Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tvl
![]()
Ja bych pro jistotu zkusila jeste i jinou znacku, jstl teda jeste nejaka jina na trhu je
.
@simonapavelka neurazil te nikdo. Sama vidíš, ze děláš test pokaždé jindy a od spousty značek. Zcela zbytecne. Což je to, co jsme ti psaly.
Za cenu těch testů už jsi mohla mít slušnou soupravicku do porodnice ![]()
Nechápu jak někdo může být tak bezohledný? jak vůbec mužete někoho soudit, když nevíte co si prožil a co má za sebou? vsadim se, že jsi jedna z těch co se otře o pt*ka a je v tom
když máš problém tak sem nelez, já se tě neprosila ![]()
@simonapavelka Jo tohle holt není koník
tady se s tím holky tak nemažou
@simonapavelka píše:
Nechápu jak někdo může být tak bezohledný? jak vůbec mužete někoho soudit, když nevíte co si prožil a co má za sebou? vsadim se, že jsi jedna z těch co se otře o pt*ka a je v tomkdyž máš problém tak sem nelez, já se tě neprosila
Pls, ze si troll ![]()
@Gorlami píše:
Pls, ze si troll
není, znám jejího chlapa
chudák teda, holka to nedomyslela dala si tady svoje jméno i fotku ![]()
@Gorlami píše:
Pls, ze si troll
nevěř tomu, mám tu čest mít v okolí také jednu takovou. Plivou ty své jedy všude okolo, zahleděné do sebe.
@simonapavelka Však píšou i ty, co s otěhotněním problém mají nebo měly. A nic jiného než to, že není potřeba tolik testů ti nepsaly. Fakt bych se hodila do klidu. Holt je to úsměvné takhle testovat, tak se nediv, že padnou i takové poznámky ![]()
@simonapavelka ahoj, já konkrétně jsem na syna čekala 2 roky. Měla jsem toho za sebou dost, včetně potratu. Dělala jsem testy tři dny po sobě. Podle mě by ses už na to měla vyprdnout. Těhotná jsi a ted vi uz jen Bůh, jak to dopadne. Ty peníze si radši schov na vybavicku, vše je drahe
Tak ještě mě dokáže občas něco překvapit - tolik testů a diskuze na dvou různých internetových forech…
Jen 27.2. 4 různé testy, tolikrát za den snad ani nejdu čůrat ![]()
Příspěvek upraven 02.03.18 v 14:05
@Mallorka píše:
@simonapavelka ahoj, já konkrétně jsem na syna čekala 2 roky. Měla jsem toho za sebou dost, včetně potratu. Dělala jsem testy tři dny po sobě. Podle mě by ses už na to měla vyprdnout. Těhotná jsi a ted vi uz jen Bůh, jak to dopadne. Ty peníze si radši schov na vybavicku, vše je drahe
no nevím nevím jestli jsi zralá na to mít vůbec to dítě, jak psal někdo přede mnou, měla by sis zajít i na psychiatrii a to to s tebou myslíme dobře