Pes nezvládl příchod miminka - co s takovým psem teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
20.7.12 20:42
@Anonymní píše:
Dobře, tak já si nechám poradit. Kdyby to tak bylo, tak proč by to neudělal už dávno?? Proč se nechal 3 a půl roku „odstrkovat“, jak píšes??

protože teď je tam to dítě, na které má důvod žárlit. I když jste se snažili ho neodstrkovat, tak to pro něj prostě je vetřelec…pro ty naše je taky malá vetřelec, a nejspíš bude dokud nezačne lézt a neskamarádí se s nima. Holt to u vás u něj v tom jednom okamžiku vygradovalo no

Příspěvek upraven 20.07.12 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.7.12 20:43

@Koblížek21 presne tak, postaveni ve smecce je to nejdulezitejsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
20.7.12 20:44
@Koblížek21 píše:
protože teď je tam to dítě, na které má důvod žárlit.

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.7.12 20:44

Nechce se mi číst celou diskuzi, akorát bych se vytočila. Jak už bylo psáno, pokud se pes takto začal chovat až po příchodu miminka, je to vina majitelů. Takže bych pejska dala někomu, kdo na něj bude mít čas a bude se mu věnovat. Ti z vás, kteří doporučují utracení, nemám pro vás slušného slova, pes je pro mě člen rodiny a i když se vyskytnou problémy, budu je řešit zodpovědně a ne takto! A věřte mi, vím o čem mluvím, sami máme doma problémového psa od štěněte, jsme z toho v háji, protože už nevíme co udělat, nikdo si s ním neví rady ale pořád je to člen rodiny!

A jen tak na okraj…pokud chcete někdo pomoci s výcvikem psů, rozhodně se neobracejte na pana Desenského. To není žádný odborník, žádný psycholog psů…jeho psi poslouchají jen proto, že jsou z něj pos*aní strachy, jakmile vám psa vrátí, možná bude ještě hůř. Na převýchovu doporučuji např. Ivo Eichlera, to je odborník a člověk, který psům rozumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.7.12 20:46
@Alka píše:
Promiň ale na to jsi přišla kde? Jak víš jak kdo reaguje? Je to stejné jak u lidí. Někdo reaguje podrážděně, někdo se s táhne, někdo někomu rozbije hu…stejné reakce mají psi, podle toho jakou mají povahu! Každý jinou!

Ano, to je pravda. Však ten člověk který druhému rozbije hubu je agresivní stejně jako pes který kousne pána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
20.7.12 20:47
@Janichka píše:
@Koblížek21 presne tak, postaveni ve smecce je to nejdulezitejsi!!!

No to jo, ale co s tím má teď zakladatelka dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
20.7.12 20:48
@Lynette píše:
Ano, to je pravda. Však ten člověk který druhému rozbije hubu je agresivní stejně jako pes který kousne pána.

Ale to není agresivita, to je momentální řešení aktuální situace.
Agresivita by se projevila už dávno.
Tohle bylo pro toho psa jejiné řešení jeho stresu, nikoliv agrese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
20.7.12 20:50
@meduzza píše:
No to jo, ale co s tím má teď zakladatelka dělat?

protože se psa začli bát, tak radši sami nic. Budto psa opravdu darovat, nebo vyhledat pomoc u odborníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
20.7.12 20:50
@Alka píše:
Ale to není agresivita, to je momentální řešení aktuální situace.
Agresivita by se projevila už dávno.
Tohle bylo pro toho psa jejiné řešení jeho stresu, nikoliv agrese

Mně by zajímalo co teď s tím? Jak na toho psa? Když je situace jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
20.7.12 20:51
@Alka píše:
protože se psa začli bát, tak radši sami nic. Budto psa opravdu darovat, nebo vyhledat pomoc u odborníka

Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
20.7.12 20:52
@meduzza píše:
Mně by zajímalo co teď s tím? Jak na toho psa? Když je situace jaká je.

To nejde napsat do jednoho příspěvku. Ale na netu je postupů, jak dodržovat hierarchii ve smečce dost.
Myslím že se tu nabízela i Janichka, že může poradit

Příspěvek upraven 20.07.12 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.12 20:53
@Koblížek21 píše:
protože teď je tam to dítě, na které má důvod žárlit. I když jste se snažili ho neodstrkovat, tak to pro něj prostě je vetřelec…pro ty naše je taky malá vetřelec, a nejspíš bude dokud nezačne lézt a neskamarádí se s nima. Holt to u vás u něj v tom jednom okamžiku vygradovalo noPříspěvek upraven 20.07.12 v 20:44

To jsem opravdu pochopili, že na malýho žárlí. Snažili jsme se je sžít. Když jsem měli malýho u sebe, tak jsme ho hladili nebo mu házeli hračky. Když malý brečel, tak já se věnovala malýmu a přítel pejskovi, aby věděl, že se nic neděje (ze začátku totiž při brekotu štěkal). Samozřejmě tady neříkám, že jsme 24 hodin byli u psa, ale určitě nebyl zavřenej v koutě…

• Citovat
  • Upravit
24320
20.7.12 20:53
@Lynette píše:
Ano, to je pravda. Však ten člověk který druhému rozbije hubu je agresivní stejně jako pes který kousne pána.

Jenomze i ten clovek, ktery je agresivni a rozbije nekomu hubu tak tu hubu nerozbije vlastni rodine (matka a otec) takze tohle bude trosku hloupej priklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.7.12 20:54

@Verca1989 Pejsek je taky u nás člen rodiny ale když kousne pejsek je to pro mě stejné jako kdyby mě dítě bodlo naschvál nožem. Prostě všechno má své hranice. Dítě bych za to nenechala utratit ale do vězení bych ho klidně poslala ale pro psa je útulek jen a jen trápení a vzhledem k tomu, že bych si netroufla to napadení tajit by si ho nikdo nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.7.12 20:55
@kattkka píše:
Jenomze i ten clovek, ktery je agresivni a rozbije nekomu hubu tak tu hubu nerozbije vlastni rodine (matka a otec) takze tohle bude trosku hloupej priklad.

No ale ten pes napadl vlastní rodinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný