Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak hodnota 11 už je pozitivní, ale záleží jak to poroste no, je brzy ![]()
@Kriss Tina no právě, to je mi jasný.. Potřebuji se hlavně s někým vykecat
a budu doufat, že bude vše v pořádku
.
Když se mě to ještě netykalo a holky tu psaly, jak je to čekání třeba týden hrozný, tak jsem si říkala, že to nemůže být taková katastrofa, ale už vím, že jo
![]()
HCG 11 je uz brano z pozitivni. Vypada to na uuuuplny zacatek tehotenstvi. Udele zitra ci v nedeli TT a uvidis
ale dle me je to uz jasne ![]()
@Gabi37 treba ja ted v tomto tehotenstvi vubec nevedela,jake mam hcg. Posilali ma v 7tt an potrat,v nemocnici po prijmu udelali dalsi UTZ,nasli srdicko, vzali krev a pry HCG ukazkove. Pak mi jej nabiral nekdy v 9tt a pry take krasne ukazove cislo. Vic nevim
nestresuj se
kdyztak zacatkem pristiho tydne udelej clearblue a melo by tam byt uz 2-3tyden
a to ti ukazkove roste. ![]()
Holky, díky moc
. Spíš manža vedle mě a ptá se co dneska a co na gyndě a já mu to už v duchu řekla
, ale nechci to zakřiknout, než půjdu na další kontrolu a tak to zkusím vydržet ![]()
hodnota je 11 je asi pozitivní, ale na 11dpo je to málo, asi jsi otěhotněla později
@bedrunka01 píše:
hodnota je 11 je asi pozitivní, ale na 11dpo je to málo, asi jsi otěhotněla později
Asi jak u koho
. Doktor říkal, že většinou se to dá poznat od toho 11dne od oplodnění. ![]()
@Gabi37 hodila jsi dotaz, jestli je to moc nebo málo, tak jsem napsala svůj názor. Nejlíp stejně poznáš podle těhotenského testu.
@bedrunka01 jee, vždyť já jsem za něj ráda, nemyslela jsem to nijak zle
. Dnes měla dorazit ms (mám ji pravidelnou) a čípek stále tvrdý. Test udělám zítra ráno, ale nejvíc asi budu vědět spíš až na další kontrole. Test se může ukázat jako pozitivní a pak dorazí MS a odejde s ní.. Proto se snažím se moc neradovat, ať pak nejsem moc zklamaná
. Taky proto jsem to ještě neřekla ani manželovi
.