Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A vlastně se my nelíbí ani ten název diskuze… Bohužel jste vy nezvládli psa a příchod miminka…
@Peťka710 píše:
A vlastně se my nelíbí ani ten název diskuze… Bohužel jste vy nezvládli psa a příchod miminka…
Co to máš za psa ja ty profilovce? Jsem na mobilu a přijde mi to na rotvika cerny a labradora mohutný
slepon
Je to labrador
mám doma dvě labradoří holky
černou a žlutou ![]()
A labík má mohutnou stavbu, ale zrovna Fergince (ta v profilovce) ta mohutnost chybí
Je spíš jemnější ![]()
@careynka „pes ti sám řekne co je spatne ale ne kazdej to umí vnímat a spravne resit“
- s tímto naprosto souhlasím. Bohužel problém je v tom, že hodně lidí psy polidšťuje a pak to vypadá, tak jak to vypadá. Víc jak polovina pejskařů má doma nervózní a nezvladatelný psy, jen proto, že nejsou schopni pochopit, že pes a člověk je sakra rozdíl.
A jinak souhlasím s názorem, že by se výběru psa mělo věnovat více pozornosti. A vždycky apeluju na všechny, aby nepodporovali množitele ale vzali si pejska s PP. Mnoho lidí si myslí, že takoví psi jsou jen na výstavy ale je to blbost. U psa s PP mám jistotu, že mi z něj vyroste plemeno jaké jsem chtěla, mají zdravotní testy ne dědičné choroby a také jistý předpoklad povahy. Mohu většinou vidět oba rodiče, takže si mohu udělat obrázek sama. Množitelé psů bez PP vám rodiče ukážou těžko a i kdyby, nikdy nemáte jistotu, že nelžou. Nemáte u nich žádnou jistotu.
Ale samozřejmě zkazit se dá jakýkoliv pes, to už je na člověku. Já osobně bych zavedla nějaká pravidla při pořizování psů. Kdyby se naši páni politici nevěnovali chrápání či chlastání ve sněmovně, jistě by bylo více spokojených lidí i psů. Zakázala bych množení psů bez PP a každý, kdo by chtěl psa, by měl povinnost ho naučit základní poslušnost a socializovat…
@Verca1989 píše:a ten jejich pes nervózní byl, už jen tim, e štěkal, když prcek plakal. Uz to byl vykricnik, že neni neco v poradku. Moji psi jdou mimi oliznout, ať neplace, kdyby stekali, tak zpozornim
@careynka „pes ti sám řekne co je spatne ale ne kazdej to umí vnímat a spravne resit“ - s tímto naprosto souhlasím. Bohužel problém je v tom, že hodně lidí psy polidšťuje a pak to vypadá, tak jak to vypadá. Víc jak polovina pejskařů má doma nervózní a nezvladatelný psy, jen proto, že nejsou schopni pochopit, že pes a člověk je sakra rozdíl.A jinak souhlasím s názorem, že by se výběru psa mělo věnovat více pozornosti. A vždycky apeluju na všechny, aby nepodporovali množitele ale vzali si pejska s PP. Mnoho lidí si myslí, že takoví psi jsou jen na výstavy ale je to blbost. U psa s PP mám jistotu, že mi z něj vyroste plemeno jaké jsem chtěla, mají zdravotní testy ne dědičné choroby a také jistý předpoklad povahy. Mohu většinou vidět oba rodiče, takže si mohu udělat obrázek sama. Množitelé psů bez PP vám rodiče ukážou těžko a i kdyby, nikdy nemáte jistotu, že nelžou. Nemáte u nich žádnou jistotu.
Ale samozřejmě zkazit se dá jakýkoliv pes, to už je na člověku. Já osobně bych zavedla nějaká pravidla při pořizování psů. Kdyby se naši páni politici nevěnovali chrápání či chlastání ve sněmovně, jistě by bylo více spokojených lidí i psů. Zakázala bych množení psů bez PP a každý, kdo by chtěl psa, by měl povinnost ho naučit základní poslušnost a socializovat…
@Janichka píše:
@Aishenka ja mam dva RR kluky
je holky já měla taky dva RR (pes, fena) + holka vořešice šílená
, bohužel pejsek letos v květnu umřel ![]()
@Alka my mame toho starsiho moc nemocneho:( taky tu uz dlouho nebude. RR miluju, jinou rasu uz nechcu. Ten mladej je takovej potrestenec. A je strasne hystericky ![]()
To ze pes steka kdyz dite breci, muze znacit to ze upozornuje na to ze breci, nas pes treba steka kdyz pustim muziku, nebo kdyz u nas sestrenice hrala na fletnu
a taky nechtel utocit.
@Peťka710 píše:
Název diskuze změnil admin - původně se jmenovala jinak..
@Janichka píše:
@Alka my mame toho starsiho moc nemocneho:( taky tu uz dlouho nebude. RR miluju, jinou rasu uz nechcu. Ten mladej je takovej potrestenec. A je strasne hysterickyTo ze pes steka kdyz dite breci, muze znacit to ze upozornuje na to ze breci, nas pes treba steka kdyz pustim muziku, nebo kdyz u nas sestrenice hrala na fletnu
a taky nechtel utocit.
Taky záleží, jak štěká
ale jak přemýšlím tak neznám. žádného psa co by stekal na detsky pláč. A sestrenici to hraní určitě jde ![]()
Proc by pes nemohl stekat na detsky plac
muze hlasit ze se neco deje! Prijdemi to uplne normalni. Naspes knikal dyz mala plakala, jakoby si stezoval ze ho to se*e!
@Janichka píše:
Proc by pes nemohl stekat na detsky placmuze hlasit ze se neco deje! Prijdemi to uplne normalni. Naspes knikal dyz mala plakala, jakoby si stezoval ze ho to se*e!
Nerukam že nemůže, ale že zadnyho takovýho neznám. Moji psi jsou pohodari, takze tohle je neerozhazi