Co se psem, kterého nikdo nechce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
20.3.12 21:27

Chudák pejsek :( :(
jinak souhlasím s útulkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.3.12 21:42

Já si myslím, že když tady hodíš foto a info o pejskovi, popř. ho dáš na facebook, že se někdo určitě najde. Nechat utratit psa je špatná volba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
20.3.12 21:48

Jak je starý, velký a jakou má povahu? Co je to za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.3.12 21:48

chudák pejsek :-( Co je to za psa?
https://www.facebook.com/…443219773695 Tady jsou stránky na FB Pejskové k adopci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
20.3.12 22:03

tak podle mých informací útulky berou i psy nechtěné, ale prostě se musí finančně majitel podílet na nákladech, třeba dokud se neumístí. Stačí tohle nabídnout a hned je to jiné. Víte kolik je těch skutečně nalezených a týraných co čekají na přijetí,, ?? a peníze prostě nejsou. Místo taky ne. Proto se snaží pokud možno donutit lidi k řešení situace. Pro dost lidí je útulek prostě tou nejsnažší volbou. A u umisťování štěňat je fakt často tak, že se lidi snaží udat namnožené, které nezpeněžili.
Tak to jsem jenom chtěla k útulkům trošku se v té oblasti pohybuji, tak jsem chtěla osvětlit situaci. Každopádně zakladatelko. Pokud je pes zděděný - a v tu dobu ho nikdo nechtěl police ho měla do útulku odvézt rovnou z bytu zemřelé. Chápu, že jste se ho ujali a udělali jste prima věc. Nikoho neodsuzuji pokud psa opravdu nechce či nemůže mít. OBvolej útulky (pokud Ti ho nevezmou mohou pomoci s umístěním např. inzercí u nich), soukromá depozita. A pak je spousta různých serverů kde můžeš psa nabídnout. Doufám, že najde dobrý domov, a Ty klid, pokud tam není vzájemné pouto nemá to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.12 00:07

zakladatelko já ti uplně rozumím
otěhotněla jsem a zůstalo nám na krku poslední štěně od feny nikdo nebyl doma jen já celé dny na neschopence, psa sem se snažila vychovávat, ale po x týdnech kálel furt doma vše počůrané a ještě jsme s ním bydleli ve stejné místnosti s dalšíma dvěma psy
a nový majitel se stále nemohl najít :,( nakonec se naštěstí objevila vlídná duše a kvůli mě si ho vzala
snažily jsme se ho dát i do útulku, ale útulek nám ho nevzal a řekl,,uvažte ho u sloupu a pak si ho vzít musíme" :cert: :cert: :poblion:
doporučuji inzeráty do zverimexů, dále FB a další inzeráty třeba do novin :nevim:
držím palce at se vše brzy vyřeší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 07:24

Zkousela jsem inzeraty vylepene i na netu, ptat se po pribuznych, znamych, dokonce i lidi, co rikali na ulici, ze je to pekny pejsek, ale nikdo ho nechtel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 07:27

Vzali jsme si ho k sobe, kdyz jsme doma objevili maminku po mrtvici, mysleli jsme si, ze se z toho dostane, vrati se domu a proto jsme ho nechteli hned dat do utulku, protoze kdyby se to dozvedela, tak by se ji mohlo pritizit. A taky jsme doufali, ze si ho treba vezme bracha, jenze ten se nezajimal ani o maminku, natoz o psa. Ja bych ho i d o utulku dala, ale manzel by mi to pak mohl jednou vycitat, ze jsem mu dala psa od mamy do utulku. I kdyz si taky na nej nezvykl, a nechce ho. Ale nema na to srdce ho tam dat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 07:38

Ale ja ho nechci nechat utratit! Taky chci, abych mu sehnala nejakeho hodneho panicka. Fotky jsem davala i sem na emimino, na facebook a nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 07:43

Je to krizenec jezevcika jeste s necim… Je mlady, ma 6 let. Ale na prochazky s nim a s malou to bohuzel neni. On si jde za svym, silene tahne, mala si jde taky za svym, takze mame dva co delat, abychom je zvladli. Ted navic pritel pojede na tri mesice pryc, tak na nej budu sama. Manzeluv bratr na nasi zadost si ho opet odmitnul vzit. V mistnim utulku jsme taky nechali jeho fotku, po znamych a pribuznych jsme se taky ptali, na bazosi ho mame, na FB i sem jsem ho taky dala.

• Citovat
  • Upravit
2746
10.6.14 20:45

Nechci psa :-(. Celý svůj dospívající život jsem se musela starat o zvířata, psa jsme taky měli a vím co je to za starost. Proto jsem si už jako puberťačka slibovala, že do domu nikdy žádné zvíře (no max. křečka pro děti). Jenže…
Včera manželovi umřel strýček, kterého jsem nikdy neviděla. Celá rodina se s ním nestýkala (byl notor. alkoholik). Včera, do té chalupy, kde strýc žil, manžel s ostatními členy rodiny jel, museli najít rodný list. Našli tam ustrašeného křížence, prý mu je tak 13 let.
Nikdo ho nechce, v útulku ho nevezmou a všichni se rozhodli, že se pejsek nechá utratit. Manžel se prostě rozhodl, že si psa vezmeme a necháme ho tu dožít. Na jednu stranu ho chápu, i mně je ho líto, ale já prostě nechci psa :(.
Máme dcerku 12 měsíců a syna (skoro 3 roky). Malá všude leze, psovi by se musel udělat kotec, aby byl od dětí izolovaný (i když je prý hodný). Je mi jasné, že by to bylo i na mně (ranní venčení, odpoledne, krmení, čištění). O dovolených, které jsme plánovali nemluvě. A já se prostě takhle omezovat už nechci (asi je to hnusný, ale cítím to tak :().
Takže, nemáte zkušenost, že by se útulku daly peníze (já nevím, třeba 15 tisíc) a pejska si vzali a postarali se o něj???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.6.14 20:49

@Klarinetka1 promiň, ale strčit psa do útulku, kor takhle starýho je hnus :( Radši rozhoďtě inzeráty, obepište různé nadace a zkuste mu najít nový domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
10.6.14 20:54

Chápu tě, že psa nechceš, ale ráda bych se za pejska přimluvila. Zvlášť, když je to nějaký hodný kříženec a žádná zabijácká bestie. Zkus rozhodit sítě a dát pejskovi šanci. Co třeba facebook. Já tam často sdílím pejsky na umístění, nebo když někdo hledá ztraceného pejska. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
10.6.14 20:54

@Reinka vím, že to není dobré, se takhle zbavovat psa, ale utratit ho je podle mě horší. Pokusíme se ho někde jinde umístit, ale je mi jasné, kdo asi bude chtít 13ti - letého pejska.
Poraď mi, jaké nadace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
10.6.14 20:56

@tiffany fb zkusím, to je jasné, ale jak jsem psala víš, takoví pejsci nemají moc šanci na uchycení se u někoho. Každý chce psa mladého, kterého si vychová a bude ho mít řadu let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný