Co s dlouhými vlasy na noc - spaní v drdolu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
16.1.20 21:13
@Komsomol píše:
A co chlapa toho bys do ty loznice nechtela?

Já ho tam mám, ale přijede až za hodinu a půl z práce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
16.1.20 21:13

@NellinkaNella je zvláštní že když k nám poprvé přišla paní z rané péče tak poznala že máme psy až de misek v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: Nejmladší je strašný mamánek tak ta večer hlídá a jaksi jdu lehnout tak hned běží ke mne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:14
@NellinkaNella píše:
@Komsomol nema jak bydlime v baraku hovink*a uklizime denne peru den e povleceni menim kazdy tyden takze klid a vy chlapy neochcavate kde co? Myslim ze jo 😂 😂 😂 nekteri smrdi hur jak ty psi 😂 😂 ocividne nejaky kravatak tady

Sere ti i doma na koberec? :poblion: bezne neochcavam kdejaky roh fasady

Btw tejdne menim povleceni i bez cokla. To ma byt jako nejaka znamka cistotnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:16
@Prigionia píše:
A některým občanům by se zase lépe žilo bez lidí, jako jste vy :nevim: bohužel taky Vás mezi sebou musíme trpět :mavam:

A cim vas tedy konkretne omezuji v beznem zivote?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:18
@Denoir píše:
1. Mám psa i kočku a musím říct, že se u této diskuze opravdu bavím :mrgreen:
2. Já mám třeba dost citlivý nos, ale kdo spí se zvířetem v posteli podle pachu fakt nepoznám :mrgreen: - jak se dá takový člověk identifikovat? Já naopak poznám, když si dá někdo blbé pivo/víno - z potu toho člověka - po alkoholu byť trošce jsou lidi prostě cítit jinak (manžel přede mnou nemá šanci ani po jednom :mrgreen: ), ale zvířata z lidí většinou necítím :mrgreen:, pokud nepočítám koňáky co jdou z práce a ještě nebyli ve sprše :mrgreen:
Jinak význam spaní se zvířaty - moje kočka mi vleze na bok, masíruje mi ho a u toho vrní. Někdy vrní jen tak 8) musím říct, že ať jsem nas*aná z celého dne sebevíc, její vrnění mě vždy dostane do pohody a zaručeně uspí 8).
  • možná by ještě nebylo od věci zjistit si něco třeba o zooterapiích u seniorů, nevidomých a pod. - věřím, že zjistíš spoustu benefitů toho mít zvíře v posteli ;)

Jinak moje kočka je domácí, ven nechodí, hygienu WC udržujeme více než dobrou - kolikrát když člověk vidí WC třeba v Kauflandu… No 100× radši bych šla na její :mrgreen:.

To bude tim ze nemas citlivy nos. Jelikoz denne citis kocku psa, tak ti to neprijde. Co ma kocka z zivota v byte a cumeni pres okno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:19
@Prigionia píše:
Já ho tam mám, ale přijede až za hodinu a půl z práce :*

A pomazilte se s coklem ve trojko. Uplna lambada na ctvrtecni vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22963
16.1.20 21:20

Když jsem měla dlouhé vlasy, tak do copu a dceři to dělám také tak, jinak je má ráno zacuchané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:21
@Markéta80 píše:
@NellinkaNella je zvláštní že když k nám poprvé přišla paní z rané péče tak poznala že máme psy až de misek v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: Nejmladší je strašný mamánek tak ta večer hlídá a jaksi jdu lehnout tak hned běží ke mne :mrgreen:

Ja bych to poznal hned jak bys otevrela dvere z toho puchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
16.1.20 21:24

@Komsomol to víš že jo :lol: :lol: Jaký furt puch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.1.20 21:25
@Komsomol píše:
A cim vas tedy konkretne omezuji v beznem zivote? :think:

Já jsem nikde nenapsala, že mě omezujete v běžném životě. Sice byste asi chtěl, protože byste byl asi nejradši, abych se svého psa zbavila, ale takové omezení bych si nenechala líbit. Možná mi můj běžný život narušujete (i když ani narušení se tomu přímo říci nedá, jelikož je mi to celkem jedno), že o mě tvrdíte, že jsem prase :lol:
Navíc ještě jenom jedna věc, které jsem si všimla. Dle Vás člověk, co spí se psem nebo kočkou smrdí. Pak jste napsal, že to cítíte z oblečení. No je jasné, že člověk, co chodí do práce či ven v oblečení, ve kterém spal, tak smrdí, ale rozhodně to nebude tím psem nebo kočkou. :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.1.20 21:28
@Komsomol píše:
A pomazilte se s coklem ve trojko. Uplna lambada na ctvrtecni vecer

No a? A Vy budete i nadále na emiminu očerňovat všechny psy a nadávat na lidi, co je mají jako mazlíčky, nedejbože s nima spí v posteli :lol: :lol: to jsem na tom stokrát líp s tou trojkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.1.20 21:30

Spíš než drdol, který ti bude překážet při změně polohy z toho zapleť volný cop a nebo si pořiď spací čepeček - ideálně hedvábný - ono to zráoveň bude chránit vlasy před odíráním se o bavlněný povlak polšťáře, takže pokud je máš křehké, tak jim to zlepší kvalitu.

Základní výhodou spaní v copu, i když jen volném je, že ti bude vlasy lehce vlnit.

https://www.kudrnatevlasy.cz/…sleep-cap-l/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.1.20 21:33

@Komsomol
Upřímně, já jí chodit ven nezakazuji.. ona prostě nikam nechce :nevim: - bydlíme na baráčku, máme dvůr, zahradu… Ona se prostě asi ráda válí doma :mrgreen: myslím, že to tak mají i někteří lidé :mrgreen: :think:
A jinak kvůli tomu, že čistím kočičí WC tak necítím že má někdo zvířata? To je jako říct že ten kdo často frituje potom necítí, když je někdo načichlej olejem případně kuřákovi, že necítí, když někdo kouřil, protože přece kouří taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:33
@Prigionia píše:
Já jsem nikde nenapsala, že mě omezujete v běžném životě. Sice byste asi chtěl, protože byste byl asi nejradši, abych se svého psa zbavila, ale takové omezení bych si nenechala líbit. Možná mi můj běžný život narušujete (i když ani narušení se tomu přímo říci nedá, jelikož je mi to celkem jedno), že o mě tvrdíte, že jsem prase :lol:
Navíc ještě jenom jedna věc, které jsem si všimla. Dle Vás člověk, co spí se psem nebo kočkou smrdí. Pak jste napsal, že to cítíte z oblečení. No je jasné, že člověk, co chodí do práce či ven v oblečení, ve kterém spal, tak smrdí, ale rozhodně to nebude tím psem nebo kočkou. :lol: :lol: :mavam:

Jak bych nechtel abyste se jej zbavil. Ja bych chtel docilit toho abyste si jej neporidila. Zavedl bych povinne cipovani a povinny poplatek z platu za kocku nebo psa dejme tomu petku za kus a z toho by se kompenzovalo lidem zhorseni zivotniho prostoru zniceneho vasimi mazlicky jednoduche. Kazda nerest neco stoji. Ostatni by to meli vykompenzovano. Smrdi z obleceni a vlasu. Obleceni smedi i kdyz v nem nespi ale visi nekde v byte kde ten mazlicek vegetuje, tak nacichnou i hadry. Stejne jako od koureni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.1.20 21:35
@Komsomol píše:
Jak bych nechtel abyste se jej zbavil. Ja bych chtel docilit toho abyste si jej neporidila. Zavedl bych povinne cipovani a povinny poplatek z platu za kocku nebo psa dejme tomu petku za kus a z toho by se kompenzovalo lidem zhorseni zivotniho prostoru zniceneho vasimi mazlicky jednoduche. Kazda nerest neco stoji. Ostatni by to meli vykompenzovano. Smrdi z obleceni a vlasu. Obleceni smedi i kdyz v nem nespi ale visi nekde v byte kde ten mazlicek vegetuje, tak nacichnou i hadry. Stejne jako od koureni

Na tyhle bludy by ti mohly pomoci vhodně zvolené léky. Teda pokud základní problém není v osobnosntí struktuře. To je blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí