Co s otcem, co dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.10.15 13:45

Já vám napíšu příklad u mě, jsem sama na děti.. Ex je zapsán v rodném liště, alimenty máme stanoveny a myslíte že je někdy vidím? Ne.. A nemůžu na něj, protože mi občas na úctě od něj přistane 500,– ( to je ta jeho snaha) která se ale bohužel počítá.. ale.. To velký ale, děti mu musím dávat, vyhrožuje ze když mu je nebudu chtít dávat ze si zažádat o to a o to a ze mě bude vláčet po soudech atd. Kdybych hzpetne věděla jak to dopadne do rl ho snad ani zapsat nenechám. Peníze od něj stejně nevidím a akorát si dělá nárok na děti.. Což by nemohl nebýt v rl a to ze bych od ej neměla peníze by bylo vlastně to samé co teď.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.10.15 13:50

Ok. Domluvili se, ale to dítě užje a myslím, že si zaslouží vědět kdo je jeho táta. Třeba nemá zájem táta, ale třeba by ten chlapeček nepřišel o babičku, tety, strýce, prostě rodinu. Kdyby se zakladatelce nedej Bože něco stalo nemusel by hned do děcáku, protoze by měl rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.10.15 13:51

Chudák dítě až dojde řeč na tatínka. Tak nevim ale zakladatelka si dost nasr…a do hnízda. No a chlap? Ten už se bude jen divit jelikož ona je jak počasí sliby chyby. Jà nejsem zastáncem potratů ale tohle mi přijde přes čáru dítě přeci není věc a zakladatelka rozhodla, že ho bude mít sama a ještě ho ani neuživí :zed: a to co spolu provozovali nebyl vztah ale sex, tak se měla chránit především ona než být samoživitelka jelikož když 3roky nic a najednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 13:52
@suricata píše:
Ok. Domluvili se, ale to dítě užje a myslím, že si zaslouží vědět kdo je jeho táta. Třeba nemá zájem táta, ale třeba by ten chlapeček nepřišel o babičku, tety, strýce, prostě rodinu. Kdyby se zakladatelce nedej Bože něco stalo nemusel by hned do děcáku, protoze by měl rodinu.

Ten chlap přeci nechce aby o tom nikdo věděl.. Další část jejich domluvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.10.15 13:53

Podle me to teda podraz je. Za 1, domluvili jste se, ze dite ne - stejne sis ho nechala 2, rekla jsi, ze po nem nic nechces- najednou chces pomahat 3, rekla jsi, ze nemusi byt v RL - ted ho tam napsat chces. tvaris se a mluvis desne benevolentne jenze az ti dojdou prachy tak pujde benevolence a pochopeni stranou a po tech soudech ho tahat budes. Takze ve finale sis to cele rozhodla uplne sama. No co dite jste udelali spolu tak ho nevh zapsat at plati..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
9.10.15 13:54

Cetla jsem jen uvod…
Cele mi to prijde na chlapa nahrane… ona miluje, on ne… ona manipuluje, on ji vyuziva… tehotenstvi uplnou nahodou, ha… opravdu bobma vztah :)
Chlap se vyjadroval cely vztah i k detem a pote k „nahodnemu“ tehotenstvi dost jasne… zenska si to ale vymyslela celé po svem… ted chlapa pekne na city a moralni hodnoty zatlaci ke zdi a k soudu…
Ja byt chlap, tak bez gumicky (z vlastni uschovy) snad nespim ani s manzelkou, kdyz dite nechci… abych mela jistotu, ze nekeca… :nevim:
Hlavne, ze mamka rovnou pocita s prispevky a statem placenym bydlenim atd… asi neni schopna stat na vlastnich nohou a uzivit se, natoz dite?…
Na poceti byli dva, tak se hold musi oba postarat… tak hlavne zdravi do budoucna preji no :)

A jo, do RL bych ho zapsat nechala a alimenty bych chtela. Vyzadovala bych povinnosti, ale pocitala i s pravy otce… Snad se oba ze vznikle situace poucite :kytka:

Příspěvek upraven 09.10.15 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
9.10.15 13:56

Zakladatelko, jsi zlatokopka amatér. Příště si najdi někoho movitějšího. Z těch třech tisíc alimentů nevyžiješ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
9.10.15 13:57

@carol9898 já bych s takovým chlapem nechtěla mít už nic společného, je to hnusný charakter. Do RL bych ho nezapsala a vyškrtla bych ho ze života, je to jeho volba. Jsi mladá, i s dítětem najdeš jiného.

• Citovat
  • Upravit
1318
9.10.15 13:59
@susinka88 píše:
@a.n.o.n.y.m.n.í 2
Presne tak… Kazdej tvrdi ze na to byli dva, ale kde ma ten chlap ten 50% podil na rozhodovani? V tomhle pripade nikde..

Ale o potratu nikdy nebude chlap s ženskou rozhodovat 50/50 :nevim: pro chlapa je to v téhle fázi většinou jenom rozumové rozhodnutí, ale ženská je citově zaangažovaná od prvního dne těhotenství, hormony pracují naplno.

Příspěvek upraven 09.10.15 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 14:00
@Hanney píše:
@carol9898 já bych s takovým chlapem nechtěla mít už nic společného, je to hnusný charakter. Do RL bych ho nezapsala a vyškrtla bych ho ze života, je to jeho volba. Jsi mladá, i s dítětem najdeš jiného.

Jak hnusný charakter? Vždyť ona celé ty tři roky věděla jak se k tomu staví, k jejich vztahu.. A i přesto s nim dobrovolně ten vztah nevztahuje udržovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.10.15 14:01

Ja naprosto chapu, ze to dite chces, take bych na potrat nesla. Ale on s tebou jedna od zacatku narovinu, to se o tobe rict neda.. Takze miminko bych si nechala, ale hledala bych zpusob jak ho uzivit, kdyz jsem si to ja rozhodla. Samozrejme si s nim o tom promluvit, ale to rozhodnuti bylo jen a jen tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 14:02
@vrtulka78 píše:
Ale o potratu nikdy nebude chlap s ženskou rozhodovat 50/50 :nevim: pro chlapa je to v téhle fázi většinou jenom rozumové rozhodnutí, ale ženská je citově zaangažovaná od prvního dne těhotenství, hormony pracují naplno.Příspěvek upraven 09.10.15 v 14:00

Ale za ženský hormony chlap nemůže, na sex, na splozeni dítěte byli dva a taky by ti DVA měli rozhodovat o tom co bude dál a ne jen ona. A ještě dělat takový podrazy a porušovat vše na čem se SPOLEČNĚ ti dva domluvili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.10.15 14:05
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
Ten chlap přeci nechce aby o tom nikdo věděl.. Další část jejich domluvy..

Jo pořád je to kdo z koho, jestli vyhraje carol a její manipulace nebo on a jeho přizdisr. čství. Ani jeden se nezamyslel nad tím chlapečkem :zed:

A k tomu tvojemu… tohle nechápu, idiocie člověka, který nepatí na svoje děti, aby se pomstil bývalce. Ach jo. Preju ti abys nouzí netrpěla a hrozně bych ti přála nejmíň jackpot v euromilionech. Ať ten držgrešle pukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.10.15 14:06
@vrtulka78 píše:
Ale o potratu nikdy nebude chlap s ženskou rozhodovat 50/50 :nevim: pro chlapa je to v téhle fázi většinou jenom rozumové rozhodnutí, ale ženská je citově zaangažovaná od prvního dne těhotenství, hormony pracují naplno.Příspěvek upraven 09.10.15 v 14:00

Tak, ale at pak naplno pracuje i jeji penezenka. Je to vychcanost, protoze vedela, ze dite sama horko tezko uzivi. Vedela, ze mu nakonec hodi na krk povinnost zivit vlastni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.10.15 14:07

@vrtulka78 Ale tady uz preci nejde jen o ten potrat.. Ale kdyz jsme u neho, oni se na nem domluvili, to psala v uvodu jasne. On ji nedrzel pistoli u hlavy. Dobre, rozmyslela se- to se pochopit da.. Ale to pokracovani..? Ona vedela ze s ni akorat spi, a ditetem si ho zrejme chtel pripoutat. Dobre, pokud se ale SAMA rozhodla si to dite nechat, tak ted bude chlapa vydirat soudama? Proc mu teda slibovala ze po nem nebude nic chtit? Ze nebude v RL? Vzdyt to je to o co jde, ona mu akorat neustale lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí