a ještě si ty mandle potírám Lichořeřišnicí. Je to přírodní ATB na močove cesty ale poradí si i se streptokokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.7.18 20:16

@ančapepča : no prave ze pristi tyden jedem.tak tam urcite zajdu ke krcnimu ????ty mandle tim potiras i kdyz nemas anginu? Ne ne? Jako pri zanetu myslis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.7.18 21:14

Preventivně a i když mám třeba klasickej bolekrk. Docela mi to pomáhá. Tak si určite zajdi na ORL. Dáš pak vědět co ti mudr řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.7.18 21:30

Cepy na mandlích asi samy o sobě nebezpečné nejsou,ale ty angíny jsou nebezpečné pro srdce. Protože,u když to tak nevypadá,angína je velice nebezpečná a závazná nemoc,která by se neměla podceňovat. Proto ti to možná lékař doporučuje. Jedna známá loni prodělala 6* angínu,mezi nimi nebylo delší období jak tři týdny. V listopadu ji vytrhly mandle( prý naprosto šílený, bolestivý) a od té doby má pokoj. Ale když je teď nastydlá,natékájí a bolí ji uzliny,protože tam ta ochrana mandlí chybí. Ale na průdušky jí zatím nic nesestoupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.7.18 21:32

A jinak, mně při angínách pomáhal StopAngin sprej,dá se používat i jen k desinfekci ústní dutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.7.18 21:35

@Aduš8 : no jenze ja na anginy netrpim to je to… ted ji mam po x letech a beru atb. Bych anginu vzdycky poznala ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.7.18 21:37

Aduš8: on se jen podival rekl ty jsou uplne kaputt jako protoze maji ty kratery a ven s nima, ze stejne fungujou jen do 18let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.7.18 21:37

@gusica při angína jsou normálně vysoké horečky.. já normálně nemohla ani vstát z postele,partner mi musel pomáhat i na WC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.7.18 21:40

@ančapepča : ok ok mozna se po tom poohlednu, dik????jasne napisu

Jeste jsem chtela napsat dneska jsem byla u jine dr a ona ze kdyz delaji problemy tak uvazovat o operaci ale prvni jit k dr a udelat testy ledvin a ultrazvuk srdce a tak.. zas jiny pristup …ale oni si kazdy mysli ze mam casto zanety asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.7.18 21:42

@Aduš8 : a chronicka angina? Jsem cetla ze clovek potom uz ani zadne problemy nema… to ale nejsou ty cepy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.7.18 22:27

Trpěla jsem hodně na čepy a k nim jsem měla zvýšenou teplotu. Mandle mi vyndali, a je to mnohem lepší. Angínu jsem za těch dvacet let, co nemam mandle, měla myslím třikrát. Operace byla v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.7.18 23:03

@moona : ale vy jste mela potize… a jak jste mohla mit anginu bez mandli? Angina je prece zanet mandli ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
16.7.18 13:36

Taky mám mandle jak ementál, jednou za čas se utvoří čep, dva, tak vypadnou, nebo je vydloubnu vatovou tyčkou. Mandle mě nezlobí, tak je nebudu dávat pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.18 19:34

Já mám mandle taky samou díru, na anginy netrpim, ale co je horší jsou ty čepy. Každý den si mandle čistím a pořád se tvoří, už nevím, co s nimi..Nevíte někdo?? Dr.trhat nedoporučuje.

• Citovat
  • Upravit
727
21.8.18 18:48

@ančapepča : ahoj; tak jsem byla v cr u krcniho a rikal, ze by je v zadnem pripade nevytahoval. Ze jsou male a pokud nemam anginy tak je to blbost, ze tam nejsou pro nic za nic a uplne nechapal nazor nemeckeho dr. A ze by me musel prvni mesice pozorovat jak se to vyviji a tak a ne jen tak hned rict ven! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí