Co se zbylým krémem do včelích úlků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
11.12.12 18:31

Tak u nás ho vždy zrecykluje dcera :mrgreen: @Denis11 jinak ono nepečený cukroví ztvrdne, mě například vosí úly po týdnu už moc nechutnaj. když už dělat takhle brzo, strč to do mrazáku, venku se ty stupně pohybujou, to není pro nepečený moc ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
11.12.12 19:11

Taky to dám do kuliček,

Ale všechno co je s krémen dělám a plním taky až poslední dny, přece jenom se předpokládá, že se to bude jíst ještě přes Silvestra a to je dost daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.12.12 19:19

Aha, to mě nenapadlo, že ten krém žlukne :think: Tak to hodím do mražáku, když se do té doby nesežerou, už na ně chodím :mrgreen:

@Stani1701 píše:
Ahoj já ten krém používám na kuličky. Upeču obyčejný piškot nadstavený vodou, ten rozdrobím na malé kousky, zamíchám s krémem, ze vzniklého těsta dělám kuličky, nechám ztuhnout v lednici a pak je omáčím v čokoládě a dám zase tuhnout. Děcka i chlap by se po tom utloukly- právě jsme je dojedli. Ale taky dělám to, že ten krém dávám do mrazáku na příště. Stani

Já jsem asi hotntót, ale jak nadstavený vodou? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
11.12.12 19:28

Zbylý krém dávám do mrazáku, pak přidám do nepečených kuliček, ještě se nám nikdy nic nezkazilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.12.12 19:40

Namazat na piškoty a sníst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
14.12.12 14:01

piškot nastavený vodou

@PetiteFillette ahoj dýl jsem tu nebyla. Je to vlastně obyčejný piškot, kde se do žloutků přidává horká voda (ono je toho těsta pak víc). Je to takový „šizený“ lehký piškot.. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
20.12.20 16:16

Holky, taky mi zbyl krém z úlků. Slepila jsem piškoty a teď vymýšlím, v čem obalit :nevim: :nevim: :nevim: namáčet jen v čokoládě? Nebo napadá někoho něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.12.20 17:05

Jak píšou holky, asi bych s tím slepila něco jiného, pakli-že máš co :-) Hezký čtvrtý advent :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149411
20.12.20 17:31
@Salorka píše:
Holky, taky mi zbyl krém z úlků. Slepila jsem piškoty a teď vymýšlím, v čem obalit :nevim: :nevim: :nevim: namáčet jen v čokoládě? Nebo napadá někoho něco?

Proč ne, obalit v čokoládě a poválet v kokosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marty09
20.12.20 17:52

Zbylý krém bych dal do cukroví - rumové koule :-)
Něco jako rumbakoule v cukrárně, smíchají tam nepovedené zákusky :-)

Příspěvek upraven 20.03.25 v 11:11

• Citovat
  • Upravit
6594
20.12.20 17:54

@Marty09 skvělý, ale píšu, že jsem slepila piškoty…

@Anna766 čokoláda a kokos…super! Díky zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.20 19:53
@Salorka píše:
Holky, taky mi zbyl krém z úlků. Slepila jsem piškoty a teď vymýšlím, v čem obalit :nevim: :nevim: :nevim: namáčet jen v čokoládě? Nebo napadá někoho něco?

Smichat s rozdrcenymi piškoty nebo nějakými susenkami, udělat z toho kuličky a obalit v kokosu nebo oriscich :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
21.12.20 16:13

@Salorka bud to namocit v cokolade a obalit v oriscich nebo kokosu a nebo to cele rozdrtit, pridat treba maslo, orisky, kakao atd a v necem obalit.
Nepises z ceho ten krem máš :think:
Ja třeba plnim úly jen likerem, takze co zbyde, se vypije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí