Pes nezvládl příchod miminka - co s takovým psem teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
22.7.12 10:02

@Aishenka tak ti nasi maji napln dne valeni na sedacce a zebrani zradla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
22.7.12 10:50

Jéé, tak to mi připomíná moje holky :mrgreen: gaučink a žrádlo na prvním místě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
22.7.12 11:33
@Peťka710 píše:
Jéé, tak to mi připomíná moje holky :mrgreen: gaučink a žrádlo na prvním místě :mrgreen:

tak to ti moji smradi furt otravujou, ze chteji neco delat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.7.12 11:57

@Koty moja teta ma tiez cistokrvneho maltezaka a oni to maju asi fakt v rodokmeni, lebo to je tiez uple posahany pes :zed:
uhryzne vlastneho pana uplne bez pardonu, je totalny cholerik- napr. tetin muz mal sadru a krival a ju to strasne rozculovalo 8o :zed: stale za nim behala a hryzla mu do sadry. ked ju chcu strihat, alebo skratit pazuriky musia ju uspat. nema vobec nkoho rada, vsetkych hryzie a na vsetkych steka.
to su vazne asi preslachtene plemena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.7.12 12:31

@soldi tento případ je spíš problém majitelů, vypadá to, že nezvládli vychovu…aby za někým pes běhal a kousal ho do sádry - na to stačí naučit povel fuj a místo a byl by pokoj. Pokud je hysterická při stříhání drápků nebo srsti, prostě svým majitelům nevěří. Štěkání se dá taky odnaučit ale lidi prostě musí chtít, ne si říct, že je to pes a ten štěká a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.7.12 12:47

@Verca1989 oni maju 4 psov- labradora, maltezaka, stredneho bradaca a cavaliera a len tento maltezak je taky problemovy. vsetky ostatne su vychovane, ale ano, suhlasim s tym, ze sa na tom moze podielat aj vychova. kazdopadne, ten pes je totalny neurotik uz na prvy pohlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.7.12 12:50
@soldi píše:
@Verca1989 oni maju 4 psov- labradora, maltezaka, stredneho bradaca a cavaliera a len tento maltezak je taky problemovy. vsetky ostatne su vychovane, ale ano, suhlasim s tym, ze sa na tom moze podielat aj vychova. kazdopadne, ten pes je totalny neurotik uz na prvy pohlad.

babicka s dedou meli maltezaka uz pred 30 lety a jedinej, kdo na nej platil, byla moje mama. Byl schopny dedu pokousat za to, ze sel do prace a jeho nechal doma, kdyz potrebovali psa vykoupat, tak mama musela prijet, je by sezral, atd atd… vubec je neposlouchal a mamu na slovo…oni to maji asi v krvi tu krvelacnost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
22.7.12 18:09

@Verca1989 dám cokoliv za den bez štěkání :mrgreen: :kytka: tak dneska jsem se ujistila, že to u toho našeho nerváka budou opravdu ledviny. Tchyňka je PharmDr a říkala mi, že všechny tyto léky odrovnávají orgány a ledviny jdou do háje jako první. Je prý otázka max půl roku, než mu selžou. On totiž už bere několikanásobně zvýšenou dávku. Prý tuhle dávku předepisují na uklidnění 60ti kg člověku, no a on váží cca 4kg 8o Každopádně drdel je, že vet nám tvrdil, že pes po té dávce prostě usne a ten náš je furt ready. To snad ani není možné! On se dokonce probudil i z narkózy, když byl na laseru se zubama! 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
22.7.12 22:05

Na nově je zrovna Desenský

• Citovat
  • Upravit
19494
23.7.12 07:11
@Peťka710 píše:
Na nově je zrovna Desenský