Co s dlouhými vlasy na noc - spaní v drdolu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3781
16.1.20 21:36
@Prigionia píše:
No a? A Vy budete i nadále na emiminu očerňovat všechny psy a nadávat na lidi, co je mají jako mazlíčky, nedejbože s nima spí v posteli :lol: :lol: to jsem na tom stokrát líp s tou trojkou

Protoze me ti mazlicci kazdy den permanentne vysiraji a vice me jeste vysiraji jejich naduti panicci. Podle statistiky zde dva lidi ze tri zapocitani i kojenci vlastni nejakeho domaciho mazlicka. Supr coklo stat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:38
@Denoir píše:
@Komsomol
Upřímně, já jí chodit ven nezakazuji.. ona prostě nikam nechce :nevim: - bydlíme na baráčku, máme dvůr, zahradu… Ona se prostě asi ráda válí doma :mrgreen: myslím, že to tak mají i někteří lidé :mrgreen: :think:
A jinak kvůli tomu, že čistím kočičí WC tak necítím že má někdo zvířata? To je jako říct že ten kdo často frituje potom necítí, když je někdo načichlej olejem případně kuřákovi, že necítí, když někdo kouřil, protože přece kouří taky :nevim:

Tak kdyz budu pracovat v kebabu, tak asi neucitim sam sebe ze smrdim prepalenym olejem. To je snad logicke ne? Jasne ze se ji nic nechce, kdyz ji doma vsechno naservirujete pod drzku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 21:40
@Ou píše:
Na tyhle bludy by ti mohly pomoci vhodně zvolené léky. Teda pokud základní problém není v osobnosntí struktuře. To je blbý.

Tobe by pomohl nejaky detencni ustav za ty kecy radoby odborny v kazdy debate ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.1.20 21:42
@Komsomol píše:
Jak bych nechtel abyste se jej zbavil. Ja bych chtel docilit toho abyste si jej neporidila. Zavedl bych povinne cipovani a povinny poplatek z platu za kocku nebo psa dejme tomu petku za kus a z toho by se kompenzovalo lidem zhorseni zivotniho prostoru zniceneho vasimi mazlicky jednoduche. Kazda nerest neco stoji. Ostatni by to meli vykompenzovano. Smrdi z obleceni a vlasu. Obleceni smedi i kdyz v nem nespi ale visi nekde v byte kde ten mazlicek vegetuje, tak nacichnou i hadry. Stejne jako od koureni

Tak jen pro Vaši informaci, povinné cipovani již je ;) poplatek z platu? :lol: :potlesk: na to vůbec nebudu reagovat, na takovou stupiditu. Jak Vám pes zhoršuje životní prostor? 8o a nakonec jsme teda došli k tomu, že spaní se psem v posteli nijak mou vůní neovlivňuje, když to ovlivňuje oblečení, co je doma :pankac: tak jste si právě sám sobě popřel, co jste na začátku tvrdil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.1.20 21:44
@Komsomol píše:
Protoze me ti mazlicci kazdy den permanentne vysiraji a vice me jeste vysiraji jejich naduti panicci. Podle statistiky zde dva lidi ze tri zapocitani i kojenci vlastni nejakeho domaciho mazlicka. Supr coklo stat

To mě nepřekvapuje. Protože když člověk pořídí jednoho a zjistí, jak je to fajn, tak pořídí i další ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.1.20 21:46
@Komsomol píše:
Tak kdyz budu pracovat v kebabu, tak asi neucitim sam sebe ze smrdim prepalenym olejem. To je snad logicke ne? Jasne ze se ji nic nechce, kdyz ji doma vsechno naservirujete pod drzku

No jo, ale když budu např v MHD a přisedne si někdo, kdo pracuje třeba v Mekáči tak to snad ucítím ne? Protože je prostě taky cítit.. to stejné s tím, když mám zvíře.. nebo teda všichni co mají zvířata jsou cítit naprosto stejně tudíž se ty pachy kryjí a proto to nepoznám :think:?
Jinak upřímně, kdo dneska není zpohodlnělej :roll: já si třeba nechám nosit poštu před držku (teda do schránky před barák :mrgreen: ) - než abych si pro ni šla k odesílateli, v krámě si nechám naporcovat maso než abych si šla ulovit krávu :mrgreen: :nevim:… Nějak nechápu o co jde :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.1.20 21:49
@Prigionia píše:
Tak jen pro Vaši informaci, povinné cipovani již je ;) poplatek z platu? :lol: :potlesk: na to vůbec nebudu reagovat, na takovou stupiditu. Jak Vám pes zhoršuje životní prostor? 8o a nakonec jsme teda došli k tomu, že spaní se psem v posteli nijak mou vůní neovlivňuje, když to ovlivňuje oblečení, co je doma :pankac: tak jste si právě sám sobě popřel, co jste na začátku tvrdil :pankac:

ono se stačí podívat, jak se projevuje v jiných diskuzích. řekla bych, že se sem chodí primárně pohádat. Jinak kam se tahle diskuze dostala je neskutečné

