Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
V práci většinou snídám křehké plátky crispins s arašídovým máslem, nebo třeba se šunkou. O víkendu třeba chleba s máslem, rajče, ředkvička, nebo topinku z topinkovače s marmeládou, nebo nic.
@Anonymní píše: Více
Klidne u toho sladkého zůstaň. Varianta může být tvaroh s ovocem, s medem, s arašídovym máslem nebo klidně s kouskem hořké čokolády. Ovesné, rýžové kaše, proteinové lívance s jogurtem a ovocem, ovoce - smoothie. Je toho mega
.
Nemůžu mléko a mléčné výrobky, to k vysvětlení o rostlinném mléku.
Léta mám na snídani půl litru kakaa ( nikoli Granka) bez cukru, pak mix ovesnych a pohankovych vloček, nějaké semínka v tom jako mák, lněné, chia.
Tři velké lžíce akorát porce, co mě nasytí na celé dopoledne..
Ideální suché potraviny pro střídavý režim kanceláři a rychle připravené. Fakt si v týdnu nemám čas připravovat x chodove menu je snídani.
Ja chápu, ze rana jsou těžká
.
Moje rada ze života, nech snídaně na chlapovi
. Ten muj ví, ze potrebuju do startu dne bílkoviny, proteiny ![]()
Rano by sme mali zjest (zeny) 25-30 g bielkovin, idealne do hodiny po prebudeni.
Samozrejme kto tolko neda, tak neda. Je to individualne.
Celozrnné pečivo s čímkoliv co mám ráda (losos, sýr, tvaroh, pomazánka…) nebo třeba proteinová krupicová kaše, puding…
Nic. Praktikuju přerušovaný půst a jím až oběd. Po letech mi přestalo být dopoledně špatně a zhubla jsem.
@_.Emilyyy píše: Více
Máš super i chlapa jo? Aby si se ze svého života nepo
.
Jsem rozvedená, tak prskám
. Ale v hlouky duše to opravdu všem vám štastným přeju ![]()
@Anonymní píše: VíceŠťastná lze byt s chlapem, i bez
Příspěvek upraven 15.02.26 v 18:33
Přiznám se, že já do sebe hned z rána nic nedám. Snídám až dopoledne. To většinou něco v tekuté formě. Kaši, jogurt …, někdy si dám jen protein.
Maximálně banán…
Ovesnou kasi s bilkem, na to pulka rozdrobenyho tvrdyho tvarohu, boruvky, orechy a garantuju ti, ze si na jidlo 6 hodin ani nevzpomenes. Nebo buchtu: rozmixuju jeden tvaroh z alobalu, vejce a 20 gramu protejnu, 20 g vlocek, na to drobenka: jemne mixnu 40 g vlocek a 15 g masla, skorice, spetka soli, na to boruvky, upect 35 minut na 180. Oboji mas snidani a svacinu v jednom a prezrana budes jeste odpoledne.
Snidam v praci, jen neco lehkeho a sladkeho, nic jineho do sebe po ranu nedostanu. A kavu.
@_.Emilyyy píše: Více
Ano, mozes byt stastna bez zivotneho partnera. Ale nie dlhodobo. To naozaj nefunguje