Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak u nás ho vždy zrecykluje dcera
@Denis11 jinak ono nepečený cukroví ztvrdne, mě například vosí úly po týdnu už moc nechutnaj. když už dělat takhle brzo, strč to do mrazáku, venku se ty stupně pohybujou, to není pro nepečený moc ok ![]()
Ale všechno co je s krémen dělám a plním taky až poslední dny, přece jenom se předpokládá, že se to bude jíst ještě přes Silvestra a to je dost daleko.
Aha, to mě nenapadlo, že ten krém žlukne
Tak to hodím do mražáku, když se do té doby nesežerou, už na ně chodím ![]()
@Stani1701 píše:
Ahoj já ten krém používám na kuličky. Upeču obyčejný piškot nadstavený vodou, ten rozdrobím na malé kousky, zamíchám s krémem, ze vzniklého těsta dělám kuličky, nechám ztuhnout v lednici a pak je omáčím v čokoládě a dám zase tuhnout. Děcka i chlap by se po tom utloukly- právě jsme je dojedli. Ale taky dělám to, že ten krém dávám do mrazáku na příště. Stani
Já jsem asi hotntót, ale jak nadstavený vodou?
![]()
Zbylý krém dávám do mrazáku, pak přidám do nepečených kuliček, ještě se nám nikdy nic nezkazilo. ![]()
@PetiteFillette ahoj dýl jsem tu nebyla. Je to vlastně obyčejný piškot, kde se do žloutků přidává horká voda (ono je toho těsta pak víc). Je to takový „šizený“ lehký piškot.. Stani
Holky, taky mi zbyl krém z úlků. Slepila jsem piškoty a teď vymýšlím, v čem obalit
namáčet jen v čokoládě? Nebo napadá někoho něco?
Jak píšou holky, asi bych s tím slepila něco jiného, pakli-že máš co
Hezký čtvrtý advent
![]()
@Salorka píše:
Holky, taky mi zbyl krém z úlků. Slepila jsem piškoty a teď vymýšlím, v čem obalit![]()
![]()
Proč ne, obalit v čokoládě a poválet v kokosu.
Zbylý krém bych dal do cukroví - rumové koule ![]()
Něco jako rumbakoule v cukrárně, smíchají tam nepovedené zákusky ![]()
Příspěvek upraven 20.03.25 v 11:11
@Salorka píše:
Holky, taky mi zbyl krém z úlků. Slepila jsem piškoty a teď vymýšlím, v čem obalit![]()
![]()
Smichat s rozdrcenymi piškoty nebo nějakými susenkami, udělat z toho kuličky a obalit v kokosu nebo oriscich ![]()
@Salorka bud to namocit v cokolade a obalit v oriscich nebo kokosu a nebo to cele rozdrtit, pridat treba maslo, orisky, kakao atd a v necem obalit.
Nepises z ceho ten krem máš ![]()
Ja třeba plnim úly jen likerem, takze co zbyde, se vypije ![]()