• Citovat
  • Upravit
NellinkaNella
16.1.20 21:55

@Komsomol jdi se lecit tvl tebe nemuze nikdo doma vystat nebo ses doma sam asi jo kdyz musis obtezovat ostatnim lidem zivot je to jejich vec jejich mazlicek jejich postel jejich smrad ty si jdi poridit prasky na hlavu a budes taky spokojen my nepotrebujem prasky mi mame mazlicky jen chtel si pozitivum vis proc je dobry mit psa pes kdyz pozna ze ti neco je nemoc spatna nalada atd prijde prituli se dokaze ti ze je s tebou v tom dobrem i v tom zlem kdezto chlap na tebe se*e jeste musis skakat okolo neho. Pes ti nikdy neverny neni kdezto polovina chlapu chrape kde s jakou

• Citovat
  • Upravit
2450
16.1.20 22:16

:lol: :lol: :lol: v co se to tady zvrhlo proboha :lol:
Mam vlasy pod lopatky a davam si je na noc do copu vysoko na hlave. Delam to tlustou gumickou co me tolik nestahuje vlasy. Ten zbytek vlasu zamotam do te gumicky ze ten cop vypada jak masle. Driv jsem si je pletla na noc, ale vadilo me jak je mam pak pres den krepaty. Mam rovne vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
16.1.20 22:18

@Renca8 no co z vlasů se přešlo na psy :mrgreen: :mrgreen:

Mne strašně vadí smrad z kuřáků a nenadělám nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 22:38
@Prigionia píše:
Tak jen pro Vaši informaci, povinné cipovani již je ;) poplatek z platu? :lol: :potlesk: na to vůbec nebudu reagovat, na takovou stupiditu. Jak Vám pes zhoršuje životní prostor? 8o a nakonec jsme teda došli k tomu, že spaní se psem v posteli nijak mou vůní neovlivňuje, když to ovlivňuje oblečení, co je doma :pankac: tak jste si právě sám sobě popřel, co jste na začátku tvrdil :pankac:

Vlasy si asi na spani neodlozis. Povinne cipovani sice je, ale neni povinne priradit k cipu jmeno majitele. Polatek z platu je nutnost. Neco jako v nemecku odvadi na cirkev kdo si to zaskrtl ve scitani lidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 22:49
@Prigionia píše:
To mě nepřekvapuje. Protože když člověk pořídí jednoho a zjistí, jak je to fajn, tak pořídí i další ;)

A ostatni okolo co toto nadseni nesdili, tak trpi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
16.1.20 22:56

Počkej až ti ženská vezme psa do postele, těším se na to ródeo.
Až tě naučí mýt před spaním pacičky a bříška a zoubky, nezapomenout na zubní kámen, každý týden vyšampónovat pejska a převlékat postel co tři dny.. Bacha, ony to umí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
16.1.20 22:57
@Denoir píše:
No jo, ale když budu např v MHD a přisedne si někdo, kdo pracuje třeba v Mekáči tak to snad ucítím ne? Protože je prostě taky cítit.. to stejné s tím, když mám zvíře.. nebo teda všichni co mají zvířata jsou cítit naprosto stejně tudíž se ty pachy kryjí a proto to nepoznám :think:?
Jinak upřímně, kdo dneska není zpohodlnělej :roll: já si třeba nechám nosit poštu před držku (teda do schránky před barák :mrgreen: ) - než abych si pro ni šla k odesílateli, v krámě si nechám naporcovat maso než abych si šla ulovit krávu :mrgreen: :nevim:… Nějak nechápu o co jde :roll: :nevim:

Ale ten co nema zadnyho mazlicka, tak trpi tim smradem. Lidi smrdi potem a do toho jeste psim a kocicim oderem. Proste je to hnus nekam jezdit v mhd. Jeden smradoch a cely vagon nebo jiny prostredek trpi. :poblion: tak kocka by asi mela u baraku plnit nejaky ucel, ne ze ji budes za oknem vykrmovat a bude se valet po gauci. Nebo jako ta kocka nechce videt neco jineho nez gauc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NellinkaNella
16.1.20 23:15

@Komsomol porid si auto a nejezdi mhd a neotravuj tady ostatnim zivoty vezmi si prasek na spani a bez si hajnout potrebujes se z toho vyspat leze ti to na mozek ses vsem jen pro smich 😂 😂 😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml