Co si myslíte o mé hladině HCG?

37145
5.4.19 21:00

Tak hodnota 11 už je pozitivní, ale záleží jak to poroste no, je brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
5.4.19 21:05

@Kriss Tina no právě, to je mi jasný.. Potřebuji se hlavně s někým vykecat :) a budu doufat, že bude vše v pořádku :srdce:.
Když se mě to ještě netykalo a holky tu psaly, jak je to čekání třeba týden hrozný, tak jsem si říkala, že to nemůže být taková katastrofa, ale už vím, že jo :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
5.4.19 21:13

HCG 11 je uz brano z pozitivni. Vypada to na uuuuplny zacatek tehotenstvi. Udele zitra ci v nedeli TT a uvidis :) ale dle me je to uz jasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
5.4.19 21:13

@Gabi37 nemysli na to, zabav se a uteče to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
5.4.19 21:15

@Gabi37 treba ja ted v tomto tehotenstvi vubec nevedela,jake mam hcg. Posilali ma v 7tt an potrat,v nemocnici po prijmu udelali dalsi UTZ,nasli srdicko, vzali krev a pry HCG ukazkove. Pak mi jej nabiral nekdy v 9tt a pry take krasne ukazove cislo. Vic nevim :-D nestresuj se :) kdyztak zacatkem pristiho tydne udelej clearblue a melo by tam byt uz 2-3tyden :) a to ti ukazkove roste. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.4.19 22:15

Holky, díky moc :kytka: . Spíš manža vedle mě a ptá se co dneska a co na gyndě a já mu to už v duchu řekla :hug: , ale nechci to zakřiknout, než půjdu na další kontrolu a tak to zkusím vydržet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
5.4.19 22:26

hodnota je 11 je asi pozitivní, ale na 11dpo je to málo, asi jsi otěhotněla později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.4.19 22:56
@bedrunka01 píše:
hodnota je 11 je asi pozitivní, ale na 11dpo je to málo, asi jsi otěhotněla později

Asi jak u koho :think:. Doktor říkal, že většinou se to dá poznat od toho 11dne od oplodnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
6.4.19 17:16

@Gabi37 hodila jsi dotaz, jestli je to moc nebo málo, tak jsem napsala svůj názor. Nejlíp stejně poznáš podle těhotenského testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.4.19 21:02

@bedrunka01 jee, vždyť já jsem za něj ráda, nemyslela jsem to nijak zle ;). Dnes měla dorazit ms (mám ji pravidelnou) a čípek stále tvrdý. Test udělám zítra ráno, ale nejvíc asi budu vědět spíš až na další kontrole. Test se může ukázat jako pozitivní a pak dorazí MS a odejde s ní.. Proto se snažím se moc neradovat, ať pak nejsem moc zklamaná :palec: . Taky proto jsem to ještě neřekla ani manželovi :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí