Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Monča96 a ty se řídíš názory hodně jiných lidí, nebo máš vlastní úsudek? Bude to jméno nosit tvoje dcera, nebo lidi okolo tebe? ![]()
Mě se moc líbí, vždycky jsem chtěla Viktorku, ale u manžela neprošlo ![]()
Pro mě je to krásné jméno
- měla jsem se tak původně jmenovat já..po tátovi - ale mamka nechtěla, že by se mi děti smály, že jsem Viktorka od splavu…dneska Babičku ale nikdo nečte, takže toto nehrozí
mám ho v záloze pro případnou dceru, tj. jestli vůbec ještě někdy 3 dítě bude na pořadu dne, jelikož zatím dva čertíci bohatě stačí ![]()
@AndreaS92 píše:
@Monča96 V případě, ze Ti tady všichni napíší, ze to jméno je příšerný nedas ho? Já tyhle typy diskuzi příliš nechapu
Pokud se to jméno líbí me a mému manželovi tak proč se ptát na názor cizích ženských v diskuziViktorie se me osobně nelíbí ale co? Tobě se líbí tak ho dej
já to ptaní se na diskuzi na jméno vlastního dítěte taky moc nechápu - sem se ani u jednoho kluka nikoho kromě manžela, jelikož jsou to i jeho děti neptala
ale což, když to zakladatelce udělá radost ![]()
Příspěvek upraven 20.01.15 v 18:06
@Jannnča No chtěla jsem Viktorie Ema… ale nejde mi to nějak k sobě tak nad druhým jménem musím ještě zapřemýšlet ![]()
Moje dcera bude Viktorie, Valerie nebo Isabela ![]()
jsou to krásná jména
@dituleska píše:
@Haku Já na ní občas pokřikuju Vikouši
Jo, tak Vikous rikam taky, ale spis kdyz o ni mluvim
A jednou jsem ji misto Viktoria rekla Viktorie a hned me sprdla.Pry „maminko, ale ty prece vis jak se jmenuji“ ![]()
Nezní špatně ale už by to bylo vše takové moc dlouhé… Viktorie Emanuela Dvořáková…
![]()
@Monča96 píše:
Nezní špatně ale už by to bylo vše takové moc dlouhé… Viktorie Emanuela Dvořáková…![]()
@Monča96 mě se právě příčí ty krátká jména. Ema, Eva jako druhá, zní to jako takový prd mezi tím
Viktorie Lilith Dvořáková
je toho spooousty
@Monča96 Mám doma Victorii a je to nejkrásnější jméno pro holčičku co znám, u okolí máme úspěch moooc se líbí a dělá čest svému jménu, je to vítězné jméno a Victorie je vznešená jako ta moje
![]()