Pes nezvládl příchod miminka - co s takovým psem teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
21.7.12 21:42
@careynka píše:
Taky mám malinacku doma a nervak to je ale strasne hodná a perfektni chuva pro štěňata. Absolutně nekonfliktní a poslusna. Ale na výcvik idiot :-D

No Adéla je nervák ukázkovej, jedinnou fenu, kterou kolem sebe snese, je ta naše, jinak většinou startuje, na výcvik je taky pěknej tupoň, ale základní poslušnost zvládá super, to zase jo, ale jakmile přejdeme k tomu, že ji naučím nějaký ten trik, tak sedí a čumí jak péro z gauče a skutek utek :mrgreen:. Ale třeba co se týká malé, tak je zlatá. Ten pes si od ní nechá líbit naprosto vše. A když už toho má plný zuby, tak se s kamenou tváří prostě otočí a odporoučí.
No byl by to zlatej pes, ale je fakt pošuk. To kdybys viděla ty překvápka, co byla schopná vymyslet, když byla např. dvacet minut o samotě, to by mi ani nikdo nevěřil, že to stvořil pes. Hlavně ona má hrozně síly, takže už vyrazila i dveře. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.7.12 21:48

To moje Kimi je na výcvik skvělá, ale strašně chce kousat do rukávu a není shopna udělat zkoušku protože na poslusnosti na mě štěká a nesouttedi se, tak dělá chyby a vyboduje se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.7.12 21:51

@Koty jako by jsi mluvila o našem psovi a mých pocitech. Vyzkoušeli jsme už snad všechno co se dá ale bez účinku, pes je pořád stejný, jak píšeš, s ničím není spokojený, nejradši je sám, když si ho nikdo nevšímá…nerad si hraje, nesnáší mazlení, neumí si hrát s jinými psy…musíme odhadovat podle jeho výrazu a postoje, zda má nebo nemá dobrou náladu, zda se ho můžeme dotknout nebo ne…je to pro mě peklo, jsem bezradná, nevíme co s ním…nemám z něj radost, jak píšeš, svým způsobem ho mám ráda a neumím si představit, že bychom ho dali pryč…ale stojí to tolik nervů, tolik slz… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
21.7.12 21:56

Každý pes je osobnost :-D ty moje holky jsou každá taky úplně jiná a taky jsem si s každou prošla určitým obdobím, kdy bych je roztrhla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4132
21.7.12 21:57

@careynka To dělá i Áda, hlavně teda, když jí to móc baví, tak začne blafat a kouká na mě pohledem „dělej, pojď si hrát, teď je to fajn“ samozřejmě v nejnevhodnější chvíli, kdy má plnit nějaký povel…a že bych udělala zkoušky, chá, možná později, ale teď se mi o tom může jen zdát, dělá ji problém soustředit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.7.12 22:01

Desenský má špatnou pověst, dost psů bylo od něj ztýraných :( Nad vaším psem bych ještě nelámala hůl, jestli to byla vyjímečná situace, ale asi bych dost zpřísnila režim-pokud by to nepomohlo, teprve bych dala psa pryč. Jenže, jak tu padlo-kam? Kříženců je v útulcích mraky, každý si raději vezme štěně, než dospělého psa, navíc s problémy. Přihlásí se tak snad jen ten, kdo chce psa na klobásy :( Na to pozor! Pokud by si ho nevzala širší rodina, jste bez šance. Jedině se obrátit na útulky, snad i soukromé a vylíčit problém. Třeba by někoho našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.7.12 22:04
@beckie píše:
@careynka To dělá i Áda, hlavně teda, když jí to móc baví, tak začne blafat a kouká na mě pohledem „dělej, pojď si hrát, teď je to fajn“ samozřejmě v nejnevhodnější chvíli, kdy má plnit nějaký povel…a že bych udělala zkoušky, chá, možná později, ale teď se mi o tom může jen zdát, dělá ji problém soustředit se

Ona ještě zkoušky dělala nez mela štěňata, pak ji mrdlo v kouli :-D jinak uz by davno měla trojky, v treninku to umí ale prijdeme na zkousku a nemám pro ní slušný slovo a nekoomu bych dala vodítko at si ji vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.7.12 22:08
@careynka píše:
Ona ještě zkoušky dělala nez mela štěňata, pak ji mrdlo v kouli :-D jinak uz by davno měla trojky, v treninku to umí ale prijdeme na zkousku a nemám pro ní slušný slovo a nekoomu bych dala vodítko at si ji vezme
:lol: jo to si dokážu představit docela živě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.7.12 22:16
@beckie píše: :lol: jo to si dokážu představit docela živě :lol:

Ale jinakk je skvělá, ale strašně nabusena obranarka. Pro ní bude slast chcipnout na rukávu, jak ji rikam :-D ty namalovat figuranta na zeď, tak je tutove po ní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.7.12 22:53
@careynka píše:
Ale jinakk je skvělá, ale strašně nabusena obranarka. Pro ní bude slast chcipnout na rukávu, jak ji rikam :-D ty namalovat figuranta na zeď, tak je tutove po ní :-D

já bych se s Adélou na obrany bála, si myslím, že pro tak nevyrovnanýho psa by to nebylo dobrý.......ale tak ona je stejně takový ořech, tak to ani nemá cenu, si to všechno vynahradím, až si někdy v budoucnu pořídím pořádného papírového krasavce…teď jsem si hrála na psího zachránce a po zkušenosti s ní už to nikdy neudělám a chci jedinně papírového pejska z dobrého vrhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.7.12 23:18
@beckie píše:
já bych se s Adélou na obrany bála, si myslím, že pro tak nevyrovnanýho psa by to nebylo dobrý.......ale tak ona je stejně takový ořech, tak to ani nemá cenu, si to všechno vynahradím, až si někdy v budoucnu pořídím pořádného papírového krasavce…teď jsem si hrála na psího zachránce a po zkušenosti s ní už to nikdy neudělám a chci jedinně papírového pejska z dobrého vrhu

Pod vedením třeba pana Ščučky by ji to možná mohlo pomoct, zabývá se takovyma psama a ukazal vam, jak s ni pracovat. Na obrane s ním by získala sebevědomí a uklidnila se. Jeho ucednik (ach ty star wars :-D) mi spravoval toho psa, co jsem tu psala. Je to jak kouzlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.7.12 23:25
@careynka píše:
Pod vedením třeba pana Ščučky by ji to možná mohlo pomoct, zabývá se takovyma psama a ukazal vam, jak s ni pracovat. Na obrane s ním by získala sebevědomí a uklidnila se. Jeho ucednik (ach ty star wars :-D) mi spravoval toho psa, co jsem tu psala. Je to jak kouzlo

myslíš? já nevím, nám právě bylo řečeno, že obrany pro ni spíš ne, možná se ale spíš bojím já :nevim: no uvidíme, zkusím to probrat doma a třeba bychom to zkusili, není možné, že pak bude sebevědomá až moc :mrgreen:? ( btw. star wars jsem si teď musela stáhnout a mám nakázáno to po večerech „studovat“, protože se partner skoro zhroutil, když jsem se nedávno přiznala, že jsem je ještě neviděla :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.7.12 07:07
@beckie píše:
myslíš? já nevím, nám právě bylo řečeno, že obrany pro ni spíš ne, možná se ale spíš bojím já :nevim: no uvidíme, zkusím to probrat doma a třeba bychom to zkusili, není možné, že pak bude sebevědomá až moc :mrgreen:? ( btw. star wars jsem si teď musela stáhnout a mám nakázáno to po večerech „studovat“, protože se partner skoro zhroutil, když jsem se nedávno přiznala, že jsem je ještě neviděla :zed: )

No normální obrany by pro ní určitě nebyly, ale prave s nim bych se toho nebala. Umi cist psy jako knizku, je to neuvěřitelný. Nevím odkud jsi, on od. ceskyho brodu ale jezdí i nějak na moravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 07:37
@lucenka píše:
Přesně tak, kde je jistota, že pes po přeučení znovu nezaútočí. Chtěla bych vidět všechny ty jak jsou pro přeučení a srovnání psa s člověkem, jak by byly nadšené z „napraveného“ násilníka v rodině. Taky by asi „vyléčenému“ pedofilovi nesvěřily dítě.

ty asi moc nevic co je pedofilie co? :zed: ne kazdej pedofil, ma mila, ublizuje detem.

• Citovat
  • Upravit
2075
22.7.12 08:27
@Janichka píše:
@Aishenka ja mam dva RR kluky :palec:

a taky jsou tak v pohodě? :-) ta naše se nejraději válí a čeká, kde by co mohla sežrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný