Co si myslíte o mých testech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
2.3.18 13:52
@simonapavelka píše:
Děkuju, těm co mi to mile a v klidu vysvětlily :-) a vy co musíte hned urážet, nechápu proč sem vůbec lezete a něco komentujete. Od toho tu nejsme :pocitac:

no nevím nevím jestli jsi zralá na to mít vůbec to dítě, jak psal někdo přede mnou, měla by sis zajít i na psychiatrii a to to s tebou myslíme dobře

• Citovat
  • Upravit
3681
2.3.18 13:53

No tvl 8o :lol:
Ja bych pro jistotu zkusila jeste i jinou znacku, jstl teda jeste nejaka jina na trhu je :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
2.3.18 13:54

Btw. nejsi náhodou od Adama? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311

@simonapavelka neurazil te nikdo. Sama vidíš, ze děláš test pokaždé jindy a od spousty značek. Zcela zbytecne. Což je to, co jsme ti psaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355

K čemu je to prosím dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
2.3.18 13:55

Za cenu těch testů už jsi mohla mít slušnou soupravicku do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.18 13:55

Nechápu jak někdo může být tak bezohledný? jak vůbec mužete někoho soudit, když nevíte co si prožil a co má za sebou? vsadim se, že jsi jedna z těch co se otře o pt*ka a je v tom ;) když máš problém tak sem nelez, já se tě neprosila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.3.18 13:56

@simonapavelka Jo tohle holt není koník :mrgreen: tady se s tím holky tak nemažou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.3.18 13:56
@simonapavelka píše:
Nechápu jak někdo může být tak bezohledný? jak vůbec mužete někoho soudit, když nevíte co si prožil a co má za sebou? vsadim se, že jsi jedna z těch co se otře o pt*ka a je v tom ;) když máš problém tak sem nelez, já se tě neprosila ;)

Pls, ze si troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
2.3.18 13:58
@Gorlami píše:

není, znám jejího chlapa :mrgreen: chudák teda, holka to nedomyslela dala si tady svoje jméno i fotku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7355
2.3.18 13:59
@Gorlami píše:

nevěř tomu, mám tu čest mít v okolí také jednu takovou. Plivou ty své jedy všude okolo, zahleděné do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.3.18 14:01

@simonapavelka Však píšou i ty, co s otěhotněním problém mají nebo měly. A nic jiného než to, že není potřeba tolik testů ti nepsaly. Fakt bych se hodila do klidu. Holt je to úsměvné takhle testovat, tak se nediv, že padnou i takové poznámky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
2.3.18 14:01

@simonapavelka ahoj, já konkrétně jsem na syna čekala 2 roky. Měla jsem toho za sebou dost, včetně potratu. Dělala jsem testy tři dny po sobě. Podle mě by ses už na to měla vyprdnout. Těhotná jsi a ted vi uz jen Bůh, jak to dopadne. Ty peníze si radši schov na vybavicku, vše je drahe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
2.3.18 14:03

Tak ještě mě dokáže občas něco překvapit - tolik testů a diskuze na dvou různých internetových forech…
Jen 27.2. 4 různé testy, tolikrát za den snad ani nejdu čůrat :think:

Příspěvek upraven 02.03.18 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
2.3.18 14:03
@Mallorka píše:
@simonapavelka ahoj, já konkrétně jsem na syna čekala 2 roky. Měla jsem toho za sebou dost, včetně potratu. Dělala jsem testy tři dny po sobě. Podle mě by ses už na to měla vyprdnout. Těhotná jsi a ted vi uz jen Bůh, jak to dopadne. Ty peníze si radši schov na vybavicku, vše je drahe
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital