Co si myslíte o této učetní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
12.2.24 08:49
@Rotha píše:
Nechce dělat nic, hlavně že chce dostat zaplaceno tudle. Okamžitě poslat do oběhu. :palec: je to práce účetní..

ty jsi teda zase chytry jak radio… vis vubec v cem spociva prace ucetni? :lol: ne neni to prace ucetni, pokud se tak nedohodnou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
12.2.24 08:49
@Anonymní píše:
Zdravim, mam novou ucetni z duvodu, ze predesla ucetni sla do duchodu. Nedavno jsem ji donesla paragony, naklady apod. Napsala mi email s tim, ze by chtela po me abych ji scitala kazdy mesic trzby a vzdy ji to donesla vypocitane, zkratka jednu castku za dany mesic trzby. Posilam co napsala :
Dobrý den,
ještě vás chci  požádat, abyste všechny vaše tržby sčítavala. Potřebuji celkovou částku za měsíc.
V příloze vám zasílám příklad: Vytvořit soupisku jednotlivých tržeb nebo stačí celkový součet za daný měsíc a paragony v korunách českých za ten daný měsíc připnout k soupisce (celkový součet paragonů musí souhlasit s celkovou částkou v Kč na soupisce).Okoli mi rika, ze to neni vubec moje prace, ale prace ucetni. Co si o tom myslite? Byvala ucetni to vubec po me nechtela.

Máte mezi sebou nějaký obchodní vztah a ten je na domluvě. Mě taky někdo nosí paragony pěkně nalepené, očíslované, někdo sečtené po měsíci někdo po dnech. Někdo zase vysype vše na jedné hromadě z igelitky. A vzhledem k tomu že to v tomto případě trvá mnohem déle, má i vyšší cenu. Na začátku jste si určili nějakou cenu, podle toho co vše zahrnuje. Já bych postupovala stejně jako účetní. Poprosila bych abyste to sčítala a skládala a pokud by to nešlo, dělala bych si to sama. Za 1000 měsíčně navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.2.24 08:51
@Anonymní píše:
A jak potom vite, ze je secetly spravne a soupiska sedi s paragonama?

no ocividne moc financne gramotna nejsi, co je tohle za dotaz? proste misto vypisovani na epipi bych zvedla zadek a sla se s ucetni domluvit, jak to budete delat. dovedes si predstavit, kdyby kazda uceetni se mela mesic co mesic prehrabovat v uctenkach xy-klientu? ano, nekde tomu tak je, ale cena za praci ucetni bude urcite vyssi nez co ji davas ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák